ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Да, но повечето педиатри имат поне малко здрав разум и не ги слагат на едно посещение, нищо, че в листовките пише, че може.

# 586
На едни приятели на детенцето биха три ваксини в един ден. Дотук със здравия разум...

# 587
Много важно медицинско откритие, което обяснява защо децата получават мозъчен кръвоизлив след поставяне на ваксина. Този феномен е причина много невинни родители да са в затвора за убийство на децата си, които всъщност са убити от ваксините. Това е причината на измисления синдром на разтръсканото бебе-опит да се обясни този кръволизлив със силно тръскане от родителя, вместо с реалната му причина-ваксината.

Много ВАЖНО е, че това може да се преотврати с прилагане на витамин С!

превод: Субдурална хемаома и кръвоизливи в ретината у деца, без документирана история на травма, не винаги означава, че детето е жертва на насилие. Комбинация от намаляване на аскорбатите и инжектиране на чужд протеин може да предизвика много високи нива на хистамините в кръвта и да предзвика чупливост на капилярите и кървене от венулите (кръвоносни съдове, съединяващи капилярите с вените). Това може да се предотврати с витамин С.

Elevated blood histamine caused by vaccinations and Vitamin C deficiency may mimic the shaken baby syndrome by C.A.B Clemetson AFFILIATIONS Tel.: +1-504-866-1525. Present address: 5844 Fontainebleau Drive, New Orleans, LA 70125, USA

Department of Obstetrics and Gynecology, Tulane University School of Medicine, New Orleans, LA, USA

Abstract
The findings of subdural hematoma and retinal hemorrhages in infants, without any documented history of major trauma, do not always indicate child abuse. A combination of ascorbate depletion and the injection of foreign proteins can cause a very high blood histamine level, leading to capillary fragility and venular bleeding. This can be prevented by the administration of vitamin C.

# 588
# 589
Има си хас нещо друго да беше установила "проверката".

# 590
  • София и там където не се пуши

Защо ми се струва, че преди време имаше такъв случай и пак оневиниха  newsm78

# 591
  • Пловдив
Освен това дори и да е вкарана ваксина, то тя представлява мъртви бактерии, които не биха могли да се задействат така скоростно и да има такава реакция за детенцето.

И още нещо...може и да сте го чели вече... http://blog.zepir.com/bg/blog/view/id/55/Vytreshen-chovek-pravi- … za-vaksinite.html
Ако е така-ще го изтрия.

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 13:49 от mystic woman

# 592
Освен това дори и да е вкарана ваксина, то тя представлява мъртви бактерии, които не биха могли да се задействат така скоростно и да има такава реакция за детенцето.

Цитат
Няма как в момента на вкарването на ваксината да се получи остра алергична реакция, това може да стане след 2,3,5,10 минути.

оплетоха се отвсякьде.... Сигурно предната ваксина е била вкарана преди 4 мин, за това не се брои.

Sad

# 593
Е, нали трябва да успокоят хората, които съвестно  Rolling Eyes поставят ваксини.
Нямам думи просто - видите ли, ваксините не са виновни, то детето и без това щяло да си умре, въпрос на време било... А това, че родителите на дете с такъв проблем и скорошна операция са посъветвани да слагат ваксини?
Наистина трябва сами да поемем отговорност за здравето си и това на децата си, защото докторите няма да го направят. Ще продължаваме да четем шокиращи новини, след два-три дни ще оневиняват ваксините, а ваксинирания Петьо ще пращи от здраве...
Ако сега не спрат тъпата реклама, не знам що за безочие. Едва ли има нормален човек, който да не се сеща за случая като я види.

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 14:12 от fata_morgana

# 594
Здравейте, извинявам се ако задавам въпроси, които вече са дискутирани, но не можах да открия нищо по-точно и систематизирано като информация, затова да питам и тук.

Моето детенце е на годинка и преди няколко дни му биха Синфлорикс - ваксината, която си се бие на годинка. Вечерта направи нещо като временна парализа на крачетата (въпреки че парализа е пресилена дума) - влачеше ги, не можеше да стъпи на тях, плачеше, стояха като кашкавалени. За щастие всичко отшумя за около два часа, но пък за мен си остана ужаса и вече убедеността ми, че не искам да му слагам повече ваксини.

Та въпроса ми е как да действам от тук нататък, какъв е легалният начин? Не мога да се откажа официално от ваксинация, защото трябва да се върна на работа, нямам опция частна ясла и градина. Значи трябва да го отложа и освободя по някакъв начин.

Уведомих личната, тя каза, че не й е първият случай, от ваксината е и да не се притеснявам - ще му мине.   Shocked Знам, че ХЕИ могат да освободят детето от ваксина, намерих в сайта им, че първо личната трябва да отложи ваксините с 6 месеца, после с документи, че е преглеждано и реагирало по някакъв не добър начин, да се отиде на комисия.

Някой минавал ли е вече по този път, трябва ли наистина да имаш сериозни проблеми, за да те освободят от ваксина? Има ли смисъл да опитвам по нормалния начин, или направо да търся някой, който ще се съгласи да впише ваксините, без да са поставяни.

От личната ми се струва, че не мога да очаквам кой знае каква подкрепа, най-много да отложи малко следващите, но цялото семейство сме при нея и съм доволна, харесвам я, внимателна е, нямам проблеми с болнични и т.н., съобразява се с моето виждане за лекуване - в смисъл не искам да й навредя по някакъв начин или да си разваляме взаимоотношенията.

Какво ще ме посъветвате?

# 595
  • Пловдив
Единият вариант е да си намериш "по-разбран" относно ваксините лекар.
Другият,който не искаш-е официален отказ.
Трети...не знам дали има Rolling Eyes А...евентулно отлагане ч/з комисия,но това също зависи от ЛЛ,защото той е този който Ви представлява пред комисията.Т.е. на него/нея трябва да "пука" за здравето на детето ти/разговорно казано/.

Но има доста изписано по твоите проблеми,просто се върни назад в тази и другите теми и прочети. Peace

# 596
Здравейте, извинявам се ако задавам въпроси, които вече са дискутирани, но не можах да открия нищо по-точно и систематизирано като информация, затова да питам и тук.

Моето детенце е на годинка и преди няколко дни му биха Синфлорикс - ваксината, която си се бие на годинка. Вечерта направи нещо като временна парализа на крачетата (въпреки че парализа е пресилена дума) - влачеше ги, не можеше да стъпи на тях, плачеше, стояха като кашкавалени. За щастие всичко отшумя за около два часа, но пък за мен си остана ужаса и вече убедеността ми, че не искам да му слагам повече ваксини.

Та въпроса ми е как да действам от тук нататък, какъв е легалният начин? Не мога да се откажа официално от ваксинация, защото трябва да се върна на работа, нямам опция частна ясла и градина. Значи трябва да го отложа и освободя по някакъв начин.

Уведомих личната, тя каза, че не й е първият случай, от ваксината е и да не се притеснявам - ще му мине.   Shocked Знам, че ХЕИ могат да освободят детето от ваксина, намерих в сайта им, че първо личната трябва да отложи ваксините с 6 месеца, после с документи, че е преглеждано и реагирало по някакъв не добър начин, да се отиде на комисия.

Някой минавал ли е вече по този път, трябва ли наистина да имаш сериозни проблеми, за да те освободят от ваксина? Има ли смисъл да опитвам по нормалния начин, или направо да търся някой, който ще се съгласи да впише ваксините, без да са поставяни.

От личната ми се струва, че не мога да очаквам кой знае каква подкрепа, най-много да отложи малко следващите, но цялото семейство сме при нея и съм доволна, харесвам я, внимателна е, нямам проблеми с болнични и т.н., съобразява се с моето виждане за лекуване - в смисъл не искам да й навредя по някакъв начин или да си разваляме взаимоотношенията.

Какво ще ме посъветвате?

По-добър отговор от този не мога да ви дам  Wink

http://www.otizvora.com/2013/06/5625/

# 597
Ех, да, разбрах...
  bouquet
Благодаря!

# 598
Цитат
оргия на псевдонаучен диктат и пропаганда в „Капитал“

Изключително точно определение!

За останалото не знам... сигурно е прав (Confused: Confused: ConfusedSimple Smile

# 599
  • София

По-добър отговор от този не мога да ви дам  Wink

http://www.otizvora.com/2013/06/5625/

Отвратена съм  Sick, не само децата ни, но и внуците и правнуците ни ще трябва да се крият като мишки, да подкупват и да се самоизолират заради задължителните ваксини ...

Общи условия

Активация на акаунт