За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 240
  • 345
  •   1
Отговори
# 165
Телефонът му не вдигам. Казвам му, че му звъни/или децата го уведомяват, те чуват и на двама ни телефоните/ , ако той не го чува.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 15:48 от Fortune

# 166
  • До морето :)
Аааа, личните съобщения не са изложени а показ.  Laughing

# 167
Всеки път ми казва "Вдигни", като е в банята например, но аз твърдо отказвам. И то ни звъни общ приятел, кума... ама ако кума е искал да ме чуе мен щеше да звънне на мен  Mr. Green Това не... мерси  Crossing Arms

# 168
pasinet ,  pticasprujina  -  в нета няма нищо лично на всеки е известно. Това е заблуда приятна, вероятно. За мен личното е нещо далеч от виртуалното пространство. Нямам никаква цел да ви убеждавам кое за вас е лично, пиша единствено в първо лице ед.ч. Всеки сам си избира за кое лично пространство да лелее и трепери. На мен социалните мрежи не са ми лични, а само място да убия времето. Това че има ник и парола не ми ги прави още по-лични. Въпрос на психика  и нагласа.
Ами постът ти не предполагаше, че пишеш само за себе си, напротив, той съдържаше обръщение " какво сте се вкопчили" и т.н., което предполагаше, че твоето изявление е нещо принципно, а не както всеки си го разбира.Това какво са за теб социалните мрежи изобщо не е мерило, че трябва да са това за всеки и ако не е така, то той някакъв си заблуден. " В нета няма нищо лично" - напротив, може да има много лични неща, той е част от съвременния живот и всеки може да си избере каква точно част да е или да не е.

аз редовно се бъзикам с познатите на малката сестра на мъжа ми, когато си забрави скайпа, особено като беше ученичка, разбивах ги от срещи  Joy
Ето, потвърждение на това, което писах по-напред, че си е до човек и характер. За мен това е пълно неуважение към чуждото лично пространство и нищо смешно не намирам. Не бих си позволила да чета в забравен чужд скайп, камо ли да се бъзикам от чуждо име.
Същото мисля и аз, това си е направо детски шегички и изобщо не ми върви за възрастен индивид. И със сигурност, ако моя приятелка си прави такива бъзици с мен, няма да седи дълго време в списъка ми.

# 169
  • София - Рим и обратно
Всеки път ми казва "Вдигни", като е в банята например, но аз твърдо отказвам.
Ей, чак пък толкова превземки. Ако ми е казал "вдигни", може да му е важно, ще вдигна. Е, освен когато звънящият е човек, с когото не ми е първа радост да разговарям, тогава е друго.

# 170
  • До морето :)
Всеки път ми казва "Вдигни", като е в банята например, но аз твърдо отказвам.
Ей, чак пък толкова превземки. Ако ми е казал "вдигни", може да му е важно, ще вдигна. Е, освен когато звънящият е човек, с когото не ми е първа радост да разговарям, тогава е друго.
Ако му е чак толкова важно - ще излезе от банята и ще вдигне.  Laughing

# 171
pasinet, сега по-спокойна ли си?! Радвам се, че надлежно се обоснова и ми отговори/въпреки че поста, който коментираш не е бил конкретно към теб/ след като надлежно ми посочи "нередностите" в моя пост. Извини ме, но ще си позволя да не продължа този диалог, който се превръща в тип"...но аз казах, а ти ми каза, защото пък аз ти казах..." Сори. Каквото съм написала съм написала, твоя воля дали го приемаш или не. Не ми се занимава с подобен род диалог. Извини ме.

# 172
pasinet, ...Извини ме, но ще си позволя да не продължа този диалог
Благодаря. Аз също имам право да пиша каквото пиша независимо кой го приема, не се чувствай длъжна всеки път да се изказваш като последна инстанция и в същото време да казваш колко не ти се занимава.  

# 173
Благодаря. Аз също имам право да пиша каквото пиша независимо кой го приема, не се чувствай длъжна всеки път да се изказваш като последна инстанция и в същото време да казваш колко не ти се занимава.  

Не съм последна инстанция/това е твоят поглед върху моят пост  т.е. така ти ги виждаш нещата, а аз не претендирам за нищо/ просто се опитах учтиво да те помоля да не го бистрим. Би ли прекратила- Благодаря ти.

# 174

Не съм последна инстанция просто се опитах учтиво да те помоля да не го бистрим. Би ли прекратила- Благодаря ти.
Аз мислех че го прекрати, или това важи само ако последния пост е твой.   Laughing

# 175
Забрави ?-ният знак в края на изречението. Joy

# 176
Телефонът ми е личен,пощата ми е лична и всички профили, които имам също. Не желая нито мъжа ми,нито който и да е друг да се бърка в кореспонденцията ми. Освен личните ни, имаме и служебна страница във ФБ, която е обща.
А кой какви приятели/приятелки имал няма значение. И на мен ми е трудно да обясня от къде познавам някои хора, наистина не се сещам.

# 177
Не съм, това не е въпрос, към теб. Не можеш да се откъснеш от диалог с мен пък хем не ти се иска. Не ща да си помислям ако ти се искаше какво щеше да е.  Laughing  

# 178
pasinet ,  pticasprujina  -  в нета няма нищо лично на всеки е известно. Това е заблуда приятна, вероятно. За мен личното е нещо далеч от виртуалното пространство. Нямам никаква цел да ви убеждавам кое за вас е лично, пиша единствено в първо лице ед.ч. Всеки сам си избира за кое лично пространство да лелее и трепери. На мен социалните мрежи не са ми лични, а само място да убия времето. Това че има ник и парола не ми ги прави още по-лични. Въпрос на психика  и нагласа.

И аз така усещам нещата.

# 179
Аз пък съм против общите скайпове, пощи фейсбуци и т.н.  Всяка Жаба да си знае гьола!

+1

Дай и в чантата да ми бърка като сме женени и сме едно. Аз съм отделна личност и си имам свои интереси и приятели, повечето от които не познава. Няма работа там.
....от кога дамската чанта ти е равносилна на фейсбук и скайп?! Много навътре сте взели виртуалните си акаунти. Дори и света ни да е такъв, да не сме пубери, че вече толкова да се вживяваме освен , ако не ни е нужно де. Много се спекулира с линото пространство тук и въпросните социални мрежи. Реално те не са лично пространство, а общо...дори и профила ви не е личен, но пусто като сте се вкопчили в това лично- сакън. Grinning
п.п. личното е другаде не в нета...

Аз пък не възприемам дамската си чанта като неприкосновено пространство - всичко, което има в нея, може да се види от целия свят. А с пощите ми от всякакъв тип въпросът изобщо не стои така.

Общи условия

Активация на акаунт