ПЛЕВЕН 153

• 85 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Мирама, вие къде сте на море?
Аз явно одъртявам, защото не ми се ходи на плаж, слънцето не ми действа добре Laughing преди съм висяла кажи - речи по цял ден на плаж и все не ми беше достатъчен престоя на море. Сега ми се ходи някъде да видя архитектура, музеи ,галерии,да ми замирише на лавандула и френски хляб Simple Smile

# 586
 Biserka_a, на Св.Константин и Елена, но ние всяка година си идваме на едно и също място.)
И аз не съм много фен на плажа, но все пак за това отивам на море.) Повече от 4ч. дневно обаче не ми се събират.)

# 587
Момичета, предстои ми първо раждане и затова искам да ви питам нещо.Купихме дрешки за бебо и сега като ги изпера и изгладя как да ги опаковам за родилното, по точно в какво? Една приятелка ми каза ,че може в чувалче или някакъв плик, ама как да съм сигурна че дори и нов е достатъчно чист за дрешките. Дайте ми съвет вие как постъпихте. newsm78

# 588
  • Плевен
боботоо , не се стягай толкова  Grinning. Детето не можеш да го държиш изолирано. Слагаш ги в един нов плик. Ако ще раждаш във 2-ра база(в другите болници не знам как е), пелените с които ще го повият когато се роди няма да са твоите, а други дадени от там, а твоите ще ги вземат. После ти ще си го обличаш и оправяш с каквото искаш.

# 589
боботоо, слагаш си ги в една нова чанта и готово. Чак пък толкова да му се втелясваш...)

Как е времето в Плевен? Тук си е супер, ама да знам какво да очаквам в края на седмицата като се прибираме...

# 590
Топло е. 33-34°C. Така го дават да бъде цялата седмица.
Приятно изкарване. Simple Smile

# 591
Мира, знаеш ли за някакви бунгала на БТК - в какво състояние са, ако си ги виждала?

# 592
Мун, е поносимо е.)))
Мерси, ама то стана време вече д аа се прибираме след няколко дни.)

Джина, нямам представа къде са, но сигурно са някъде нагоре. Ние сме на 1ва линия и не съм виждала такива по крайбрежната алея.

# 593
Те били на бг пощи, но както и да е.

# 594
Те били на бг пощи, но както и да е.

Ами пише, че са на 200м. от плажа, но изглежда са над главния път.Там където ние се разхождаме са само хотели и няма бунгала по тази ивица.

# 595
  • зад кестените
Момичета много се извинявам че така нахлувам в темата ви  Heart Eyes, но прецених че тук най точно ще ми се отговори.Интересувам се от плувните басейни във вашия град, цени ,чистота на водата,местонахождение!
Много ще съм благодарна за отговорите! Hug

# 596
Цуре,  аз лично рядко ходя на басейн в Плевен, но мога да ти кажа горе-долу къде са -  най-предпочитан мисля че  е басейна в с. Гривица, ако сте с кола. Не е далеко и наистина са хубави басейните, има много плитко за децата. За чистота не мога да коментирам, защото последните 2 г. не съм ходила. Цената мисля, че е 3.50 лв. и май не правят отстъпки за деца.
Другите басейни, които са в Плевен са Папурите, ЛВТ и в хотел Кайлъка и х-л Орбита, който е пак в Кайлъка, но не зная доколко познаваш Плевен, да ти обясня къде се намират. Папурите е най-евтин, но е обикновен басейн, в смисъл - прав. Има и детски с пързалка, но е студена водата. В ЛВТ казват, че е хубав, но никога не съм ходила. В х-л Кайлъка и Орбита цената е към 10 лв. Има шезлонги, някакви пързалки и детски басейн. Ходила съм само в Орбита, другия съм го виждала отвън.
Това е което аз мога да кажа. Ако има други, които по-често посещават басейни дано се включат.
Ако кажеш какви са ти изискванията може да те насочим по-добре.

# 597
Момичета, предстои ми първо раждане и затова искам да ви питам нещо.Купихме дрешки за бебо и сега като ги изпера и изгладя как да ги опаковам за родилното, по точно в какво? Една приятелка ми каза ,че може в чувалче или някакъв плик, ама как да съм сигурна че дори и нов е достатъчно чист за дрешките. Дайте ми съвет вие как постъпихте. newsm78
  Аз ги сложих в чист плик и толкова,с багажа на бъдещата мама.През миналия декември родих във Втора база и съм доволна от израждащия лекар, но останалия персонал е кошмарен.Това обаче не ти пречи да си родиш там и да си минат трите дни набързо и айде вкъщи при тати.Радвам се,че мамите у Плевен даге не ги гони откачацията на тема чистота.Не че трябва да потънем в мизерия де.Щом са изпрани и изгладени си 6.Обаче подготви два комплекта-аз си бях приготвила за малко бебешорче,а то се роди 4 кг бебок.

# 598
  • зад кестените
Цуре,  аз лично рядко ходя на басейн в Плевен, но мога да ти кажа горе-долу къде са -  най-предпочитан мисля че  е басейна в с. Гривица, ако сте с кола. Не е далеко и наистина са хубави басейните, има много плитко за децата. За чистота не мога да коментирам, защото последните 2 г. не съм ходила. Цената мисля, че е 3.50 лв. и май не правят отстъпки за деца.
Другите басейни, които са в Плевен са Папурите, ЛВТ и в хотел Кайлъка и х-л Орбита, който е пак в Кайлъка, но не зная доколко познаваш Плевен, да ти обясня къде се намират. Папурите е най-евтин, но е обикновен басейн, в смисъл - прав. Има и детски с пързалка, но е студена водата. В ЛВТ казват, че е хубав, но никога не съм ходила. В х-л Кайлъка и Орбита цената е към 10 лв. Има шезлонги, някакви пързалки и детски басейн. Ходила съм само в Орбита, другия съм го виждала отвън.
Това е което аз мога да кажа. Ако има други, които по-често посещават басейни дано се включат.
Ако кажеш какви са ти изискванията може да те насочим по-добре.

Благодаря за отговора! Heart Eyes  bouquetЩе посетим  хотел Кайлъка или Орбита!

# 599
Маркизата в Градската работи ли вече? Преди да тръгнем за морето 2дни беше затворена.

И тези, които са правили РД в "Шапката", може ли да дадат малко инфо. Какво се предлага за децата, на каква цена?
Аниматор евентуално да препоръчат.

Общи условия

Активация на акаунт