ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Не мисля,че lovedzen е написала нещо невярно или лошо

Наистина проблемът със съхранението на ваксините е огромен.Аз също съм мислела,че част от реакциите идват от това

# 721
lovedzen, давам доста пари за сайта ми - хостинг в най-добрата компания, осигуряваща супер висок uptime, плащам от парите за себе си и семейството ми за превод и субтитри на всички филми - 4 лв на минута за превод и субтитри, направете сами сметката, често плащам и за преводи на статии и книги.

Дали някой ще черпи някаква информация от сайта ми зависи от него!

И да допълня - в сметката не слагам средства за домейни, пари на познати за увеличаване на архива, уеб дизайн за сега не съм направил и мисля за възможността за професионален такъв.

Не минава ден без да допълня нещо, за да увелича архива.
Отдавна не съществува "аз" и "моето" за мен!

# 722
Да допълня за новите тук - аз съм така след ваксина.
Бегло описано тук.

# 723
И си оправи превода-ако искаш да те възприемат насериозно.
Доста разумни хора, отдавна спряха да го възприемат сериозно. Аз се радвам на твоите мнения! Продължавай в същия дух  bouquet

# 724
Кажи това на всички гледащи единственият сайт, на който има подобна информация. Има и други, май...

# 725
Ама той Александър си е такъв...  Laughing Laughing  Само се фука колко пари дава, а не се чете какви глупости пише и как си противоречи...  Laughing  Преди време беше анатемосал и Кристиян (години след като той отваряше очите на хората в този форум) само, защото едва тогава разбра, че Крис е лекар...  Laughing  А всъщност, из филмите, клиповете и статиите в сайта на Александър има много изказвания на медицински лица и този факт е огрооомно подчертан, когато собственика на сайта набляга на техните думи и ги вре в очите на хората, с които спори...  Laughing  Та, така - нищо ново под слънцето... А Александър е забравил, че и аз съм биолог и не ме закача на тази тема...  Laughing

# 726
  • София
Това, което знам е, че теоретично в тялото на човек могат да навлязат много повече от един патоген,дори всеки ден за имунната система е изпитание и непрекъсната борба за запазване на равновесието между патогените и клетките на тялото-това го знае всеки.На практика можеш да се заразиш с три в случая болести, но това за щастие е твърде рядко,когато говорим за такива три сериозни болести /МПР/, но е имало такива случаи. По принцип между патогените - бактерии и вируси-също има конкуренция , борба, и те разболява по-силният, нищо, че в тялото ти могат да бъдат открити и другите патогени /със съответните тестове/.

Да, това съм го чела, благодаря все пак. Не мога да разбера защо толкова държат трите заболявания да се вкарват наведнъж, предполагаме, че е поради финансови съображения, едва ли е само заради "удобството" от едно боцкане. Интересното е, че най-тежки усложнения след ваксини, както в миналото, когато се е ползвала моноваксина против морбили, така и сега, с т.нар. "пречистени", съм срещала да се получават именно след ваксината против шарките /в т.ч. енцефалити и др.мозъчни/.

# 727
Много тъпо ми се вижда да се нападаме едни-други. Ако някой не еразбрал-всички ние сме от една страна на битката. А какъвто и да е Александър и без значение дали ти харесва сто процента като характер, то поне от уважение за труда, който полага само с цел да спаси някой друг от съдбата, която го е сполетяла се изисква определен вид отношение. Много грозни ми се видяха последните коментари. Най-малкото, преди да положим същия труд, по-добре да не си отваряме устата да критикуваме агресивно.  Sad

# 728
Много тъпо ми се вижда да се нападаме едни-други. Ако някой не еразбрал-всички ние сме от една страна на битката. А какъвто и да е Александър и без значение дали ти харесва сто процента като характер, то поне от уважение за труда, който полага само с цел да спаси някой друг от съдбата, която го е сполетяла се изисква определен вид отношение. Много грозни ми се видяха последните коментари. Най-малкото, преди да положим същия труд, по-добре да не си отваряме устата да критикуваме агресивно.  Sad
Peace  Подкрепям!
Също много уважвам труда на Александър. Алекс, благодаря!
Моля само съвършените да продължат с камъните! Не съм забелязала в темата да има такива...

# 729
Имам навика да казвам истината и да не се извинявам за това...  Peace  Какъвто и да е Александър, то той напада други хора, не защото са против задължителните ваксини или поради други техни убеждения, а защото са учили нещо различно от него и знаят повече... Не одобрявам и не толерирам...  Peace

# 730
Тогава говори за действието му-конкретното нападение към друг човек, а не нападай него самия и не се подигравай на труда му, който не съм убедена, че си надминала. Поне аз не съм. Иначе самата ти правиш това, което осъждаш в него. И просто е супер тъпо-ние вместо да се подкрепяме се самоизяждаме за голяма радост на тия, който забъркват тия отрови за нас и децата ни. Каквито и различия и да имаме, те трябва да се изглаждат, а не да се изострят, защото сме изпавени срещу общ противник.

# 731
Тогава говори за действието му-конкретното нападение към друг човек, а не нападай него самия и не се подигравай на труда му, който не съм убедена, че си надминала. Поне аз не съм. Иначе самата ти правиш това, което осъждаш в него. И просто е супер тъпо-ние вместо да се подкрепяме се самоизяждаме за голяма радост на тия, който забъркват тия отрови за нас и децата ни. Каквито и различия и да имаме, те трябва да се изглаждат, а не да се изострят, защото сме изпавени срещу общ противник.

Оооо, не, не съм нападнала труда му... Точно отношението му към хора, които не заслужават подобно отношение нападнах... Излъгах ли нещо? Шокиращо за мен беше, когато той анатемоса Кристиян, а същевременно постоянно цитира медицински лица, които са против ваксините и/или смятат, че вредят... А при забележката от lovedzen за преводите в сайта му, вместо да се поправи или защити материалите си, то той изтъкна колко много пари дава... Може да си кривите душата, но и Sonderzeichen също е права... Не го казвам само от мое име...

# 732
Аз намирам за грубо и нахално, да искаш от някой, който е свършил за теб безплатен и доста голям труд, че е и платил от джоба си за това, да се редактира, че и да му обясняваш какъв бил словореда и как могло и по-хубаво да се преведе. Въпреки, че не е казано с агресивен тон и според мен не цели да засегне, то самото искане е доста неуместно и ако се беше замислила юзерката нямаше да го направи, може би. Винаги може по-хубаво, и Майбах сигурно може да направи подобрения по колите си. Ако някой смята себе си за спец, нека вземе да редактира преводите, които чувства, че куцат, а не да се напада някой, който работи за твое добро без да иска нищо от теб. Лично мнение. Peace

# 733
...ние вместо да се подкрепяме се самоизяждаме за голяма радост на тия, който забъркват тия отрови за нас и децата ни. Каквито и различия и да имаме, те трябва да се изглаждат, а не да се изострят, защото сме изпавени срещу общ противник.

Подкрепям.

Никой от нас не е на мястото на Александър и не знае как той би реагирал. В България може да има и много свестни лекари само че аз не срещнах такъв. Не минава и седмица без нощем в леглото да ме обземат спомени и да "благославям" някои "хора" вече с години.
Получавам подкрепа в интернет, но не и от най-близките ми и това понякога ме смазва.

# 734
А аз видях как някой даде съвсем добронамерен съвет на някого... И този първия далеч не ми прилича на някой, който се нуждае от преводи, платени от нечий джоб...  Laughing  Щеше да е нагло, ако първият беше казал преведи ми го, че нищо не разбирам, ама по-така ми го направи... Също, очевадно първия е далеч по-запознат от втория по въпросите с ваксините, обаче втория не носи на критика, а и много държи да му се гледат филмите и четат статиите, за които е платил...  Laughing  Дано не стане задължително...  Laughing  Кой както иска да ме чете, все ми е тая на мен... Аз съм разбрала истината, благодарение на хора, които Александър оплю или които отдавна прескачат спама му в темата... Също смятам, че ако някой не може да схване от 1-2 филма или 1-2 статии, то и 100 няма да му помогнат... И въпреки, че Александър постоянно обяснява как прави всичко това за хората, то той го прави за себе си...  Peace  Алтруизъм казвате...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт