Отговори
# 375
  • София
Денис,
Какво ще кажеш за този Хром
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Ultra-Chromium-GTF-200-mcg-120-Tablets/1413
Добър ли е или би препоръчала друг?
Код  при  първа поръчка от iHerb: NDQ642

Изборът ти е много добър - това са и двете органични форми на хрома, с най-висока бионаличност
полиникотинат  - хелатиран с ниацин
пиколинат - хелатиран с пиколинова киселина

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 376
здравейте,
дали е имало случай на липсваща поръчка и какво е станало в случая? Аз има поръчка от 04,03 и е няма след проверка в митницата и пощата - липсва при кореспонденция със сайта ми отговарят да изчакам 40 дни.
Дали ще въстановят сумата или наново ще изпратят артикулите за тяхна сметкаБ

отново повдигам питането

# 377
Здравейте момичета,бихте ли ми препоръчали витамини за бременни.За бременна в петия месец без здравословни проблеми.Благодаря ви.

# 378
  • София
stanis

Изчакай да минат 3-4 дни и пак я търси в Пощата и след това на Митница.
Имало е случаи:
- на по-късно получени пратки  - повече от  2 месеца
- пратки, неправилно описани в Пощата или в Митницата  - пратките са там, но по опис не фигурират в списъците
- описани под друг номер / имала съм такъв случай на Митница: пратка с номер по техните описи напр. 783/15 която не съм получила, но по техните списъци излизаше, че съм си я взела - ситуацията се изясни след проверка на Гише справки - номера беше 783/19  и пратката си беше там/

Продължавай да я търсиш, ако не се появи - пиши на iHerb след 40 дни.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 379
# 380
  • София
Получих си първата поръчка от сайта за около 15 дни. Получих този стик за изпотяване, но за съжаление ми е слабичък:  

http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705

Ще съм благодарна, ако можете да ми препоръчате нещо с по силно действие.   bouquet

Имам и още един странен въпрос. Искам да поръчам на сестра ми няколко неща. Мисля да и направя нов акаунт с неин адрес (различен е от моя) и нейните си имена. Регистрацията ще я направя от друг IP адрес, но не си спомням дали съм се логвала от този IP с моят акаунт. Искам и да платя с карта, която е с мои имена, имам 2 кредитни карти. Надявам се да не правят проблем.

Кой според Вас лосион е по добър за много суха кожа, искам да го ползва за крака. Понеже кожата ми е много суха и след епилация като почнат да растат косъмчетата им отнема поне 1-2 седмици докато пробият. През тези седмици стоят като черни точки и не мога да ги епилирам пак и сърбят, разбира се освен лосион и скраб ще си поръчам:

http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Moisturizing-Lotion-Papaya-18 … fl-oz-532-ml/6169
http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Very-Emollient-Body-Lotion-Ma … fl-oz-350-ml/4416

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 23:13 от 404NotFound

# 381
  • София
Не е задължително да е друг ИП адрес. Аз регистрирах мъжът ми от къщи, платих с неговата карта, но доставих на адреса от другия ми акаунт. Пратката пише, че е изпратена, сега чакам Simple Smile

# 382
  • Казанлък
Получих си първата поръчка от сайта за около 15 дни. Получих този стик за изпотяване, но за съжаление ми е слабичък: 

http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705

Ще съм благодарна, ако можете да ми препоръчате нещо с посилно действие.   bouquet

Имам и още един странен въпрос. Искам да поръчам на сестра ми няколко неща. Мисля да и направя нов акаунт с неин адрес (различен е от моя) и нейните си имена. Регистрацията ще я направя от друг ИП адрес, но не си спомням дали съм се логвала от този ИП с моят акаунт. Искам и да платя с карта, която е с мои имена, имам 2 кредитни карти. Надявам се да не правят проблем.

Ползвам и двата ми акаунта на един и същи компютър и не съм имала проблеми.  Laughing

Отново горещо препоръчвам този крем-дезодорант.  Много е икономичен и много ефективен. По принцип такива неща действат на всеки индивидуално. При мен едно нанасяне през зимата наистина ми стига за 1 седмица,но през лятото го слагам поне 2 пъти на седмица. Скъпичек е,но в крайна сметка ми стигна почти за една година(ех,пак са му вдигнали цената... Наскоро го взех от iherb за около 14 долара. На ХД е все още 13,13  ooooh!)

Код за 5/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com DUR632

# 383
  • София
 Безплатна мостра:
/ ... и  Дневна Промоция -  Simple Smile /

Natrol, Bone Support, 60 Tablets
                               /с  Калций, Магнезий, Цинк, вит.Д  и Бор/

срок на годност: Юли 2013

...   и още една Безплатна мостра  
  Healthy Origins, Organic Spirulina, 500 mg, 30 Tablets

срок на годност: септември 2015

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 07:30 от denis_d

# 384
denis_d този първия продукт на natrol какъв е? За първи път виждам такава отстъпка/100%/

# 385
  • София
denis_d този първия продукт на natrol какъв е? За първи път виждам такава отстъпка/100%/

Това е Безплатна мостра / нищо че е голяма разфасовка/ - отдавна не бяха пускали подобен продукт /редовната и цена е $15.90/ 

Всеки има право на 1 Безплатна мостра  - при всяка поръчка
Добавяш я към продуктите си в кошницата Simple Smile

Мострите са до изчепване на количеството и предполагам, че тази ще свърши доста бързо Simple Smile

# 386
уловката при продукта на NATROL e, че срокът на годност изтича и продуктът трябва да се използва до края на юни тази година !  Peace

# 387
  • София
Bradley Cooper

Не е уловка, Айхерб имат такава практика, преди често го правеха
Иначе си има секция за продукти с кратък  срок на годност:   Short Date Sale

напр.
ФК е до май 2013

# 388
  • видин
stanis
 И моята поръчка от 3.03. се забави 32 дни. тази от 13 дойде преди нея, но все пак си  я получих.
след това една малка от края на март дойде за 10 дни.
Забелязах, че по.бързо идват поръчките, които не ходят на митница., т е до 30 лв.

# 389
Възможно ли е поръчка м/у 30 и 31 лева да отиде на митница?

Общи условия

Активация на акаунт