ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Обетованата земя
Когато се заплаща услугата да ти впишат непоставени ваксини, само на лекаря ли се плаща или и на сестрата? Може и на лични.  Grinning И също ако има за Стара Загора разбрани в това отношение педиатри, може да ми пишете.  Hug

# 601
Диди, това не е официална "услуга" и освен това далеч не всички лекари искат или очакват заплащане.

# 602
Здравейте,
Смятате ли, че ваксините имат отношение към неспокойствието, нервността и автоагресията при децата. Питам, тъй като бях гледала едно предаване, в което един лекар - хомеопат спомена така наречения туберколизен миазъм. Според него този миазъм много често се получава в следствие на БЦЖ имунизация и при огромен процент от децата (около 70% от имунизираните го развиваха според твърденията му),  се изявява като автоагресия, налитане на бой, тръшкане, нервност, трудна концентрация и задържане на вниманието и т.н. След като го чух това, започнах да наблюдавам ваксинираните деца в моето обкръжение и в интерес наистината голяма част от тях се тръшкат редовно, имат пристъпи на автоагресия, неспокойни са и трудно можеш да ги спреш или залъжеш с нещо. От друга страна един два примера на неваксинирани деца - супер спокойни и уравновесени, заглеждат се и се заиграват по-продължително време с различни неща, не са агресивни, не удрят... Аз имам неваксинирано бебе, но е още малко, за да имам по-сериозни наблюдения в това отношение.
Моля, родителите на неваксинирани деца да споделят опита си - струва ли им се, че децата им са по-спокойни и по-уравновесени, тръшкат ли се, проявяват ли автоагресия?

# 603
  • Добрич
Здравейте,
Смятате ли, че ваксините имат отношение към неспокойствието, нервността и автоагресията при децата. Питам, тъй като бях гледала едно предаване, в което един лекар - хомеопат спомена така наречения туберколизен миазъм. Според него този миазъм много често се получава в следствие на БЦЖ имунизация и при огромен процент от децата (около 70% от имунизираните го развиваха според твърденията му),  се изявява като автоагресия, налитане на бой, тръшкане, нервност, трудна концентрация и задържане на вниманието и т.н. След като го чух това, започнах да наблюдавам ваксинираните деца в моето обкръжение и в интерес наистината голяма част от тях се тръшкат редовно, имат пристъпи на автоагресия, неспокойни са и трудно можеш да ги спреш или залъжеш с нещо. От друга страна един два примера на неваксинирани деца - супер спокойни и уравновесени, заглеждат се и се заиграват по-продължително време с различни неща, не са агресивни, не удрят... Аз имам неваксинирано бебе, но е още малко, за да имам по-сериозни наблюдения в това отношение.
Моля, родителите на неваксинирани деца да споделят опита си - струва ли им се, че децата им са по-спокойни и по-уравновесени, тръшкат ли се, проявяват ли автоагресия?
Малката е без ваксини, но отговаря на всички критерии за съвременните ваксинирани деца, бие се, вечно хленчеща, недоволна, да не изброявам повече ... Няма гаранции според мен неваксинирането, убедих се дори, че за Аутизмът не са виновни ваксините, виждам го с очите си всеки ден за съжаление, имам си съмнения относно малката  Cry

# 604
В повечето случаи Аутизъм е от ваксините, в частност живакът в тях. В останалите са амалгами в устата и други излагания на живак - Разкрития за живака

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 15:43 от XVisible

# 605
  • Добрич
Нямам амалгами в устата, какви са другите излагания на живак, нямам време да гледам филма...
Между другото от какъв точно метал са металните коронки, които се поставят на умъртвен разрушен зъб???

# 606
Crafty, щерката има почти всички ваксини до шестия месец. След проведено много адекватно хомеопатично лечение, сега е едно спокойно, разбрано и уравновесено дете. Заиграва се, отдавна четем приказки, използва много сложни думи съвсем на място и често ни изненадва с разсъждения. Никаква агресия или автоагресия няма в нея.
Освен ваксините, храната, употребата на лекарства, психо-климата в къщи също оказват огромно влияние върху това как ще се развива едно дете, по мое мнение  Peace

# 607
fata_morgana, така е.
Психо климата е изключително важен. Моля ви само не обвинявайте него за аутизъм. Майките на такива деца ще ви е изсмеят...

Весси, имам познат с МС, който за мен е отново излагане на живак.

# 608
Единственото дете с аутизъм, което познавам го е получило след ваксина - МПР. Но и положението им вкъщи не е било никак розово в интерес на истината.

# 609
  • Обетованата земя
Алексче, зная че не е официална услуга, просто така го написах. Simple Smile Става въпрос ако се предлага такова нещо от родителя, само към лекаря ли се отправя предложението или и към сестрата (все пак тя слага ваксината).
 За агресивните деца-според мен може и да имат връзка ваксините, но не е задължително. Моят син е ваксиниран и наистина от известно време, може би година, започна да се бие по площадките, но само с някои деца, които смята че са несправедливи, примерно взимат играчките на другите. Никога никой не е бил агресивен към него, гледаме си го като писано яйце, не гледа агресивни филмчета, но се бие. От друга страна познавам много деца, които са супер кротки, даже някой се оставят на другите, и те са ваксинирани. Но и според мен ако вкъщи се вика и се проявява агресия, това няма как да не се отрази на детето.  Peace

# 610
Диди, говори с ЛЛ на 4 очи.  Peace Така имаш по голям шанс.

# 611

Алекс, отваря се страницата със съдържанието на сайта. Бих искала да прочета книгата. Къде я има?

# 612
ТУК - http://homeohelp.eu/bg/homeopathybooks/shop.product_details/1/fl … ages.tpl/190.html

Питах и Румен за правата над тази книга, но не отговори...

# 613
  • Добрич

Къде точно е бил изложен на живак въпросният ти познат?
За психо климата и храненето и fata_morgana е права донякъде, но съм виждала деца живеещи в мизерия, бедност, "нездравословна" семейна среда, а децата са дори прекалено добри, умни и мъдри за възрастта си. Всичко си е май божа работа!

# 614

Къде точно е бил изложен на живак въпросният ти познат?
В мина. Работел е в мина...

Общи условия

Активация на акаунт