Отговори
# 330
Didoliniq, и аз тия гледах ама да ти кажа и от интернет поръчвах бодита, има в продавалника (само да не се се приеме за реклама де) много обяви за нови, внесени от англия бодита аз такива си поръчах един комплект George, ако искаш погледни и там , защотото са по 5-7 броя и са поне по интересни като картинки а и трикото на мен повече ми хареса ит българските.

# 331
Май-чета честит празник  Hug
Отварям днес ФБ и ... изненада - какво чета :
"Радостина Христова
Здравейте, момичета! Вчера са се родили две от близначета та в темата-Ивайло и Лилия на мама Sunny Girl. Мамата не пише, но е от майските мами, а аз я познавам от предишната отчетна!Да им пожелаем да са здрави и бързо да наддават и да се прибират вкъщи!" - да стиснем още веднъж палчета за тези две съкровища, както за Даниел - скоро да се гушкат с мамите  Praynig
Останалите да стискат още малко  Hug

# 332
Леле, ето още едни бебченца- да са и живи и здрави на мама Sunny Girl, много да ги радват, и бързо бързо за да растат Simple Smile Hug Hug Hug Hug

# 333
честитi бебчетата, да са здравички и бързо да наддават!
поздравления за Sunny Girl!   bouquet

# 334
  • Бургас
Да са живи и здрави бебчетата!!! Дано не са много мънички, всичко да е наред, бързо да наддават и скоро да могат да се приберат вкъщи! И бързо възстановавяне на мама! Hug

# 335
Честити бебчета!!!  smile3504 smile3504

# 336
Привет и от мен!
Jos Hug Hug Hug
Честити бебчета. Поздравления за Sunny Girl и за другата мама обебила се преди няколко дена. Радвам се че и с талисманчето ни всичко е наред Grinning Grinning Grinning
Бях си взела срядата и петъка миналата седмица да не ходя на работа, да си почина и да си събера главата за предстоящите събития, но не..Каката сряда сутринта се събуди с някаква много неприятна кашлица и си оставих за три дена, до края на седмицата в къщи.  Че нали тая седмица е рожденичка и всяка година все се разболява на рождения си ден. А ако аз си взема някой почивен ден..винаги Crazy
Приготвила съм си три списъка - багаж за родилното, багаж - на другия ден след раждането и 3- списък с багаж за изписването. Е може би е по-добре да кажа, че втория и третия само съм ги започнала. Познавам си мъжа и разчитам само и единствено на себе си. При първа възможност ще почна в три чанти да действам по списъците.
Покупки- всички обемни неща са налице, готови сме на 90% с покупките за бебо. Остава козметика, памперси, обиколник за леглото, шишета..и още няколко дреболии, които в момента не се сещам какви бяха. Всичко е в списък- покупки за бебето.
Да попитам на някоя мама да са и са появили варикозни вени от бремеността. Моля, ако някоя има подобен проблем да обмениме опит. Скрития текст е за това, за да не отекчаваме останалите мами
Скрит текст:
Последните две седмици при мен нещата рязко се влошиха. Ходих на съдов хирург, каза ми , че в моя тежък случай по принцип препоръчва рязко отслабване  Crazy и после доплер да се реши операция или венозно локално инжектиране на медикаменти. Но това понеже не е подходящо при бременни, мога само да мажа с безвредни мазала и да стискам палци да не стане някой тромб и да ми застраши живота. Предписаха ми Кинетол ( вече не се произвеждал ми казах в аптеката). Мъжа ми купи едно друго мазило ( опаковката е вкъщи и не мога да го цитирам в момента ), на което пишеше че при бременни в третия семестър предизвиква кръвоизливи и не го ползвам. Сега съм на Вененгел по препоръка на съдовия хирург, уж природно лекарство, а състава му съдържа като погледнах цялата менделеева таблица Shocked И откакто почнах да се мажа може би от лекия допир при мазането на лекарството, кракът ми почна повече да се подува и боли.
П.П. Ей..тази новина за близнаците определено ми повдигна настроението Grinning

# 337
Ех, с какви хубави новини започва новата седмица dancing Да са живи и здрави бебоците на Sunny Girl и бързо възстановяване

Аз се изумявам от себе си вече колко малко сън ми е достатъчен, за да съм свежа на сутринта. Малкия вчера замрънка, че го боли гърло и веднага се преобразих на д-р Куин лечителката - толкова мерки предприех, че сега нямам идея кое точно помогна, поне важното е че днес детето е добре. Иначе в 12 се събуди с рев и нямаше успокояване 1 час, приготвих се психически и за удърната вълна в 3 сутринта - защото винаги имаме такава ( и този път не ни пропусна) и ето сега от сутринта няма и помен от болест.

Още не съм приготвяла нищо за бебока, но избутам ли тази последна работна седмица се захващам с пълна сила. Видях, че в магазините DM има еднократни гащи 5 бр - 6.28 лв, комарници за количка по 5-6 лв, дъждобран за количка (май е към 10 лв), пликчета за замръзяване на кърма и др. Ако някой е правил сравнение с цените в DM и бебешките магазини да ме светне къде е по-изгодно да се пазаруват тия дреболийки Laughing

# 338
Здравейте, момичета.

bouquet    Честит празник на всички!    bouquet

ura Да са живи и здрави малките сладурчета на мама Sunny Girl! Да растат щастливи и много да радват мама и тати! Tada

# 339
Привет, момичета!Да призная новината за нови 2 бебоци ми напълни очите със сълзи.Тези хормони ме правят много емоционална и ревлива Simple Smile.  Да са живи и здрави!
Аз от DM  миналата седмица взех памперси,прах за пране на персил и комарник за количка . За сега само 1 комарник. Някои колички ги продават с дъждобран, тази която съм избрала има и не съм взимала.За съжаление не мога да помогна ,не знам как вървят цените. Но от бебешки магазин взех козметика на Мустела, и после я видях същата мн,мн по - евтина в 1 аптека, още ме е яд.

# 340
  • Лудогорието
Цитат
Ех, с какви хубави новини започва новата седмица  Да са живи и здрави бебоците на Sunny Girl и бързо възстановяване
Точно, и аз се присъединявам към пожеланията!  Simple Smile
И аз за бебока нищо не съм пазарувала още. Имам доста неща от баткото-легло, количка - 2 бр., кошче за кола, дрехи, чаршафи, подлуганчета, шишета-неупотребявани. Нека да си остана в къщи, пък и да заредят нова стока по магазините.
Първия път отидох в болницата с малък сак багаж, но не ме приеха така-трябвало да бъде в найлонова чанта  newsm78 незнайно защо. ММ ходи до близкия хранителен магазин и донесе. Оказа се, че нося много излишни неща. Този път поне знам на какво държат-еднократни чаршафи, лигнин; мокри кърпи, памперси и дрехи за бебето, термометър, нощница-2 бр. като едната я обличаш още на входа, чехли, йод за бани след раждането, сутиен за кърмачки, подплънки за гърди, превръзки, бельо,тоалетни принадлежности, документи, дребни пари и зарядно за телефон.  Crazy После ми носят храна и напитки, че иначе не дават да ядеш и пиеш течности преди да родиш.

# 341
4естити беб4ета на мама Sunny girl!!!!да са им живи и здрави! Hug Hug Hug а на нея бързо възстановяване!

# 342
 Лелеее !!! За малко да изпусна нещата от поглед и то не едно бебе се родило, ами цели две  newsm44 Да са живи и здрави и мнооого да радват мама и тате  Heart Eyes И какви хубави именца си имат  Party
 Хайде и от мен една хубава новинка- прибрах се вкъщи и ако всичко е наред чак една седмица преди термин ще ме приемат  Party  Mr. Green

# 343
  • Бургас
Браво, Анумче  Heart Eyes

# 344
Анумче, ето това се казва хубава новина- браво и на двете ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт