ПЛЕВЕН 153

• 85 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Кати, а за тениса има ли възраст и къде ходите - в спортното ли?
На тенис ходи в спортна зала "Спартак". Разделени са на две възрастови групи - от първи до четвърти и от пети до осми клас. Нашата възрастова са сутрин от 8,30 докъм десет и нещо. Тренировките са от понеделник до петък и са 30 лв. за месец, като на нас са ни правили отстъпка, ако ходим половин месец, си плащаме половин такса. Двама треньори са - единия е и състезател. Освен самия тенис правят и общоразвиващи упражнения - коремни преси, лицеви опори, клекове, тичат. Абе, мога да ги препоръчам, доволна съм.

# 631
И Габи ходи всеки ден на тенис на маса в Спартак. Даже и на състезания ходиха в други градове миналата година.

Сега наред е Кари, чудя се къде да я запиша, на художествена ще е май...

# 632
Здравейте, можете ли да ми кажете къде в града продават ученически раници, че вече съм го замислила и това. Трябва да си подготвям първокласничката и не ми се отлага много за последно. Мисля за някаква раница на Габол.

# 633
Аз да попитам, как е градината на ресторант Корона? Или във Възрожденския комплекс кой ресторант работи?

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 23:27 от Mirama

# 634
За мамите на ученици - в Метро са започнали да продават ученически стоки, при това с намаление. Има неща на добри цени. Ние днес пообзаведохме петокласника. Simple Smile

# 635
Кати, благодаря за инфото! Ще мина да поразгледам,въпреки,че като отида в този магазин и ме втриса от студ. После ,като изляза навън и съм пред колабс Simple Smile

# 636
На дневен ред при мен е и следния въпрос - първокласник и телофон. Моля, миналите вече по този път да споделят, какви карти сте взели на децата, досега не съм се интересувала, но неизменно трябва и телефон. Ясно е ,че ще е по-обиикновен, но се чудя, каква карта да му взема.

# 637
А знаете ли на Габол дали са с ортопедичен гръб всичките или не, защото Габи си хареса в интернет някаква гардън раница на габол, която е с абсолютно същия външен вид като тези, на които пише ученически. Може би разликата е в гърба. Иначе всичко друго е голяма шарения, говоря за момичешките.

# 638
Аз взех детска прима от Мтел, която е прикачена към моя телефон и всеки месец я зареждам с по 3 лв. автоматично. С мен говори без пари, аз като звънна е по 0.01лв и има към пет номера семейство и приятели на 0.09 лв. На нас така ни е добре, взехме я преди месец. Иначе на примата минутата към други е 0.54лв.

# 639
Di_p, обещах да пиша за плуването. Долната граница е навършени шест години. На нас днес ни беше първа тренировка, и мнението ми за треньора съвпада на сто процента с това на Кати. Дисциплина и усилена тренировк има там.
Ева, аз вчера взех един телефон на Моника за Рд. С Карта прима е .от миналата година имаше една нокия с копчета, но реших ,че вече е време за нов. Този е Самсунг Галаксу, но е ниско бюджетен  Winkи да го загуби или счупи, парите не са му много ,а и вещите са да ни служат ,а не ние на тях. Тя си го хареса ,щото бил розов, с touch screen ,камера и WI FI. Това и стига Laughing за сега Peace

# 640
Biserka_a , благодаря за информацията  Simple Smile  А за ръст дали има ограничения? Карта за месец ли се взима или се плаща за година или на посещение? Вие как ще съчетавате плуване с балет?

# 641
Di_p, няма ограничение за ръста. Имаше днес и по- ниски деца от Моника . Преди да влезе за тренировката, казах на треньора,че се притеснявам за ръста и той обясни,че за по- ниски и начинаещи деца има стъпъла и място ,където да се държат.  Няма да ти казвам,че докато чаках , бях пред инфаркт Laughing ,щото баща и ме заплаши,че ако детето го сполети нещо в басейна.ще ме удави точно в същия басейн hahaha:. та споделих притесненията си да не бъда  екзекутирана публично и тренера ме успокои,че първо тпй ще е наред ,ако се стигне до там.аз през тов време спокойно мога да се чупя в неизвестна посока Laughingкартата е месец за месец,като ако има пропусната тренировка , може да се вземе по-късно.
Ааа, как ще ги съчетаваме - Моника да му мисли Simple Smile по принцип нашата тренировка започва от 16:00 и трае 40 минути. Репетициите за балета ще са от 6 или по- късно.надявам се тя да съумее да се организира, предвид ,че цяло лято ходи на англ, и ще продължи и през учебната година с тези дейности. Когато реши, че и е трудно или губи желание, да спира. Каквото си избере. Всичко е съобразено с нейните желания. Peace лично мое мнение е,че колко повече приятни ангажименти има човек, по- добре се организира. Поне аз съм така и Моника явно е по същия начин. Виж, баща и е друга бира ,ама не ми се навлиза в подробности.
 Naughty

# 642
Не се бях замислила за телефон   newsm78, нали по цял ден ще е на училище - като в градината. Казаха, че ги предават лично на родителите следобед  -  та ми се ще  това  нещо да го нямаме още от сега.
Повече се притеснявам, че като има телефон ще почне да звъни за какво ли не - този направил,онзи казал - та да се притеснявам допълнително, и без това я мисля.

# 643
Тони, да споделя как беше с Моника. Миналата година( предучилищна)  ми се е обадила за цялото това време един единствен път,- имаше сериозен проблем в училище. на баща си му е звън аля два пъти за годината, защото беше закъснял да я вземе от училище. Веднъж аз и звъннах рано сутринта, преди да започнат занятията, но тя ме отряза с аргумента,че не трябва да и звъня,когато е в час. Беше ми важно,защото ставаше въпрос за забравени ключове и така се ядосах,че ме отсвири,та после цял ден си говорехме на Вие Laughing реално имаше телефон една година ,преди за започне училище. Звъняла е наистина ,когато има нещо важно,защото сме обсъждали много пъти този въпрос, а и за един месец се беше ,,наиграла,,. Веднъж ме помоли да си вземе таблетна в училище да покажела снимки - отказах категорично. В къщи да си вика приятелките и да им показва,каквото иска. Училището е да се учи ,а не да се халосват.

# 644
Офффф, с тези таблети... Close
Моята дъщеря ми пече душата с това, как само аз забранявам, всички други деца си ги носели в училище.  Whistling

Телефон в предучилищната не й беше нужен. В първи клас ни помолиха да не ги пращаме с такива джаджи. Класната се беше ангажирала да се обажда на родителите при нужда.
За втори клас й купихме. При влизане в училище телефоните се изключват, заповед. Иначе им ги отнемат с обещанието да им бъдат върнати в края на учебната година. Mr. Green
Аз много държа да си носи телефона постоянно с нея и следя зорко да не го забравя у нас.

Общи условия

Активация на акаунт