ПЛЕВЕН 153

• 85 836
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, днес ходих да записвам Моника на плуване  в сградата зад полицията. Има двама треньори- жена и мъж, като жената в момента е в отпуска. Имате ли впечетления от тях и евентуална насока да ми дадете към кого да се ориентирам.
За жената не знам, но в този басейн водим нашите деца на плуване и мъжа ни е спасител. Мога да дам по-скоро лични впечатления - положителни са. Човека е сериозен и отговорен, разбира си от работата.
Много съм се замислила да записвам моя хубостник там, че благодарение на спорта изкарахме две зими без разболяване.

Моника я записах и платих картата. Срещнахме се с инструктора , поговорихме и от петък  ще се плува Grinning аз неясно защо си представях някой достолепен господин да е инструктор,а се появи младо атлетично момче ,много любезен и приятен ми се видя на прима виста.
Kati_ v, за него ли става въпрос?
Аз малко се притесних,че басейна е с дълбочина 1.40 м , ми тя Моника е 1.35... Ама щом той гарантира безопасността, вярвам му.за мен е важно в детска възраст да се спортува, много са причините, но държа на това. А плуването според мен е добър спорт за децата.

# 616
Моника я записах и платих картата. Срещнахме се с инструктора , поговорихме и от петък  ще се плува Grinning аз неясно защо си представях някой достолепен господин да е инструктор,а се появи младо атлетично момче ,много любезен и приятен ми се видя на прима виста.
Kati_ v, за него ли става въпрос?
Аз малко се притесних,че басейна е с дълбочина 1.40 м , ми тя Моника е 1.35... Ама щом той гарантира безопасността, вярвам му.за мен е важно в детска възраст да се спортува, много са причините, но държа на това. А плуването според мен е добър спорт за децата.
За него, да. Виждам го как се отнася към нашите деца, умее да създава контакт, но и да всява респект. За височината не се притеснявай - мисля няма да има проблеми.
За спорта и аз съм много ЗА - случайно или не Димитър спря с многото боледувания като почна да тренира баскетбол, а преди това беше някаква страхотия - много разбит имунитет от честата употреба на АБ. Сега ходи на тенис на маса. Освен физически, спомага и за дисциплина, упоритост и т.н.

# 617
Има ли долна възрастова граница за тренировките

# 618
Kati_v, и аз записах Моника на плуване ,за да стопиране малко ларингитите. Зимата такива пристъпи ми прави, че винаги завършваме в спешна помощ с урбазон и кислородна маска. Отделно смятам,че се изгражда добра физическа култура , което в детска възраст е важно.

Di_p, ако желаеш, мога да го попитам в петък за долна възрастова граница, но той спомена ,че има и група с по- малки дечица.

# 619
Кати, а за тениса има ли възраст и къде ходите - в спортното ли?
А за рисуването - ако търсите човек на изкуството - в ЦРД е вашия човек. И двамата всъщност и по рисуване и по грънчарство са точно артистични натури, никога не казват - така трябва да нарисуваш или да направиш нещо. Иначе обясняват техники, но трябва да се ходи сериозно и наистина детето да има усет. Аз колкото и да натисках децата - те не искат и не искат. Няма да сме артистични натури. И за спорт нямат желание Sad По-точно не искат да ходят без мен, и с нови деца трудно свикват. Не знам какво ще правим в първи клас Sad

# 620
Djinn, ще се очупят. Дай им време. Моника иска навсякъде да е без мен, но и това не е добре май. Децата са с различни характери и имат различни нужди.
Оф, сега отивам да търся детски цял бански за плуване, син трябва да бъде, щото вчера взехме сини очила и шапка за плуване . Голяма естетика се извъди щерката ooooh!

# 621
  • плевен
Момичета каква е цената на картата за плуване?Благодаря предварително.

# 622
Biserka_a, ще ти бъда благодарна,ако питаш  Simple Smile  Мира има желание да ходи на всякакви спортове.На мен пък ми се иска да позаякне малко,защото е прекалено слаба.Мисля,че плуването е удачен вариант.

# 623
Едно време искаха децата да имат 140см, заради дълбочината.
Сега явно не го искат това.

Бисерка, бански има в магазина, който е в Ростов. От там купих едни гащички само, че ние пък имахме 2цели бански. )
Ако искаш сега вземи някакъв, а можеш да си поръчаш от английски сайт, ако искаш помощ драсни едно лично. )

Джина, мерси за отзивите за ЦРД, ще отида тези дни да видя какво е положението, такси, по колко пъти се ходи и т.н.

# 624
Di_p, в петък ще ти дам инфо Peace

Mirama,за морето бях купила точно от там по твоя препоръка и от бившия магазин ,,Марикита,,, но за плуването е желателно да е цял бански. Намерихме накрая в спортния магазин на мола ,че и друга шапка ooooh!

VesI,аз купих карта за 8 посещения в месеца. Цена- 56 лв. Момчето каза, че се взимат карти месец за месец и затова нашата ще. Едо края на август, като вместо 2 пъти седмично, ще ходим три пъти.
Само пропуснах да попитам,ако се наложи детето да отсъства ,дали гори картата или следващия месец могат да се ползват пропуснатите часове. За три посещение седмично е 72 лв , имаше и други карти за по- интензивни тренировки вероятно.

# 625
Biserka_a, аз не ги гледах дали имат цели, защото търсех специално само гащички. )))
Ако искаш още 1цял бански, аз си ги поръчвам от Англия, не знам дали ми имаш фейса, там я има Калина от сегашната почивка с 2та цели бански които и взех за тази година. )

# 626
Мирама, нямам фейсбука ти. За море особено пък за малки деца предпочитам бански от две части, даже това лято моника си плажува само с долнище, ама това се случи след три часови молби от страна на баща и Да не слага горнището Laughing, защото ще се отбележи банския .
Днес ходих да видя списъците по класове за първи клас и се запознах с госпожата. Първите ми впечетления са изключително положителни, иде ред на вторите след един месец Laughing

# 627
Biserka_a, е тук нали иде реч за плуване в басейна и искат цял бански. Simple Smile

И аз още чакам да се обадят за родителска среща за предучилищната, да видим какво ще искат.

# 628
Да, за басейна искат цял бански и затова обикалях,като въртоглава овца два часа. Е, намерих все пак.
По принцип обаче за дете и на плажа предпочитам с гащури. Laughing
На нас не са се обаждали, всеки отива и проверява на място. Бяха сложили и списък нужните помагала.
в предучилищна на септемврийската родителска среща раздадоха листовки  и отделно събираха парички след това за учебни тетрадки.
Гледам,че са сложили нова ограда на училището и вътре ,като влязох светеше и миришеше на чисто.

# 629
  • гр.Плевен
Biserka_a, ясно, няма да ми допадне. )
Аз исках детето просто да е в група с няколко други деца и да рисува за удоволствие, но все пак насочвано по някакъв начин. Да се покажат различни стилове, техники на рисуване и други подобни. Не държа изобщо на награди.

Мира, аз водя Белослава в читалище Лик на рисуване. Веднъж седмично, в събота, 4лв на астрономически час. Децата рисуват, каквото си искат. Учителката дава само насоки кое как може да се направи. Школата работи от октомври до края на юни. Но май тази година ще започнат още от септември. Ако ходи детето - плащаш толкова време, колкото е стояло. Таксата не е месечна. Аз съм доволна - не се натрапва определен стил, дава се предимство на личното виждане на детето.

Общи условия

Активация на акаунт