ФОРМУЛА 1 - сезон 2013 - ПОВЯРВАЙ и СПЕЧЕЛИ!

• 15 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
ааа, кой не чете 1ва страница  Naughty  Mr. Green
Най-младото попълнение във Ф1, има много "интересно" личице. Беше резервен пилот на Заубер миналия сезон, по настоящем вече титуляр - само на 21  Crazy. и той като Серджо, чистокръвно мехиканче  Mr. Green 

Всички да минат и да прочетат инфото от първа страница, ш са изпитваме утре сЪбахлям  Mr. Green

# 46
За това дете става въпрос  Wink

# 47
  • КиТ
Всички да минат и да прочетат инфото от първа страница, ш са изпитваме утре сЪбахлям  Mr. Green

Ауууу newsm43

# 48
Просветих се малко Grinning

Нещо повече за британчето в Маруся и холандчето в Катерам да кажете  Joy hahaha baby_neutral

# 49
  • Варна
 Joy
По случайност или не  Mr. Green. Днес точно Гутиерес щеше да направи първата катастрофа с друг пилот - с Маса. На излизането от пита на Гутиерес, засиленият Маса мисля, че непрецени правилно разстоянието, което да остави или да вземе завоя малко по-широко, и  за малко да стане сакатлък  Mr. Green

Мисля, че Гарде е попаднал на болид с подходяща украска, отразяваща националността му  Mr. Green
за Британчето, още нямам мнение, но много се надявам първото впечатление да не е отрицателно  Mr. Green

и така, и така говорим за новобранци, ето ги, цели 5 броя:

Гиедо ван де Гарде - Катерам
Макс Чилтън - Маруся
Естебан Гутиерес - Заубер
Жул Бианки - Маруся
Валтери Ботас - Уилямс

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 17:08 от aneli.

# 50
  • КиТ
А моля те без катастрофи Naughty Joy Joy Joy

# 51
Нещо тия латинос не ме кефят, изключение правеше Монтоя, но той беше луд на пистата  Mr. Green

Ау, някой е гласувал за Джиджо, не може да бъде  Crazy

# 52
  • Варна
Нещо тия латинос не ме кефят, изключение правеше Монтоя, но той беше луд на пистата  Mr. Green
Ау, някой е гласувал за Джиджо, не може да бъде  Crazy

ооо да  Mr. Green

като спомена Джиджо, се сетих, че нямам нови прякори за тоз сезон  Thinking Mr. Green

# 53
  • КиТ

Гласуват и външни елементи,аз ви казвам Thinking Joy Joy Joy

# 54

Не си ли ти  Thinking Само аз ли не мога да избягам от пристрастията си  Whistling
Ама Анелка е виновна- "повярвай и спечели"  Crossing Arms и аз си повЕрвАх  Mr. Green

Спомням си случката между Дино и Гутиерес. Пламии да ти кажа, че Дино нахока дИтето набързо  Wink Махаше му  wavey

# 55
  • КиТ
Спомням си случката между Дино и Гутиерес. Пламии да ти кажа, че Дино нахока дИтето набързо  Wink Махаше му  wavey

Тъй трябва  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy

# 56
  • Варна
Гласуват и външни елементи,аз ви казвам Thinking Joy Joy Joy
Joy, ох бе Пламиии

Ау, някой е гласувал за Джиджо, не може да бъде  Crazy

Не си ли ти  Thinking Само аз ли не мога да избягам от пристрастията си  Whistling
Ама Анелка е виновна- "повярвай и спечели"  Crossing Arms и аз си повЕрвАх Mr. Green

Спомням си случката между Дино и Гутиерес. Пламии да ти кажа, че Дино нахока дИтето набързо  Wink Махаше му  wavey
Joy Joy

Joy, много ми харесва как започва темата  Joy

# 57
Не съм гласувала аз, външни елементи са  hahaha Joy Joy

Сутринта в туитър тази снимка ме посрещна, как дане съм обезкуражена:

Който и да си ти, външен елемент, долу ръцете от моя Джиджо  Naughty newsm29 newsm66  Mr. Green

# 58
  • Варна
Фреши, не че нещо, ама доста угрижени лица имаше в питуола, при механиците също ... дали от дългите панталони  Mr. Green, дали от нещо друго ..можем да гадаем.
Уитмарш днес на пресконференцията, много отслабнал и угрижен ми се видя, дори и отговорите малко или много започваха някак неясно ...
От Скай, казаха, че имало много нови лица в състава на механиците ...
много промени за кратко време, трудно ще е в МакЛарън  ...

# 59
Лейдис, привет и от мен!

Радвам се, че сме в пълен, а надявам се и в допълнен състав! Simple Smile
Желая на всички ни интересен сезон с много радостни мигове за всички ни!
И нека победи най-добрият!   bouquet

Бени, честит рожден ден и от мен!!!
(докуцуквам и аз на малка патерица Mr. Green)

Пожелавам ти да се радваш на здраве, късмет, лично щастие и фЕтелински спортни успехи!
Поздрав с една обща снимка на двама немски пилоти-изтребители:

Общи условия

Активация на акаунт