Отговори
# 555
  • София
  Здравейте, за първи път искам да поръчам от iherb , затова ви моля за малко помощ.Разбрах , че мога да ползвам 5$ или 10$отстъпка в зависимост от сумата  , но има много кодове които се предлагат в темата , затова питам кой да ползвам.Другият ми въпрос е какво трябва да направя за да избегна митница , и да получа поръчката като пощенска пратка за такса 1.50лв.Предварително ви благодаря!
Аз бих те посъветвала да ползваш кодовете на
PinkPanther или  denis_d, много компетентни, отзивчиви и полезни за нас тук в темата.

А - не, моля - без такива!!!
Всеки има право да ползва, който код  иска. 

С удоволствие споделям каквото зная Simple Smile / не само в тази тема Simple Smile/

# 556
  • Варна
 denis_d, извинявай   bouquet, не съм искала да засегна някой.

# 557
  • Бургас
Днес и аз реших да поръчам, но все попадам на неща, които не са налични. Явно ще чакам, не ми е ден.  Crossing Arms

# 558
  • София
От кои дати получавате? Чакам 2 поръчки от 08.04, които трябва да пристигнат в пощата.

# 559
Можете ли да кажете дали редовно ви вземат мито от софийската митница? Не правят ли изключения понякога?

# 560
  • София
Можете ли да кажете дали редовно ви вземат мито от софийската митница? Не правят ли изключения понякога?

Предполагам е лапсус / калами/ Simple Smile и имаш предвид ДДС?!
Да - редовно вземат -  особено последните 2-3 месеца Митничарите са много по-стриктни / според мен /

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 561

Предполагам е лапсус / калами/ Simple Smile и имаш предвид ДДС?!
Да - редовно вземат -  особено последните 2-3 месеца Митничарите са много по-стриктни / според мен /

Да, за това питам.  Благодаря

# 562
От кои дати получавате? Чакам 2 поръчки от 08.04, които трябва да пристигнат в пощата.

и аз чакам от 10 ти за поща, предишната пристигна за 10 дни, но този път май ще се чака повече

код за отстъпка при първа поръчка в IHERB - SDB331

# 563
аз чакам от 12 една малка поръчка.

# 564
  • София
Хиалуроновата киселина за кожа е налична

Injuv, Hyaluronic Acid

# 565
Хиалуроновата киселина за кожа е налична
Благодаря. Утре ще поръчам.
Имам известие в пощата за колет, но понеже чакам два, не знам какво ми е пристигнало. Възможно ли е пратка от iherb да дойде за 9 дена?

# 566
Сигурно е писано хиляди пъти, но като не си записвам Embarassed... Моля за помощ, кой беше най-препоръчваният супер колаген (май беше тип 1 и 3) не за ставни проблеми, а за кожа Praynig.

Моля също и за линк към препоръчваната коластра с пролин (откривам различни такива, вкл. и с лакторефин - тя по-добра ли е Rolling Eyes). Благодаря много и се извинявам предварително за питането си, с което сигурно се повтарям, но ми е спешно, защото отдавна чакам да се появи ХК injuv и искам да  поръчам още тази вечер  bouquet!

# 567
  • София
Много ще съм благодарна, ако може да ми препоръчате крем за лице за смесена кожа за под 30г.

bouquet

# 568
  • Бургас
Моля ви за мнение за Doctor's Best kaто фирма и по-конкретно за това http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Celadrin-Complex-with-Glucosa … e-90-Tablets/2472 Че с глюкозамин и селадрин откривам само този продукт и един доста по-скъп, който не мога да си позволя Praynig

# 569
  • София
Моля ви за мнение за Doctor's Best kaто фирма и по-конкретно за това http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Celadrin-Complex-with-Glucosa … e-90-Tablets/2472 Че с глюкозамин и селадрин откривам само този продукт и един доста по-скъп, който не мога да си позволя Praynig

Изборът ти е добър и е на по-изгодна цена:

Doctor's Best: 90 Tabl. - $15.79
я 1 табл
S - 500 mg
G - 500 mg
 Bluebonnet Nutrition 180caps -  $59.96
в 1 капс:
S-  375 mg
G - 375 mg
М -  50  mg  - което е много малко

Една и съща доза S и G - / по 1500mg/
Doctor's Best:             3 табл. - за 30 дни