Отговори
# 615
  • София
денис, ще препоръчаш ли хубав Асай от сайта...и това другото за петна нещо статин накрая беше:-D ...пиша през тел. и ми е трудно да ровя назад:-(

# 616
  • София
денис, ще препоръчаш ли хубав Асай от сайта...и това другото за петна нещо статин накрая беше:-D ...пиша през тел. и ми е трудно да ровя назад:-(

Акай - няма голям избор в момента, този  е хубав и излиза изгодно:
http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-A-ai-Power-Freeze-Dried-A- … -8-oz-227-g/14252
аз ползвам в момента този:
http://www.iherb.com/Sambazon-Organic-Freeze-Dried-Acai-Powder-90-g/5989

Астаксантин:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Astaxanthin-4-mg-60-Softgels/30693

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 617
  • София
Здравейте! Преди време ви питах за спирулина каква да предпочета - взех си набързо Харесва ми, но четох, че хавайската била най-добра /разни други щуротийки четох/. И естествено въпросът ми е - коя е добра според вас дали на таблетки или на прах? 

На прах е по-добрия избор

# 618
 Здравейте , в момента правя първа поръчка , затова бихте ли ми отговорили , след като въвеждам адрес, трябва ли нещо да посоча за да дойде пратката в пощата и оттам като дойде поръчката те ще ме уведомят с писмо , така ли е?Освен това се притеснявам има ли опасност да няма злоупотреби с картата .Благодаря ви предварително , ще изчакам отговора и тогава ще финализирам поръчката.

# 619
няма опастност за картата принципно се запаметяват данните на картата но след поръчката може да ги изтриеш в твоя профил. Попълваш си добре адреса и като дойде на поща ще получиш известие ако е на митница пак известие.

# 620
  Благодаря за бързия отговор.  bouquet

# 621
не забравяй да си поръчаш и нещо от безплатните неща http://www.iherb.com/Free-Samples
както и да ползваш код за отстъпка!  Hug

код за отстъпка при първа поръчка в IHERB - SDB331

# 622
  • София
 Моля за помощ Praynig Оказва се, че в РБ няма детски цинк. Има ли такъв в сайта? Търся го по препоръка на лл, а в сайта ми излиза само в мултивитамини newsm78

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 18:55 от Слънчев ден с превалявания

# 623
  • София
Моля за помощ Praynig Оказва се, че в РБ няма детски цинк. Има ли такъв в сайта? Търся го по препоръка на лл, а в сайта ми излиза само в мултивитамини newsm78

Няма само цинк за деца.
/ има с Ехинацея и различни билкови смеси/
Ако ЛЛ  е определил дозата - може да потърсиш цинк по нея.
За деца / взависимост от възрастта/ е от 2  - до около 15 мг.
Но с Цинкът трябва да се внимава, така че е важно да се спазва точната доза и периода на прием

# 624
Може ли малко подробности за този Астаксантин? За пигментни петна ли се използва? Някаква схема на прием и колко дълго се пие? Някой използвал ли го е и постигнал ли е ефект и колко е траен ефекта?
Много благодаря предварително    bouquet

# 625
  • София
Може ли малко подробности за този Астаксантин? За пигментни петна ли се използва? Някаква схема на прием и колко дълго се пие? Някой използвал ли го е и постигнал ли е ефект и колко е траен ефекта?
Много благодаря предварително    bouquet

Астаксантинът е мощен антиоксидант, получен от водорасли / съдържа се в сьомга, пъстърва, крил и т.н./ -  липид, разтворим пигмент, каротеноид
Влияе на  синтеза на меланин и правилното му разпределение в кожата, но само той не е достатъчен.
Добре действа с Омега 3 + coQ10  / поне /
ПДД на Астаксантин е в диапазона от 4- 6 -8 mg дневно. Високи дози 16 - 20 mg не е добре да се приемат повече от 2 седмици.
Високите дози  може да увеличат/засилят  пигментацията на кожата

Използва се предимно за предпазване от Хиперпигментации на кожата / визирам връзката на астаксантина с меланина, защото той се използва и за други цели /

# 626
На теория всичко, което каза Денис_Д за астаксантина е така, но на практика това е един много надценен суплемент, който не си заслужава парите!    Пил съм доста... без осезаем ефект Wink

# 627
  • София
Цитат
Няма само цинк за деца.
Благодаря, Денис.

# 628
  • София
Здравейте, имам поръчка, която е шипната на 18ти Април. Рано ли е да се ослушвам дали е пристигнала?
Весели празници!   bouquet

# 629
  • Варна
Моята поръчка от 18ти пристигна днес, от митницата ми се обадиха по тел.  Shocked да отида да си я взема, днес работели до 14h. За първи път ми се обаждат, до сега винаги съм получавала митническо известие.

Общи условия

Активация на акаунт