За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 235
  • 345
  •   1
Отговори
# 255
Е, ти пък не се засягай толкова бързо де!  Hug
Моите разсъждения включват и един друг фактор - времето заедно. Като сте 100+n години заедно не се вживяваш чак толкова в броя на приятелките му във фейсбук или във факта, че ходи с колежки да обядва. Но виж факта, че остават с Мимето честичко на бутилка вино след работа щото тя се развеждала и да си поговорят си е повод за вживяване  Wink

Също така според мен НЯМА правилно решение по въпроса за ровенето и неровенето в тефони списъци и т.н. Всеки си знае половинката, всеки е различно ревнив и с различно чувство за собственост и точно такъв е бих харесан и обикнат. Един иска да го ревнуват, а друг се задушава оттова.

# 256
  • София
и сто пъти по сто години да сме заедно, пак няма да ми е кеф от стоте приятелки във ФБ. Нали знаеш онази приказка "от дума на дума, та забременях"!

# 257
Не понасям и не разрешавам да ми се пипа в дамската чанта , единствено с мое разрешение-така възпитавам и децата , сина ми не пипа , не отговаря на телефона, носи го ако звъни. Приятелят ми знае за това и не се докосва до пространства , които са лични. Не знам неговите пароли , не ме интересува къде е регистриран и какво иска да прави. Аз съм начисто с моята съвест и знам докъде мога да си позволя разговори, той да се оправя с неговата ако върши нещо. , което не оправдава доверието ми. Съгласна съм с лично пространство , но за да го упражняваш трябва да има взаимен респект и морални ценности.
Ние сме стигнали доста по-далеч в личното пространство, че въпреки че живеем заедно всеки поддържа своя къща и се изнася там , ако има нужда или ако другия има нужда от въздух. Имаме различни банкови сметки, аз не знам с какви средства разполага и той не знае. Домашните покупки храна се делят наравно и това се следи стриктно ...И се Обичаме Много!!!

# 258
axel_chiara2430 , аз прочетох само какво ви разделя.
А какво ви свързва?    Laughing
Не питам защо сте заедно, защото де факто вие Не сте заедно.

# 259
  • София
А аз очаквам втората серия "Имаме бебе, той не иска да дава пари за памперси, през вечер спи в неговия апартамент, защото бебето му пречи нощем да спи, какво да правя!"

# 260
Ооо прекалено много неща ни свързват : имаме общ стил на забавление , общи партита , почти еднакви възгледи за живота и възпитанието на децата, той ми помага в отглеждането на моите деца,помага ми в моята къща , имаме си общ бизнес и тъй като аз бе се оправям добре с финансите той се занимава с тях изцяло , децата го обичат , аз му помагам с неговите и те се интересуват от мен.това , което е общо е че се Обичаме и наслаждаваме на любовта си по наш начин.

# 261
Ама те са си просто гаджета...като чета жената има дете/ца и не смята да се обвърза, тя си търси просто партньор, а не точно партньор в живота. Няма лошо. Grinning

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 22:59 от Fortune

# 262
Втора серия памперс няма да има -
вече е време аз да се забавлявам , две деца са достатъчно за мен

# 263
Ама те са си просто гаджета...като чета жената има дете/ца и не смята да се обвърза, тя си търси просто партньор, а партньор в живота. Няма лошо. Grinning

Именно, дефинира го по-добре от мен. Благодаря! Simple Smile

# 264
  • София
ахаа, ясно! Значи, направо минаваме на трета серия - той ти цъфва един ден и ти казва "ще се женя, ама не за теб".

# 265
Simple Smile той вече ми е сложил пръстен на ръката и засега ще се жени за мен Simple Smile)

# 266
Ако не иска да се жени за мен , дайте ми съвет как да го предотвратя и да го накарам да се ожени за мен , моля ви

# 267
  • До морето :)
Е, как имате общ бизнес, но не си знаете парите в сметките?  newsm78
Иначе няма лошо, след като няма да имате общо семейство (имам предвид деца).

# 268
Сметката от общия бизнес е обща и всеки си има процентно участие , но освен от общия бизнес си имаме доходи и от други такива , така че винаги има едно константно неизвестно в уравнение финанси- в този смисъл беше изказването ми. Доста неприятни неща ми минаха през главата от минали партньорства , така че този вариант ме устройва за момента.

# 269
  • София
остава да разбереш и него докога ще го устройва. Нищо чудно в един момент да му омръзне да е в ролята на партньора-любовник и да гледа чужди деца, и ще закопнее за свои, с жена, която не е обременена с минало и две деца. Гадно звучи като го казвам, знам, но твърде често, ако не се роди общо дете, мъжете си намират друга. И техният часовник цъка.

Общи условия

Активация на акаунт