Отговори
# 345
Didoliniq напълно те разбирам , няма много неща по магазините  ooooh! можеш да погледнеш в HM в Мола,Макском предполагам знаеш къде имат магазини ?  И аз като Нанина поръчах основно от сайтовете на mothercare и tesco, като от първия сайт идват за седмица  Grinning иначе също съм чувала че в продавалника има нови неща от Англия.

# 346
Здравейте, не съм писала много в темата, но минавам да ви кажа, че вчера се родиха моите деца.
Лилия - 1.400 кг, 40 см и Ивайло - 1.670 кг, 42 см.
Ивайло диша сам, но е в кувиоз, а Лилия е на апаратно дишане. Иначе са добре, нямат секрети по дробчетата, снимките били хубави.

# 347
  • у дома
Здравейте, не съм писала много в темата, но минавам да ви кажа, че вчера се родиха моите деца.
Ивайло диша сам, но е в кувиоз, а Лилия е на апаратно дишане. Иначе са добре, нямат секрети по дробчетата, снимките били хубави.

Sunny_Girl, да са ти живи и здрави Лилия и Ивайло!!! Бързо възстановяване и на теб! Прекрасна новина!!! Честито още веднъж!  Hug Hug Hug

# 348
Леле, Sunny, честито близначета! Да са ти живи и здрави и бързо да си ходите вкъщи. Много се зарадвах, особено и аз като чакам близненца.  newsm04

katerina_d, този магазин Макском не го знам къде се намира. Ако може малко обяснение.

Нанина, ще се поровя и в продавалника. Днес накупих някои неща от Карфур, преди бях ходила и имаше много скапани и некачествени неща, но днес имаше различна стока и много ми хареса. Няма много избор, но си харесах 2-3 неща и ми изглеждат много пухини.

Анум, браво за добрите новини, радвам се, че вече си вкъщи стискам палци да е така до края.

# 349
В Карфур има сладки неща,даже и бодита с любимия ми мечо пух,че къде ли не търся нещо с него..Но нали някой каза,че бодитата било хубаво да са с предно закопчаване и това ме спря.Имаше и с Мики Маус..

# 350
Да са живи и здрави Лилия и Ивайло!!!
Връщам се от фетална, всичко е наред. Бебо е 2,070кг,през цялото време си криеше лицето с ръчички и не можах да го видя.

# 351
4естито и от мен на най-щастливата мама с мом4е и моми4е,да са ти живи и здрави  bouquet

# 352
Честито и от мен!Бързо въстановяване на мама,живи и здрави да сте всички,малките бързо да наддават и безпроблемно да си ходите вкъщи да се гушкате в най-скоро време !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes

# 353
djuliani, и аз знам че бодитата е добре да са с копчета отпред, а не само отдолу за удобство и затова ми е много трудно да купя свестни. Иначе много ми харесват, ама пустите копчета. И тези дето съм намерила с предно закопчаване от Вис Виталис са пластмасови и ми казаха, че се топят от гладенето и после не могат да ес закопчават, И избора става нулев.

Сиска, браво за добрите резултати, явно ще се видите като се роди, сега не се показва.  Mr. Green

# 354
 Честито ,живи и здрави и много силни да растат .На хубав ден са избрали да се родят,много късмет да имат в  живота.

# 355
 от бодитата в началото най-удобни ми бяха с този тип закопчаване
http://www.premaman.bg/index.php?r=article/view&articleId=1703
но сега не съм купувала и не знам от къде могат да се купят и да са на добри цени
За  закопчаване на гърба смятам, че е безумно .

# 356
  • насън...

sunny girl, да са ти живи и здрави малките съкровища! бързо да наддават и скоро да сте си у дома...  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 357

Честито и от мен! Много хубава новина.   bouquet Да сте живи и здрави цялата рода да им се радвате! Дано по-скоро всичко да е наред и да се прибирате вкъщи!

# 358
Да са здрави и много обичани малките бебоци.  Дано укрепнат бързо и да си се гледате вкъщи.
Прекрасни имена сте избрали   bouquet   

Мен нещо цял ден ме боли корема.Ниско долу усещам болка, а малката рита много и утежнява положението  Tired  Нещо не ми е комфортно, не съм яла цял ден и ни мога да лежа, ни да седя.  като мечок съм-само пуфтя, въртя се и мрънкам.
Чак ММ мислеше да работи от вкъщи, но явно му досадих и си замина за офиса да кара нощна  Laughing   
Племенницата ми беше вкъщи вчера и явно ми е дошла много.

# 359

katerina_d, този магазин Макском не го знам къде се намира. Ако може малко обяснение.
didoliniq имат няколко магазин  - единият е на Голямоконарско шосе (подминава се Кат , между "Опел Стефанов" и "ТЕД"), вторият им магазин е в ж.к. Тракия бл.45 и третия ул.''Брезовско шосе "133, Търговски център НОВА . Този на голямоконарско е най-големия  и там има дрехи, освен легла,колички и всякакви други неща.Те са представители и на Чиполино. за другите не знам какво е положението с дрехите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт