Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 303
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Честито на всички за покупките  Heart Eyes
Наистина момичета пазете се,че много коварен е тоя вирус както казах сутринта ме болеше гърлото и носа ми течеше,сега вече ме сабори,след 2 л фреш от лимони, портокали, грейпфрути с мед вътре и гаргари съм още по-зле,утре съм на лекар от 9, че не мога да се понасям.Джи пи то като чу,че я питам да взимам ли биопарокс и стана лошо,каза идвай тука и никакви самолечения наистина....каза само да питам в аптеката сега за исландски лишей  Shocked пък утре щяла да ме оправя.Пак ви повтарям моля ви пазете се,че е ужасно доколкото човек може да се предпази от вирус разбира се.
Хубава вечер на всички ви!  Simple Smile

# 586
Честито на всички с покупки. Hug Страхотни неща сте взели.
На мамите с болки пожелавам много бързо оздравяване.Една колежка (която е в 21 седмица бременна) от днес дойде със същите симптоми.Добре ,че не работим заедно,а сме офис до офис. Tired
Днес бяхме на ЖК.АГ-то каза,че бебка е много добре.Расте си със седмиците (даже била 2-3 дни напред).Докато я разглеждаше на видеозона почти не се спря. Laughing .Като дойде време и да чуем тоновете ,така изрита,че лекарката вика:"Вашата дъщеря голяма лудетина,ще ми счупи апарата"  Joy
Около плодните ,плацента,пъпна връв всичко е супер.Едно здраво бебе! Praynig
И аз се притеснявам колкото наближава термина,че не съм напълно подготвена(на теория),но пък се успокоявам,че всичко ще си дойде на мястото.Важното е да съм спокойна, Peace Като цяло големите покупки не сме ги направили.Кошара харесахме,но не сме се спрели на нея на 100%.Количка съм набелязала в нета,но така и не сме отишли да я видим на живо.

# 587
  • София
sveta29 май сме доста неподготвените мами, н осилн осе надявам бебчетата да не бързат да излизат, че да имаме време да се подготвим, че аз като си гледам линийката и лошо ми става - след 1 и половина седмица влизам в 8 месец, а почти нищо нямаме все още  #Shocked

П.С.
Ето и едно интересно четиво:
Gangnam Style предпазва от кариеси  Laughing

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 17:31 от alex__n

# 588
  • Sofia
Аз откакто си направих списъка (моя компилация от списъците на 1ва стр.) и въпреки че нямаме още нищо, някак ми стана по-спокойно... къде е март, къде е юни - 3 месеца  Laughing Само да не изпусна намаленията на Медела до края на месеца, че такава помпа и шише реших да взема за всеки случай...

И на мен все още не са ми намерили заместник да обучавам, аз повдигнах въпроса няколко пъти, но в крайна сметка ако ми намерят, намерят, ако не  Whistling

Скрила съм си се в офиса и стоя далеч от хората, те гледат също да не ме доближават, та дано се размина с вируса, че явно е сериозен; бързо оздравяване на всички  Praynig

Ние се местихме в ново жилище лятото и тогава ни беше офанзивата с боядисване, мебели, багаж и т.н.; всъщност няколко дни преди да се преместим разбрах, че съм бременна (изненадващо)  Crazy

Утре съм на преглед да видим бебока, а днес пусках профил за диабет, ТСХ и урина - урината ОК, ТСХ най-после слезна под 2 (то дойде време да раждам, а трябваше да е около 1  #2gunfire); кръвната захар ако разбирам правилно е добре, но инсулина ми е висок май, май...  newsm78 ще видим утре... аз нали съм си с инсулинова резистентност и пиех Сиофор, но ми го спряха и сега сигурно му се е***а майката на панкреаса ми (дано устиска още малко и после пак ще си почвам хапчетата!!!)
За дрешки все повече клоня към интернет покупки - много по-добри са цените май... тези коплектчета по 5 бодита ми се виждат супер - тамън да стигнат за 2-3 месеца лятото и после по-големи, есенни неща... пък в краен случай винаги може да се докупи нещо в крачка  Simple Smile

# 589
мамиииии купих си и аз количка вече за момата не е кой знае какво но на мен ужасно ми харесва и е много удобна   http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11702&cat=66

# 590
Vilito86 линка към темата за Надежда е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=694212.0 Сега обаче се оказва, че пак ще има някакви промени и чакам да видя какво ще се променя, че много искам там да раждам.

Много ти благодаря, мила. И аз много искам там да раждам. Днес изчетох цялата им тема и си затвърдих мнението на 1000%. Много искам да отида и на отворени врати. Знаеш ли колко по-рано трябва да звънна да се уговоря за ден и час?

# 591
  • София
Алекс, то и да излезе бебчо по-рано (не дай си Боже), си остава в болницата,така че пак ще имаш време да диктуваш на мъжа ти какво да купува,докато се цедиш и висиш там през 2 часа.
Днес лекаря ми ме пита как спя...ми как да спя...никак... иначе при нас всичко е точно.включихме и но шпа в арсенала.
Пипилотка, направо можем да си зафорим купон...само дето не знам колко ще изкараме така...

# 592
  • София
cveti891 честитта количка мила, със здраве да си я ползвате  Hug

Kanari плана е бебко да устиска до 36 г.с. и ако не иска да излиза ще му помогна  hahaha

# 593
Хайде и аз да се отчета,че ходихме да се видим с бебка Mr. Green днес беше много непослушна,мерихме и тоновете и не спря да блъска и да се върти едва ги издържа,после на прегледа ритна 2 пъти ехографа и докторката много се смя,за първи път ги прави тези изпълнения на недоволство Laughing
Иначе сме 1190 гр и каза,че всичко и е наред Hug

Болните мами да оздравяват,а на мамите с покупките честито и със здраве да се ползват.

Аз си взех две  спални комплектчета  и едно подарък и мисля,че за сега ми стигат.

И аз трудно спя  и все се будя с разни киселини и неразположения,освен да ви поканя на дискотечка да отидем  не спящите мами Laughing Rolling Eyes

# 594
  • София
Пишете ме и мен в групата на неспящите, че напоследък се будя /като изключим киселините и болките в кръста, гърба и ребрата  ooooh! ... мале като го препрочитам имам чувството, че съм пред разпадане  hahaha / получавам крампи и изтръпване на крайниците и таза ...
Та като изключим всичко това съм добре  Joy

# 595
за спални комплекти съм улучвала добри намаления в   http://nani.bg/%D0%97%D0%90-%D0%92%D0%90%D0%A8%D0%95%D0%A2%D0%9E … index.html?sort=a

# 596
  • Paris, France
Брей, Петроханче, ми тя твоята госпожица от сега е с характер Wink

Исках само да ви кажа, че от днес в групата имаме една двойка близнаци в повече и вече бием всякакви рекорди, ха сега познайте кое е новото попълнение! Между другото, ние сме и най-пълната група в момента, единствено юлките ни доближават като бройка.  Sunglasses

# 597
  • София
Каква дискотека кви 5 лева...аз като си обуя ботушите и после дишам тежко 5 мин...аз да си седя на столче с биричката най-добре hahaha

# 598
Брей, Петроханче, ми тя твоята госпожица от сега е с характер Wink

Исках само да ви кажа, че от днес в групата имаме една двойка близнаци в повече и вече бием всякакви рекорди, ха сега познайте кое е новото попълнение! Между другото, ние сме и най-пълната група в момента, единствено юлките ни доближават като бройка.  Sunglasses
Направо ми подразни любопитството.

# 599
А сега де...В смисъл някоя мама е разбрала, че вместо 1, чака 2, или? newsm78 Simple Smile

Не съм аз, от сега да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт