ПЛЕВЕН 153

• 87 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Да препоръчате ветеринарен лекар? А нещо да ви говорят имената Ангелов и Ивайло - преди са били на Неофит Рилски, но сега този с инфото не може да кажа дали са още там. А напоследък се чуват само лоши работи за тази клиника.
Знам какво му е на кучето (демодекоза), но нещо лечението при сегашната вет не върви, а става по-зле. Ходих при Пламен - няма опит с това.

# 466
Да, бяха ни съседи по магазин. Те са лекували моите кучета и съм изключително доволна и от двамата. И хигиената в клиниката им е на добро ниво. Понеже сме дали магазина ни под наем и ходя само за наема, не съм обръщала внимание дали с аоще там, но преди доста време майката на Ивайло беше споменала,че имат намерение да се разширяват. Не пазя телефони,защото вече нямам кучета Cry,но не вярвам да са трудни за откриване.

# 467
  • Плевен
Ходих преди 2 седмици имаше един ... едричък доктор, който бях посещавала и преди 5 години. Не знам как се казва, но може да е един от двамата

# 468
Ъ,тия пък - Щатите  ooooh!  За Коледа такова клане на прасе мога да им организирам,че ще го помнят
Joy
Я престани, да не връзваме залог кой повече - могат да дойдат за брането на царевица, а после и коледари ще им докарам! Ако пък им хареса и останат до Великден и лазарки ще видят!

# 469
Момичета, някоя от Вас може ли да даде мнение за зъболекарката в статията?
Трябва ми една консултация по снимка за Калина, и се чудя къде да отида.
Става въпрос за Св.Панталеймон
http://bestdoctors.bg/article/id/1095888

# 470
Момичета, бихте ли ми казали къде в Плевен мога да си намеря добра маникюристка?

# 471
Ходих преди 2 седмици имаше един ... едричък доктор, който бях посещавала и преди 5 години. Не знам как се казва, но може да е един от двамата
Това е Ангелов. Моите впечатления от тях са изключително добри, но също не пазя телефони.

# 472
  • Плевен
Да препоръчате ветеринарен лекар? А нещо да ви говорят имената Ангелов и Ивайло - преди са били на Неофит Рилски, но сега този с инфото не може да кажа дали са още там. А напоследък се чуват само лоши работи за тази клиника.
Знам какво му е на кучето (демодекоза), но нещо лечението при сегашната вет не върви, а става по-зле. Ходих при Пламен - няма опит с това.
Аз преди водих кучето при един доктор съвсем в началото на старата главна, като тръгнеш нагоре първата пресечка в ляво. Но не помня името му. Бях много доволна. Почти съм сигурна, че се казваше Ивайло, ама Simple Smile

# 473
Аз преди водих кучето при един доктор съвсем в началото на старата главна, като тръгнеш нагоре първата пресечка в ляво. Но не помня името му. Бях много доволна. Почти съм сигурна, че се казваше Ивайло, ама Simple Smile
Ивайло Савчев е. Има ветеринарна клиника на ул. Найчо Цанов. Моя приятелка е много доволна от него.

# 474
  • у нас
Момичета, бихте ли ми казали къде в Плевен мога да си намеря добра маникюристка?
аз ходя в "Каприз" под  хотел Балкан. имат страница във фейса със снимки  Peace

# 475
аз ходя в "Каприз" под  хотел Балкан. имат страница във фейса със снимки  Peace

Благодаря! Hug

# 476
Здравейте,
имате ли впечатление от д-р Соня Дачева?
Малко предистория: в петък дъщеря ми получи припадък със загуба на съзнание за кратко (не повече от 10 секунди), после нищо й нямаше. Приеха ни в Детско отделение и днес минахме на ЕЕГ, което показа "Слабо изразена огнищна пароксизмална активност предимно в челните отдели". Доктроката каза, че не й се иска да поставя диагноза при първи припадък, но все пак има съмнения за епилепсия. Назначи ни медикаменти, които според нея не са силни и препоръча повторен преглед след около месец, тъй като припадъкът е бил скоро и е възможно тази активност да е остатъчна.
Иска ми се консултация обаче и с друг детски невролог. Имате ли някаква информация за друг детски невролог в Плевен или да търся в София?
Благодаря много!

# 477
Не я харесвам, твърде много говори, и не по същество. Омаловажава проблемите. Д-р Лиляна Недева виж, сега е в "Св. Пантелеймон" - не съм сигурна дали е по-добра, но все пак за още едно мнение, защото почнат ли с лекарства за епилепсия, много ще е трудно да решат да ги спрат...

# 478
На мен ми трябва добър ортодонт, ама наистина добър. И да има представа от работа с деца.
За консултация само става въпрос на първо време. Но се чудя да си губя ли времето тук, или направо да записвам час в Пловдив, защото след седмица ще сме там.

# 479
От Дачева съм с лоши впечетления! Не ми се навлиза в подробности, но за мен не е лекар,на който мога лично аз да се доверя! Имала съм контакт по спешност с нея ,заради дъщеря ми и реакцията и беше меко казано неадекватна. Информирала съм,когото трябва ,но  да ви свети червената лампичка при преглед ,ако се случи да е тя в спешното!

Общи условия

Активация на акаунт