Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
fashionmama ,какво ново попълнение  newsm78?
petrohanka,sveta29 браво за резултатите.  Растът бебоците ей  smile3501 newsm30.
Да кажа за спалните комплекти,наистина 2 са достатъчни,като се има предвид,че това е често подаряван подарък!!!  Иначе аз си купувах ранфорс и си шиех сама....то какво шиене,2 тигела да ударя,но си избирам десена и материята и сега съответно пак така ще направя,нищо че имам доста,ама сега на цветенца ще взимам  Heart Eyes.    А то не е необходимо чак комплекти да има,важното е чаршафчета. А и както се казва,ако не ви стигнат,все някое от вашите може да сложите,докато купите,нали?
cveti891   Lily Trifonova  честито за  количките.Със здраве да си ги бутате.
Болните......мнооого положителни мисли пращам и спиране на всякакви болежки .
Щях още нещо май да пиша... newsm78,но ми замириса на вечерята вече и отивам да точа вилици  newsm64

# 601
  • София
Нека има повече - както казва Мечо Пух - колкото повече - толкова повече  Hug иначе ние бием рекордите за близнаци в темите - специално съм се ровила и назад в стави теми, но толкова много накуп няма, да са ни живички и здравички  Hug

А коя е новата мама с близнаци - мисля, че е Vessy_M с две розови бебчета  Heart Eyes

# 602
Здравейте момичета влизам да се похваля и да кажа че съм най щастливата мама на света ,днес сутринта бях на консултация и лекаря ми потвърди че тази ужасна киста я няма вече изчезнала е като знам какво преживях тези 2 месеца в чакане да видим какво ще стане просто не мога да сдържа сълзите си от щастие newsm44 И най накрая напълно се успокоих ,иначе сме добре дори сме доста големи 1700 вървим 2 седмици напред но това не ме притеснява важното е че е наред всичко останало.За сега сме седалищно но се надявам да се обърнем .Ужасната хрема която имам не може да ми развали хубавото настроение.Намерих си заместничка и имам още 3 дни на работа и от 26,03 съм официално в къщи да си почивам.Така че ще имам повече време да пиша и да пазарувам че нищо не съм купила още ,но преди да разбера хубавите новини бях малко резервирана и притеснена от това което имахме но сега нямам спиране.
Да превествам новите мами  Hug
Болните мами както и аз да се оправим по скоро .Аз първо да се похваля и се връщам да ви чета че имам доста да наваксвам.Това е за сега от мен  Hug

# 603
Канарче като го каза това за седенето и се сетих за един съученик,дето седеше на един стол и танцуваше с двата пръста newsm44 та и ние така:)

milisa добър апетит и да метнеш една пържолка насам Laughing

fashionmamaкакви са тези мистерии,ако е нова мама е супер,но ако е някоя стара пък сега  да е разбрала за близначе си е направо изненада Party

ivon_2005 голямо бебче и супер резултати Hug

# 604
Някой да знае къде от БГ мога да намеря - цялостно текстилно обзавеждане на стая - завивки, пердета и т.н. например като това:
Ето тук намерих

# 605
Здравейте    bouquet  Hug
Следя ви от известно време и искам да се присъединя към вашата група. От София съм на 29 години. Терминът ми е на 24.06 и очакваме момче - първа бременност

# 606
  • София
Супер Ивон!да няма повече проблеми!
Милиса,откъде купуваш платове-аз нищичко не харесвам-ни за персета,ни за чаршафи.всички пердета са прозрачни...що за идея? Та имам голям проблем с това..хахаха-да,петроханче,само ръчички горе танци 😀

# 607
Здравейте момичета влизам да се похваля и да кажа че съм най щастливата мама на света ,днес сутринта бях на консултация и лекаря ми потвърди че тази ужасна киста я няма вече изчезнала е като знам какво преживях тези 2 месеца в чакане да видим какво ще стане просто не мога да сдържа сълзите си от щастие newsm44 И най накрая напълно се успокоих ,иначе сме добре дори сме доста големи 1700 вървим 2 седмици напред но това не ме притеснява важното е че е наред всичко останало.За сега сме седалищно но се надявам да се обърнем .Ужасната хрема която имам не може да ми развали хубавото настроение.Намерих си заместничка и имам още 3 дни на работа и от 26,03 съм официално в къщи да си почивам.Така че ще имам повече време да пиша и да пазарувам че нищо не съм купила още ,но преди да разбера хубавите новини бях малко резервирана и притеснена от това което имахме но сега нямам спиране.
Да превествам новите мами  Hug
Болните мами както и аз да се оправим по скоро .Аз първо да се похваля и се връщам да ви чета че имам доста да наваксвам.Това е за сега от мен  Hug
Иве много хубави новини.Само такива хубави неща да се чуват.Завиждам ти че приключваш с работата.

# 608
Fashionmama, кажи деееее!  Twisted Evil

# 609
Някой беше питал и за малки чаршафчета с ластик за бебешко легло (60х120 или 70х140
ivon_2005 много хубаво новина  Hug
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 610
  • София
Нащо легло е 140/90 и никъде бяма за такива мерки:(

# 611
ivon радвам се, че всичко е ок вече!

А аз днес съм залята с покупки и подаръци. Пристигнаха мн нещица за бебо /качвам сега снимки да ги видите, ако искате/ и милото ми подари фреш машина /т кога го врънкам/ и накпихме сума ти плодове да я изпробваме. Сега малчо ще пие мн витаминки newsm44
Мен ме е хванала вълната на чистенето. От 3 дена чистя като луда всяко ъгълче, прибирам всичко някъде, подреждам, а по принцип не обичам да слугувам на къщата да правя тва по цял ден. Но я вно си е от хормоните и това. Няколко приятелки са ми казвали, че като са били бременни и накрая са имали такива педантични ала Монк периоди.

# 612
Okiaz - хванало те е така нареченото гнездене Simple Smile

# 613
  • София
Ivon, честито за хубавите новини, само такива занапред да да ти спохождат.   bouquet Дано и на мен ми кажат, че е изчезнала.  Praynig

# 614
Мечо Пух , сега като го каза, се сещам, че съм го чувала това, да. Ама мн от рано бе  hahaha 3 месеца живот и здраве така ли ще я откарам... Добре, че бързо се измарям и ще имам за дълго време по малко да си подреждам. Чак днес не ми се излизаше, викам я по-добре да почистя това и да прибера там... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт