Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Моите са от двете страни на пъпа седалищно:)
Аз пък толкова пъти си преглеждах и преглеждах списъка,че днес вече го съкратих до съвсем прилично ниво и при това разделен на най-важно (т е неща,които мъжа ще купи ако вляза ненадейно в болница и изляза с бебета),на такива които аз тр да взема ако вляза в7 мес и беберара остабат там...,и такива,които евентуално при необходимост ще взимам в движение.а,и какво ще тр да ми донесат те в болницата при необходимост. И това придружено с адреси на магазините,или запаметени в любими в продавалник:)

# 541
Докато се рових в Ибея и попаднах на едно китайче, което продава страшно сладурчести неща за фотосесии.

milisa, моето е седалищно, седнало е като жабче и ме рита ниско долу.
Относно пазаруването от чуждестаранните сайтове: всичко е въпрос на желание, останалото се научава! Wink Във форума има тема за почти всеки сайт, където подробно е обяснено. Може и тук да питаш!  Wink

Аз хич не искам да ми подарявам дрешки. Нашите и свекърите съм ги обработила и те дават парички. Знаят, че мога да купя много по-качествени неща за по-малко пари отколкото от тукашните магазини , пък и и аз обичам да е съобразено с моя вкус.
Имам дрешки, подаръци-стоят си с етикетите, но няма да ги сложа на детето, защото не ми харесват!

# 542
Тумбачета, за първи път пиша в новата ни тема - честно с тази работа, не ми остава време да ви изчета, а сега дочитам старата ни тема - опитвам се да започна новата от мин. събота насам и отделям по час на ден и все не стигам дотук.  Crazy
Искам да честитя на for girls who ride - мислех си за нея всеки ден откакто й се случи това толкова раничко. Да е жив и здрав малкия ни талисман и да порастне голям мъж.  Simple Smile
Честито на мамите, на  които диабета им се е разминал Simple Smile
alex и всички мами, които се занимавате с ремонти: СПОКИЧ и аз нищо още не съм купувала за бебченце !
az ti nie и adelina_bg и на - още - не - съм прочела- който- ми е писал благодаря, че сте ми отговорили на питанката за поръчките от амазон, в крайна сметка, ще си поръчам нещата по един приятел, който се прибира от САЩ сега април месец, с което си спестяам около 80 $ шипинг.
Някой да знае къде от БГ мога да намеря - цялостно текстилно обзавеждане на стая - завивки, пердета и т.н. например като това:
Ще съм благодарна ако споделите мнения. Връщам се да ви чета, че не е лека задача Wink

# 543
fashion mama мерси за отговора, оказа се наистина несполучлива карта и ще я сменям  Peace

Много ви се радвам на всички с нещата които поръчвате и купувате, аз сега съм малко в застой, и съм раздвоена от хиляда неща и когато най-накрая се спра на нещо ще продължа да купувам  Peace

Моят мъник беше с главата надолу при последният преглед, но сега не знам вече усещам ритници от всякъде и не мога да преценя как е разположен скоро съм на ЖК и доки ще каже.

Да ви се оплача момичета  Cry Cry Cry не съм спала както трябва от месец вече, безсъние ме гони като легна носа ми се запушва не издържам неврозата ме гони  smile3518 просто е АД (спомням си при първата бременност безсънен ми беше 9 месец, но сега още от 7) не знам как ще издържа  Rolling Eyes има ли мами с такъв проблем и как се справяте ...

# 544
мен ме гонят много лоши кошмари.
Викам насън от страх, добре че мъжо да ме събуди  Sad
дано не пречи на бебка  Praynig

момичета да ви попитам- аз съм в края на юни, но се зачудих сега колко бодита да купувам?
първата седмица ми казаха с дълъг ръкав, но по-натам с къс ще бъде. Чудя се каква бройка на си набавя  newsm78

# 545
milisa, и моето бебе е доста ниско и въобще не се е качвало над пъпа. На последната ЖК питах доктора дали е нормално, той каза, че сигурно е нормално. Затова сега ще питам във Фемина, че да съм спокойна. Аз също не мога да разбера кое къде му е на бебето, но досега на всеки преглед е било с главичката надолу, дано така остане. Иначе четох, че има упражнения за това да се помогне на бебето да се обърне, като например лазенето (щях да кажа на четири крака, пък се сетих, че сме хора и имаме само два, другото са ръце) Simple Smile

# 546
Бебка е с главата надолу от доста отдавна .Усещам я диагонално-долу в ляво и горе в дясно.Коремът ми се мести като вълна  Laughing .От време на време й се вижда малкото краче как ме сритва.  Heart Eyes

За покупките от сайтове(чужди) имам голям мерак.Много неща харесвам,но нито знам как се поръчва,нито как ще ми се достави . Blush

# 547
Много е лесно с поръчването от чужди сайтове и излиза много по-евтино, да не говорим колко по-качествени са нещата. Трябва ви една Visa карта примерно (може да я регистрирате и в PayPal), след това си харесвате един сайт, плащате нещата с картата и като адрес за доставка слагате адреса на фирмата-посредник в Англия (примерно Габко). През сайта на фирмата-посредник постоянно следите къде ви е пратката, те ви известяват, като тя стигне в София, за да си я вземете, или ви я пращат на посочен от вас адрес (в или извън София), като си избирате куриер. Всичко това е описано в сайта на посредника и е страшно лесно.

DramaQueen, в България не знам къде продават такива неща, но на сайта на Mothercare има богат избор от продукти и десени http://www.mothercare.com/co-ordinated-bedding-collections/beddi … s,default,sc.html

# 548
  • София
Най-добре бодита с къс ръкав и отгоре блузка с дълъг.
И аз не спя,последните дни вече като наближи нощта и се сдухвам-но мен ме мъмат кобтракциите,болките в кръста,киселините и пишкането,както и крампите,събуждащи ме веднага щом задремя...свиква се.започвам да обмислям спане на диван,поне киселините и кръста да си спестя.

# 549
Здравейте тумбачета не мога да смогна да ви прочета,имаме ли новини за нашето талисманче ?Също така да питам взимането на болнични влияе ли на размера на майчинството и ако е така до каква степен.

# 550
До колкото си спомням ако си болнични през бременноста  взимаш 90% от заплатата а след раждането 80% аз бях така.

Канари и аз днес май ще пробвам на дивана, и ако това не стане не знам, при мен е и друг фактор че нямам от какво да се уморявам ( доки каза да лежа и да не мърдам много много). Дано да успеем да поспим че иначе  лошо   Praynig

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 23:32 от PIPILOTKATA

# 551
Vilito86 линка към темата за Надежда е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=694212.0 Сега обаче се оказва, че пак ще има някакви промени и чакам да видя какво ще се променя, че много искам там да раждам.

# 552
Видях, че вече си говорите за педиатри. Някой може ли да ми препоръча добър такъв в Хаджи Димитър?

# 553
Видях, че вече си говорите за педиатри. Някой може ли да ми препоръча добър такъв в Хаджи Димитър?
Хаджи Димитър става въпрос за кв. до кв.Левски нали там Сухата река или се бъркам?

# 554
Цитат
Да, Хаджи Димитър става въпрос за кв. до кв.Левски нали там Сухата река или се бъркам?
Хаджи Димитър е съседен на Левски и Сухата река

Общи условия

Активация на акаунт