Отговори
# 120
  • София
Да дам отзиви за този вит. С, може да ви е интересно Simple Smile

Таблетките са малки, около 5-6мм с цилиндрична форма  - веднага се топят в устата.  Макар, че е буфериран е по-кисел от дъвчащия вит.С, защото е  без добавена захар, подсладен само с малко стевия.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 121
Обещах да дам отзиви за този пилинг на Madre labs:

Не е лош, оставя кожата мека, гладка и освежена, но въпреки това не бих го взела на редовната му цена.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 122
Има ли нещо за отслабване от сайта, от което сте доволни  newsm78  Или по-скоро някой хубав антиоксидант за прочистване на организма ..  Crazy
Например за това http://www.iherb.com/Natrol-AcaiBerry-Diet-Acai-Green-Tea-Super- … st-Capsules/21475  или http://www.iherb.com/Now-Foods-Acai-500-mg-100-Vcaps/13037  какво ви е мнението ?  Smile
 Hug
---------------------------------
Код за отстъпка при първа поръчка в iHerb® - WPH224

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 11:31 от heart.it

# 123
Включвам се с отзиви и аз. Simple Smile
Преборихме успешно настинка /по-скоро нещо вирусно/ за 2 дена с прием на този Цинк за смучене:

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Zinc-Lozenges-Natural-Berry-Fl … -60-Lozenges/2085
Има много приятен, възкисел но някак млечен вкус - напомня ми малеби с малинов сироп.
От моята температура и болките в ставите нямаше и помен за 1 ден. Мъжа ми остана с температура и вчера - но днес вече е кукуряк. Simple Smile Спираме високата доза цинк.

Комбинирахме с по 6 капсулки от това / толкова ни бяха останали/:

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Formula-Herbal-Def … 240-Capsules/5353
За нас това е много добър продукт, подходящ и за профилактика в сезона на настинките. Peace Капсулите имат силен, но приятен билков аромат. Ще си вземем отново.
-----------------
Алексче, благодаря за отзива  bouquet май някои от продуктите на Мадре лабс не са на необходимото ниво...
-----------------
 heart.it - взех си от първото, когато беше на промоция с добра цена за 2 опаковки - но смятам да го използвам повече в качеството му на антиоксидантен продукт. При мен обира малко апетита - но не очаквай чудеса. Иначе го харесвам заради състава, част от програмата ми за пролетно "прочистване" ще е тази година. Peace малко допълнителна енергия.
Иначе - ако го комбинираш с диета и спорт - може и да помогне... newsm78 Simple Smile
-----------------
Успех и бъдете здрави! Flowers Sunflower
Код за отстъпка при първа поръчка - NEV517

# 124
  • София
Има ли нещо за отслабване от сайта, от което сте доволни  newsm78  Или по-скоро някой хубав антиоксидант за прочистване на организма ..  Crazy
............

Има и от двете Simple Smile, но много общо задаваш въпросите си и е трудно да ти се предложи нещо, наистина добро Simple Smile.
Напр. за отслабване - колко кг.  искаш да свалиш, спортуваш ли,  ще спазваш ли някакъв режим на хранене, пила ли си досега някакви фетбърнъри, имаш ли здравословни проблеми и т.н.
За антиоксидантът - какво точно целиш - защото те са много и с различни, специфични действия - напр.
Антиоксиданти са:  
вит.А / Bета-каротин  
вит.С
вит. Е
Селен  
Цинк
Со Q10
Пикногенол
Цистеин
Глутатион
NAC
Лутеин
Ликопен
Астаксантин
Кантаксантин
Криптоксантин
Зеаксантин
Кверцетин
Рутин
Хесперидин
Диосмин
Куркумин
Ферулова к-на
Антоцианидини - най-общо
Флавоноиди  
Липоева киселина
АЛА
Катехини / в зеления чай EGCG/
Суперхраните - сини сливи, малини, боровинки, акай ...
и т.н.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 125
     Нали и аз съм на вълна отслабване  Sad ,.......та молбата ми към теб denis_d е да ми препоръчаш от тези фетбърнъри ( за първи път ги чувам ) Blush

# 126
  • София
     Нали и аз съм на вълна отслабване  Sad ,.......та молбата ми към теб denis_d е да ми препоръчаш от тези фетбърнъри ( за първи път ги чувам ) Blush

Напр. това:  http://www.iherb.com/Nutrex-Research-Labs-Lipo-6X-120-Capsules/25682 , ако не спортуваш поне го съчетай с някаква диета с отрицателен калориен баланс, 5 хранения / - 20/30 % от дневните ккал, при които задържаш кг./ 
Ако го комбинираш с  аеробни тренировки /напр. 40-50 мин на пътека всеки ден или през ден/ + Л-Карнитин / 30мин преди тренировка/  - ще има още по-добър резултат Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 127

Напр. това:  http://www.iherb.com/Nutrex-Research-Labs-Lipo-6X-120-Capsules/25682 , ако не спортуваш поне го съчетай с някаква диета с отрицателен калориен баланс, 5 хранения / - 20/30 % от дневните ккал, при които задържаш кг./ 
Ако го комбинираш с  аеробни тренировки /напр. 40-50 мин на пътека всеки ден или през ден/ + Л-Карнитин / 30мин преди тренировка/  - ще има още по-добър резултат Simple Smile

Че сте на тази тема и аз да попитам нещо конкретно за мен. Отдавна се интересувам за някакъв препарат (може би на фито основа), който да ускори метаболизма ми. Обаче има условности.... прекарах сърдечна недостатъчност, в момента са абсолютно здрава, но определено внимавам. Освен това съм с Хашимото и пия Л-тироксин.
Ще започна съвсем скоро физически упражненея (ще си купя крос тренажор), освен това съм старирала диета, която е на принципа на разделното хранене с намаляване на калориййния баланс.

След като започнах Л-тироксина качването на кг. се стопира. Освен това самоволно (лекаря ми каза, че според него няма ефект) пия Селен, който определено смятям, че действа. ТАТ и МАТ за година и нещо са намалели с 2/3 и влизането в норма вече не е химера. Единствено задържам килограмите. В момента съм 71-72 кг, като целта ми е (а и нормално тегло) 60(ако успея и до 56 кг.).

# 128
 Crazy И аз се включвам . Четох за тези фетбърнъри , но ми звучи страшничко сама да си ги назнача , мислех че са за фитнесманиаци , дори не съм сигурна дали нямам заболяване за което не знам Shocked  като щитовидна , сърце , черен дроб и т.н. Искам да сваля 5-6 килограма , не по- вече. Пих спирулина и след две седмици получих леко сърцебиене , може и да не е от нея, но я спрях . Така че ако ме посъветвате за нещо което не е опасно за здравето  newsm78 Странно го написах , но с две думи искам да сваля малко и да прочистя организма от зимните храни Blush и питиета  Blush Blush

# 129
  • Бургас
Аз съм много против препаратите за отслабване. С подходящите хранителен режим и тренировки хем се смъкват килограми, хем е по-здравословно. За сваляне на 5-6 кг не мисля, че е оправдано да се пият фетбърнъри и пр. добавки. Ограничаваш тестото и сладкото, минаваш на по-лека храна, ходиш на фитнес/спорт 2-3 пъти в седмицата и килограмите ги няма.

# 130
Преди време много се коментираше един обезмирисител за хладилник,но нещо не го намирам сега.

# 131
Преди време много се коментираше един обезмирисител за хладилник,но нещо не го намирам сега.
Това е:
http://www.iherb.com/Naturally-Fresh-Refrigerator-Fresh-Odor-Abs … z-50-g/13135?at=0
--------------------

Фетбърнъри при медицински състояния? - момичета, недейте.

Дори и липотропните /обикновенно са богати на вит. от Б-група и безобидни/ но могат да се окажат вредни...да не говорим за бустери като Липо 6...и други термогенни...
Темата е дълга - а истината - една - без намален калориен прием и увеличено движение - няма да стане. Иначе - ала-бала - много...
--------------------
Успех! Flowers Sunflower

# 132
  • София
Дали ще се използват фетбърнъри е въпрос на личен избор, съобразено с целите, които си е поставил човек и ако знае как да ги използва, може да постигне много добри резултати.
Който е опитвал да свали кг. с аеробно натоварване знае какво е да тичаш 50 мин без добавки и какво се получава, ако си приел такива - имаш сила, енергия, тонус... не ти се спира Simple Smile

Лично аз, никога не ходя на тренировка без да съм взела добавки, съобразени с вида на тренировката

Ето тук - в тази Тема, едно много любезно момче /Тихомир Велев -BB-Team консултант /много компетентно и търпеливо отговаря на въпроси свързани със спортните добавки

.

# 133
Това е:
http://www.iherb.com/Naturally-Fresh-Refrigerator-Fresh-Odor-Abs … z-50-g/13135?at=0
--------------------

Фетбърнъри при медицински състояния? - момичета, недейте.

Дори и липотропните /обикновенно са богати на вит. от Б-група и безобидни/ но могат да се окажат вредни...да не говорим за бустери като Липо 6...и други термогенни...
Темата е дълга - а истината - една - без намален калориен прием и увеличено движение - няма да стане. Иначе - ала-бала - много...
--------------------
Успех! Flowers Sunflower

Кой е питал за фетбърнари. А лично не съм и изрично го написах. Питам за някакъв фито препарат - растение, плод, билка който подпомага обмяната. Хич и не си помислям дори за Л-Карнитин.

Ето тук - в тази Тема, едно много любезно момче /Тихомир Велев -BB-Team консултант /много компетентно и търпеливо отговаря на въпроси свързани със спортните добавки

.

Благодаря Денис, ще се възползвам от знаията му.   bouquet

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 17:09 от Анонимен

# 134
Включвам се с отзиви и аз. Simple Smile
Преборихме успешно настинка /по-скоро нещо вирусно/ за 2 дена с прием на този Цинк за смучене:

а става ли за деца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт