За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 206
  • 345
  •   1
Отговори
# 150
И ние сме с 2 лаптопа и  1 таблет, обаче всеки сяда кой, където свари и нямаме някакво персонализиране на машинките/липсва ни тази потребност явно на този етап - знам ли/. Явно е че всеки има свой стил и това обяснява нещата. А въпросният скайп ни се отваря с вкл. на компа и така...никак не го разглеждаме като място за сърфиране. Тази , която повече сърфира по форуми и т.н. съм аз, но това е поради налично време, при липса на такова и аз не се и сещам за това лично виртуално просторанство. И хей такива ми ти неща... Wink

# 151
  • Kопенхаген
При нас се налага персонализиране поради това, че аз си имам моите женски и хоби сайтове, както той си има неговите игри и футболни сайтове.
А и аз гледам телевизия през моя.
И после моят комп. бил ,,куца калинка,, бавен, не знам си какъв та поради това всеки да си знае РС-то.

Та такива ми ти работи  Grinning а и съм за това всеки да си има свое си кътче.

# 152

Ами, нали точно за това става дума в темата ,де.....
Че който иска/има отделен скайп/поща, има какво да крие!  Laughing

Сега достатъчно разбираемо ли е?   Mr. Green

Само малоумник може да прави връзка между имането на отделна поща( скайп или някакъв профил в мрежата личен) и имането на какво да крие. Още малко и ако получа писмо по пощата и искам аз да си го отворя и не разреша на мъжа ми да го прочете, то значи че там се крие нещо тайно, което засяга него по негативен начин.  Laughing  Демек нямам право да знам ( чета, пиша ) неща, които не желая да споделям, независимо, че ако го направя, това няма да го засегне.  Crazy Това, че някой може да си мисли, че ако не искам да споделя нещо е само защото въпросното нещо в е негов ущърб говори за негови проблеми, не за мои.

# 153
  • Пловдив
Дори и да си имате два скайпа каква ти гаранцията ,че точно в този момент на компа няма да е мъжа на дружката ти ?
За у нас мога да ти дам гаранция. Трябва нещо крайно необичайно да се е случило за да пише мъжът ми от моя скайп. Нямам спомен да се е случвало, освен ако лично моя приятелка задава компютърен въпрос и аз и казвам - сега ще седне той да ти обясни, да не съм като машинописка.

# 154
Не бе не да пише от твоя скайп ,а ти да пишеш на Пенка ,а Иван да е на компа им и той да види съобщението ,то нали си изкача долу .Би било учтиво Иван да напише примерно "пенка е на фитнес потърси я след час"
Вие сте с два компютъра тъй ,че да у вас няма как да стане .

# 155
  • Пловдив
Той сяда и на моя, просто не пуска моя скайп, а някой от неговите два - има личен и служебен.

# 156
Аз пък съм против общите скайпове, пощи фейсбуци и т.н.  Всяка Жаба да си знае гьола!

+1

Дай и в чантата да ми бърка като сме женени и сме едно. Аз съм отделна личност и си имам свои интереси и приятели, повечето от които не познава. Няма работа там.

# 157
Аз пък съм против общите скайпове, пощи фейсбуци и т.н.  Всяка Жаба да си знае гьола!

+1

Дай и в чантата да ми бърка като сме женени и сме едно. Аз съм отделна личност и си имам свои интереси и приятели, повечето от които не познава. Няма работа там.
....от кога дамската чанта ти е равносилна на фейсбук и скайп?! Много навътре сте взели виртуалните си акаунти. Дори и света ни да е такъв, да не сме пубери, че вече толкова да се вживяваме освен , ако не ни е нужно де. Много се спекулира с линото пространство тук и въпросните социални мрежи. Реално те не са лично пространство, а общо...дори и профила ви не е личен, но пусто като сте се вкопчили в това лично- сакън. Grinning
п.п. личното е другаде не в нета...

# 158

....от кога дамската чанта ти е равносилна на фейсбук и скайп?! Много навътре сте взели виртуалните си акаунти. Дори и света ни да е такъв, да не сме пубери, че вече толкова да се вживяваме освен , ако не ни е нужно де. Много се спекулира с линото пространство тук и въпросните социални мрежи. Реално те не са лично пространство, а общо...дори и профила ви не е личен, но пусто като сте се вкопчили в това лично- сакън. Grinning
п.п. личното е другаде не в нета...

След като се идентифицираш с име и парола - да, лично е, дори да е публично.

# 159
Реално те не са лично пространство, а общо...дори и профила ви не е личен, но пусто като сте се вкопчили в това лично- сакън. Grinning
Мисля, че кое е личното му пространство определя всеки човек.И как да не е личен профила ми. Ето тук от този профил пиша само аз. Ако мъжа ми иска да пише тук ще си направи свой.

# 160
аз редовно се бъзикам с познатите на малката сестра на мъжа ми, когато си забрави скайпа, особено като беше ученичка, разбивах ги от срещи  Joy
Ето, потвърждение на това, което писах по-напред, че си е до човек и характер. За мен това е пълно неуважение към чуждото лично пространство и нищо смешно не намирам. Не бих си позволила да чета в забравен чужд скайп, камо ли да се бъзикам от чуждо име.

# 161
pasinet ,  pticasprujina  -  в нета няма нищо лично на всеки е известно. Това е заблуда приятна, вероятно. За мен личното е нещо далеч от виртуалното пространство. Нямам никаква цел да ви убеждавам кое за вас е лично, пиша единствено в първо лице ед.ч. Всеки сам си избира за кое лично пространство да лелее и трепери. На мен социалните мрежи не са ми лични, а само място да убия времето. Това че има ник и парола не ми ги прави още по-лични. Въпрос на психика  и нагласа.

# 162
  • До морето :)
Къде сте ги намерили? Ако и не пият... Българи ли са?  newsm78 Евала.
Пие в компания само.  Joy
Иначе ми взе телефона уж да ходим, да му избираме компютър. Обаче се оказа, че му е по-лесно да вземе мен с компютър.  hahaha

Въпрос: А как сте с вдигането на телефона на половинката си? Аз не го вдигам, освен на 1-2 човека. Например ако е мъжът на сестра ми. Понякога и сестра ми звъни на мъжът ми, но все мен търси, защото аз съм си забутала някъде телефона. Също в редки скучаи съм вдигала на работника ни, когато мъжът ми е излзал и си е забравил неговия телефон, но защото става въпрос за работа и може да е нещо важно. В началото мъжът ми все мрънкаше, че не вдигам, а му го нося (например в банята). Казах му, че не съм му секретарка, а и от личен опит знам колко е гадно, да звъниш на някой, а да ти вдигне друг. Той също не вдига моят телефон. За мен това е лично място и няма работа в неговите ръце (освен сега, когато откри една игра и не спира да играе)  hahaha

# 163
Не вдигам телефона му. Нося му го  Laughing
И той не е вдигал моя.

# 164
  • Kопенхаген
Ако е ангажиран и не му е възможно да отговори бих вдигнала, ако е някой от най- близките му роднини или на негов приятел, който познавам лично.

Социалните мрежи на са лично пространство, при положение, че всичко ти е изложено на показ на знайни и незнайни потребители.

Общи условия

Активация на акаунт