Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Vilito86 за отворените врати незнам, защото не ми остава време да отида и не съм се интересувала. Избрах болницата заради д-р Ташков, когото горещо ми препоръчват. В темата им отговаря акушерката, която води обиколките, тя ще те ориентира най-добре.   Pipilotka благодаря за отговора, малко ми е далеч в Левски, но ако не си харесам друг, по-добре да е по-далеч, но да съм спокойна.  Добре дошла на новата мама   bouquet                                                                   

# 616
  • София
mgamisheva аз бях питала, мерси за линка  Hug

ivon_2005  Hug

Добре дошла на новата мама   Hug

Kölsches Mädel сподели как се перат многократните пелени, на етикета пише със студена вода. Какво става като се наакат едно хубаво, само както бебоците си знаят  ooooh! На мен ми пристигна комплекта, но вместо 5 броя съм пуснала три броя с една микрофибърна и една бамбукова подложка. Изглеждат ми много сладки дори мисля да ги пробвам на каката, защото през нощта още сме с памперс  Blush

Okiaz честити придобивки и честито гнездене  Joy

# 617
Kanari ,купувам си платове от една кинкалерия.Има разнообразие на десени и материи.

# 618
Kleche,  Grinning нааканото го препираш преди да го пуснеш в пералнята.
Представи си, ако бебока наака бодито. Същата работа ще е, нали! Wink
Джобовете се перат на макс.40градуса, а подложките минимум на 40градуса.
Изпращам ти на лични информацията, която съм си събрала за поддръжката на пеленките.

Момичета, имам пердета за бебешката стая, които съм пуснала на символична цена в Продавалника-светлосини, на меченца. Никога не съм ги ползвала, защото не стигнахме да правим бебешка стая, но тогава ми беше голям зор всичко да е купено Simple Smile.  Само са подкъсявани, за да станат за нашата стая. Ако някой има интерес, пишете! Hug

Това е оргиналната обява за пердетата http://www.ebay.de/itm/blaue-Kinderzimmer-Gardinen-140x230cm-Sle … sh=item43b9338226

Трябваше да си паснат на спалния комплект. http://www.ebay.de/itm/8-tlg-Bettsetpaket-Sleeping-Bear-blau-ink … sh=item564ea39e58
Познайте дали някога сложихме балдахина.  Joy Мъжът ми само като го видя и такава физиономия направи.... Joy

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 10:44 от Kölsches Mädel

# 619
  • София
Ох, на мен само синьо ми липсва в стаята- такава шаренийка съм спретнала...иначе перденцето е сладко...обаче ние сме с оранжево, жълто, розово и зелено и просто колкото и да искам,синьото никак не пасва...
Мен никакво гнездене на ме хваща- мин седмица реших да изчистя банята- най-омразното ми нещо-имаме душ кабина и за мен това е най-безсмисленото изобретение на света. Няма махане на мухъла в механизма...та падна едно гъзене- резултатът беше контракции цяла нощ от напъването. Та ъсм казала-с влизането в болницата се вика чистачката (имаме една женица, да е жива и здрава-невероятна е), изблизва апартамента и това е.
Ми те моите дунди вече не ме оставят на мира...по 1200/1300 г едната са и още успяват да намират място да се въртят из корема ми...не знам как,но при доктора поне 2 пъти се обърнаха тотално Tired той каза,че едва преценява коя къде е и е прегледал вече от толкова глави крака и ръце... ooooh!

# 620
Хиихи, и мен много трудно ще ме хване това гнездене! Mr. Green Първия път ММ и свекито изчистиха апартамента, т.е измиха прозорците  Joy То и не виждам, какво толкова трябва да се чисти освен обикновеното седмично почистване. Whistling Ама и аз съм си мързеланка и вкъщи чисти мъжът ми. Whistling

# 621
  • София
ааа...прозорци посмъртно не можеш да ме накараш да измия...в живота си само веднъж съм мила-когато бачках в един хотел. Ами да- стандартното почистване ще е достатъчно, и така или иначе тр.да го свърши някой друг, защото ако си 5 дни в болницата, то пак се е покрило с прах. Тъй че това е включено в списъка:какво да правят, докато ме няма.  Joy

# 622
Fashionmama, не съм спала тая нощ от мисли заради твойта загадка  Joy

Искам да ви питам дали някоя от вас ще ходи на 3-та фетална? Аз лично мисля да я пропусна.

# 623
Kölsches Mädel, ще пратиш ли и на мен информацията за пеленките? Мерси много предварително. Аз сега съм захванала да чистя, че сме поканили приятели на гости. Стискайте палци да съм готова, докато те дойдат, че нещо не съм много добра със сроковете. Приятен ден на всички Simple Smile

# 624
Kölsches Mädel   ако може и на мен да ги изпратиш  Embarassed

# 625
  • Sofia
За 3тата фетална - аз се следя в Надежда и всеки месец си ходя на преглед, а то като е на хубава апаратура всеки преглед си е като фетална. Докторката си гледа размери, органи, кръвоток, пуска ми снимчици и данни и така. Е има някаква разлика като време, но общо взето е едно и също.
То при АГ общо взето няма смисъл освен да се водиш и да ти пуснат по каса някои изследвания - кг, кръвно, височина на матката, обиколка на корема и чуваш пулса на бебока.

# 626
Krisskata и аз като теб- изобщо не знам на какво се казва първа, втора, трета фетална. Всеки път мерят доста параметри...

# 627
Kanari, Kölsches Mädel  и аз се чудя какво е тва туркане и прибиране на всяко нещице из къщата, при положение, че въобще не обичам да отделям мн време на "чистенето като такова"...

Fashionmama всичките ни побърка с тази новина. Сънувах, че ми казват, че ще имам тризнаци... ooooh!

# 628
  • София
Kölsches Mädel, много мерси за инфото  Hug

bflm fingerscrossed У нас е паднала бомба, но хич не ми пука  Mr. Green

# 629
Аз ходя само на ЖК, където почти нищо не гледат, затова ще отида на третата фетална - за да видя какво става с бебето, а и защото допълнителният здравен фонд ми покрива прегледа. Ако вие си ходите при лекари, които всеки месец внимателно гледат бебето и сте били на първите две фетални, вероятно няма нужда да се ходи на третата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт