За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 270
  • 345
  •   1
Отговори
# 195
  • Tам през Атлантическия океан
Проверката е майка на доверието Grinning

Peace Така де , доверяй но проверяй  Wink

# 196
Как ще реагирате, ако разберете, че мъжът ви си комуникира с някаква жена от повече от година, приятелка му е в скайп и ФБ и прочетете смс от същата със съдържание от сорта: "Снощи стана много късно, но успях да ти пратя на мейла записа от банята, ама не съм уцелила много снимачното поле, ще повтарям! ;P"

# 197
Как ще реагирате, ако разберете, че мъжът ви си комуникира с някаква жена от повече от година, приятелка му е в скайп и ФБ и прочетете смс от същата със съдържание от сорта: "Снощи стана много късно, но успях да ти пратя на мейла записа от банята, ама не съм уцелила много снимачното поле, ще повтарям! ;P"

...а, ти как би?! Веднага ми хрумва едно... бих му пратила и аз на мейла един запис, но моят ще е на фокус. Mr. Green

# 198

...а, ти как би?! Веднага ми хрумва едно... бих му пратила и аз на мейла един запис, но моят ще е на фокус. Mr. Green

И аз бих направила същото Mr. Green

# 199
Бих погледнала записа, защото ще се почувствам много идиотски, ако се окаже, че е снимала новите си плочки и интериора в банята, за да му ги покаже (реален случай  Mr. Green).

# 200

Не знам аз как ще реагирам, не става въпрос за моя мъж, но питам, защото ми стана интересно, става въпрос за реална ситуация! Simple Smile))))))) А какво ще си помислите?! Ако около година преди това сте чели разни писаници по скайп от същата жена и сте го питали коя е.

# 201
Бих погледнала записа, защото ще се почувствам много идиотски, ако се окаже, че е снимала новите си плочки и интериора в банята, за да му ги покаже (реален случай  Mr. Green).

Абе, хич не са снимани плочките... със сигурност!

# 202
... ми щом е чела писаниците им значи не се крият много, много...или тя е ровила- това не го разбрах добре. Независимо от метода, тя вече е чела писаниците им- значи е наясно на какво ниво и етап са те. Иначе писах, бих пратила и аз едно клипче, но моето ще е си е баш на фокус. После нещата ще се развият естествено според реакцията на получателя.

# 203
После нещата ще се развият естествено според реакцията на получателя.[/i]

Какво значи естествено... Simple Smile)) Ами крият се, ама той си бил забравил скайпа пуснат вкъщи и така е станало. Доколкото знам, всъщност въпросният мъж си комуникира с тази жена от 2008, още когато си е живял сам! Знам и че са се виждали, дори тогава той си е искал още в колата му, обаче тя го резнала, защото нещо се била ядосала. А за въпросните записи ми е казвал, че му пращала редовно, той я врънкал повече от година, после тя го била изтрила, защото мъжа й прочел нещо и имала проблеми. След време пак го добавила и тогава почнала историята със записите и разни други уговорки. На мен ми е странно, че става въпрос само за флирт, но пък от друга страна, прекалено дълго време са се отплеснали, това ми е на мен необяснимо.

# 204
После нещата ще се развият естествено според реакцията на получателя.[/i]

Какво значи естествено... Simple Smile)) Ами крият се, ама той си бил забравил скайпа пуснат вкъщи и така е станало. Доколкото знам, всъщност въпросният мъж си комуникира с тази жена от 2008, още когато си е живял сам! Знам и че са се виждали, дори тогава той си е искал още в колата му, обаче тя го резнала, защото нещо се била ядосала. А за въпросните записи ми е казвал, че му пращала редовно, той я врънкал повече от година, после тя го била изтрила, защото мъжа й прочел нещо и имала проблеми. След време пак го добавила и тогава почнала историята със записите и разни други уговорки. На мен ми е странно, че става въпрос само за флирт, но пък от друга страна, прекалено дълго време са се отплеснали, това ми е на мен необяснимо.

Семейни са и двамата, така ли?!
Обаче явно си се държат на стенбай като резервен вариант.
Какво точно питаш? Как ще реагира жената на мъжа, който си е намерил тръпка другаде , а не при нея ли? Не схванах ... Grinning

п.п."естествено" значи , че нещата ще се развият според естествената реакция на получателя. Wink

# 205
  • София - Рим и обратно
 Shocked Почти нищо не разбрах. Най-вече какъв е въпросът.

# 206
Shocked Почти нищо не разбрах. Най-вече какъв е въпросът.

Тя попита в началото ясно

, но аз я обърках май... Rolling Eyes

# 207
Семейни са и двамата, така ли?!
Обаче явно си се държат на стенбай като резервен вариант.
Какво точно питаш? Как ще реагира жената на мъжа, който си е намерил тръпка другаде , а не при нея ли? Не схванах ... Grinning

п.п."естествено" значи , че нещата ще се развият според естествената реакция на получателя. Wink

Обвързани са и двамата, като той има дете от скоро, тя от много по-дълго време. Ами да, чудя се как жена му си трае, като се има предвид какво е прочела, не вярвам да е супер наивна. Иначе той много се бил ядосал заради въпросния смс, но се оказало, че понеже е пратен през сайт, се получило някакво забавяне и той го е получил в неудобен момент, цъфнал му на дисплея.

# 208
Нашият скайп е общ, а ФБ регистрацията му я направих аз, дори и паролата на пощата му знам.Тъй, че мога да го провера по всяко едно време.
Мен по-скоро ме притеснява един наш семеен приятел, който е с две деца, а в ФБ се е писал, че е с неангажираща връзка. Mr. Green
Според мен ФБ не е място за свалки, за това си има сайтове.Не че в сайта не могат да те хванат...

# 209
  • До морето :)
А той знае ли, че жена ми е прочела смс-а?
Иначе не знам как бих реагирала. Може би ще го поставя и него в подобна ситуация. След като знам, че той поддържа връзка с някаква особа и аз донякъде съм ОК с това, няма да се правя на сляпа шматка, а ще му покажа, че и аз още съм вървежна с готини плочки в банята.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт