Отговори
# 705
  • Варна
Ако някой може да съдейства, сложих HA в кошницата, но ми се иска да поръчам и още нещо за кожа, с което да се допълват. Коластрата с пролин не е налична, та се чудя тази ХК с Колаген, Витамини или нещо друго да я комбинирам?

Основната идея е да си освежа кожата, като писах от време на време ми излизат пъпки на брадичката. Освен това мисля и за външни интервенции на 2бръчки на челото / може би инжекция с ХК/ , а знам че в колкото по добро състоянието на кожата е преди това, толкова по дълго и ползотворно ще е действието.
Благодаря предварително  bouquet
По препоръка на пишещите в темата, аз комбинирам приема на НК с този колаген http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-250-Tablets/16589 + много вода. Но може би denis_d ще е по добре да ти отговори.

# 706
  • София
Ако някой може да съдейства, сложих HA в кошницата, но ми се иска да поръчам и още нещо за кожа, с което да се допълват. Коластрата с пролин не е налична, та се чудя тази ХК с Колаген, Витамини или нещо друго да я комбинирам?

Основната идея е да си освежа кожата, като писах от време на време ми излизат пъпки на брадичката. Освен това мисля и за външни интервенции на 2бръчки на челото / може би инжекция с ХК/ , а знам че в колкото по добро състоянието на кожата е преди това, толкова по дълго и ползотворно ще е действието.
Благодаря предварително  bouquet

Голямата разфасовка е налична / тя е и на по-изгодна цена/:
http://www.iherb.com/Symbiotics-Proline-Rich-Polypeptides-with-C … -oz-176-8-g/44843

Да, може и Колагена на Neocell

ПП
След  поставянето на Филър ХК е добре да ползваш крем за борба с хиалуронидазата- ензима, който разрушава ХК. Това намалява резорбирането на продукта - по-дълго време ще се запази филъра  

ППП. И да  Peace  - трябва да пиеш много вода / за да има какво да задържа ХК/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 707
Безкрайно Ви Благодаря  bouquet
Пиенето на водата ми е мъка, ама няма как.
denis_d  за този крем за борбата Simple Smile не бях чувала...но аз сега по интензивно започвам проучванията така че той ще е на по следващ етап. Благодаря, че го вмъкна, като инфо С тая красота към фалита вървя...

# 708
как е добре да се пие спирулината?

преди/по време на/ след ядене?  Hug

Добре е да се приема на гладно с повече вода / 200-300мл./
Ако ти създава стомашен дискомфорт , може и с храна или след хранене / но по-леко хранене/

След отваряне съхранявай в хладилник - за по-дълго запазване качеството на продукта.
Ако е насипна - внимавай да не я навлажниш - бързо се разваля.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

мерси  Peace

# 709
Имам нужда от помощ. Майка ми си направи днес акаунт. Сложихме това онова вкошницата,но не виждам полето за кода за отстъпка(5 $ или 10$според сумата). Изважда ми 10$ от сумата,но няма поле закода. Предполагам ми е натрапен код. Как  да се справя? Искам тя да ползва моя код.
Благодаря  bouquet

# 710
  • Варна
Имам нужда от помощ. Майка ми си направи днес акаунт. Сложихме това онова вкошницата,но не виждам полето за кода за отстъпка(5 $ или 10$според сумата). Изважда ми 10$ от сумата,но няма поле закода. Предполагам ми е натрапен код. Как  да се справя? Искам тя да ползва моя код.
Благодаря  bouquet

На 45 стр. 662 пост има отговор на въпроса ти.

# 711
  • София
Имам нужда от помощ. Майка ми си направи днес акаунт. Сложихме това онова вкошницата,но не виждам полето за кода за отстъпка(5 $ или 10$според сумата). Изважда ми 10$ от сумата,но няма поле закода. Предполагам ми е натрапен код. Как  да се справя? Искам тя да ползва моя код.
Благодаря  bouquet

Махни всичко от кошницата
Излез от акаунта
Излез от сайта
Влез в  гугъл и напиши адреса на сайта, горе в полето:  www.iherb.com / на мястото на адреса на гугъл/
Избираш нещо произволно и го добавяш в кошницата
Въвеждаш кода
Логваш се
Добавяш другите неща
Изтриваш/ махаш  ненужното

Ако не става по този начин - пиши на iHerb,  че имаш натрапен код

http://www.iherb.com/info/Contact

или тук :

Need help? Live Chat now!

# 712
Здравейте. От известно време следя темата, и доста се изкушавам да направя поръчка. Виждам ,че има много доволни от покупките си, а и много компетентни що се отнася до добавки. Бих се радвала да ми препоръчате нещичко, дори като група необходими ми вещества, защото аз пък хич не съм наясно, а като взема да им чета описанията - всичките са прекрасни.... И предпочитам живи съвети Simple Smile
Значи аз съм на 25 години, това, което ме притеснява главно са няколко белега от акне по лицето. Ами не издържам като ми се появи някаква пъпка и да я оставя с бяло връхче така (не мога и да я скрия достатъчно)....  ooooh! Уж се мажа след като я стискам, но... резултатите са лоши. Та нещо за премахване на такива белези, може и за бързото разкарване на досадните пъпки, за да не ме изкушават. По принцип рядко ми излизат, но поседените няколко месеца е лудница  ooooh! В най-скоро време ще отида и на лекар все пак.
Ноктите ми също са доста цепещи се, ще се радвам нещо и за тях да препоръчате  Peace
Ами като цяло май ми трябва нещо за цялостно подобряване на кожата (като подхранване, колаген, ранна превенция на бръчки Whistling) и кожните придатъци  (поне с косата съм си ок Simple Smile), в съчетание с някакви подсилващи мултивитамини  Rolling Eyes
А най ще се радвам, ако има някакъв комбиниран препарат за тези неща.. много ли искам  Laughing
За белезите сигурно някакво мазило трябва да е по-скоро, четох доста неща по темата, но нищо с достатъчно красноречив резултат (и приемлива цена)

Благодаря предварително за съветите и вниманието   bouquet

# 713
# 714
  • Казанлък
Благодаря  bouquet

Ако не стане с варианта на Денис, пробвай още един :
-влез в акаунта си
-в търсачка на браузъра въведи http://www.iherb.com/?rcode=ЪЪЪ111 (където вместо ЪЪЪ111 въведи нужният ти код) и мини през този линк.

Преди време съветвах още един начин:
-когато си логната,сложи нещо в кошницата и излез.
-След това без да влизаш в акаунта си сложи в кошницата нещо друго.
- Влез в акаунта си и сайта ще ти предложи да избереш една от двете кошници. Избираш втората и полето със кода би трябвало да бъде празно. Така ще можеш да въведеш този код,който искаш.

Успех!   bouquet

Код за 5$/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com   DUR632

# 715
  • София

Може би някой друг трябва да сподели мнение Simple Smile
Не ми допада  бялата козметика предлагана в сайта

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 716
  • София
incarnadine108  
В повечето случаи причината за акнето е на хормонална основа и наистина е добре  да се консултираш с лекари /Дерматолог,АГ и Ендокринолог/, защото добавките може и да не ти помогнат или ако има някакъв ефект - да е временен.
Ето няколко добавки които повлияват проблемна кожа:
Омега 3  /с повече DHA/
Omega 7
Масло от Пореч
Антиоксиданти  
Биофлавоноиди
CoQ10
Астаксантин
Силика
МСМ
НА табл - идеална е за белези и акне
Пробиотици
Коластра
АК - вкл. пролин, лизин
Мултивитамини - А, Е, Д, С, В, Биотин, ФК, цинк, селен и т.н.
Бирена мая

Ползвай и специална бяла козметика за проблемна кожа , вкл. слънцезащитни продукти

# 717
denis_d едно въпросче ако може  Rolling Eyes. В момента пия пакета от протеолитични ензими, но съм си взела и това  http://www.iherb.com/Natrol-AcaiBerry-Diet-Acai-Green-Tea-Super- … st-Capsules/21475  мога ли да ги комбинирам или са несъвместими? Ще свърши ли работа като антиоксидант или да взема нещо друго? Благодаря предварително  Hug

# 718
Аналог на този продукт:
http://www.aloe-bg.com/product_info.php?product_code=214
попаднах на :
http://www.iherb.com/search?kw=Hydrastis+canadensis+Echinacea&am … ;x=5&y=17#p=1
има доста формули и кое е по-добре течен  или на капсули.
Винаги съм смятала че течния вариант е по-добър,но знае ли човек...Simple Smile

# 719
  • София
denis_d едно въпросче ако може  Rolling Eyes. В момента пия пакета от протеолитични ензими, но съм си взела и това  http://www.iherb.com/Natrol-AcaiBerry-Diet-Acai-Green-Tea-Super- … st-Capsules/21475  мога ли да ги комбинирам или са несъвместими? Ще свърши ли работа като антиоксидант или да взема нещо друго? Благодаря предварително  Hug

Да, може да се комбинират - на различни приеми, няма проблем - различни неща са.
Продуктът на Natrol е и антиоксидант /освен лек стимулант - заради кофеина, който е малко и може да не го усетиш, ако пиеш поне 2 кафета на ден Simple Smile/ - антиоксиданти са Акай, Зеления чай и самия катехин в зеления чай - EGCG

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

Общи условия

Активация на акаунт