ПЛЕВЕН 153

• 85 858
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Нито един басейн в Плевен не ми харесва вече. Онзи ден ходихме до този в Гривица да го видим и да вечеряме само. Ужас! А посетителите...  Rolling Eyes

Като бях малка тийнка и изобщо не ми правеше впечатление, по цяло лято ги обикаляхме. Еххх

# 601
Мирама, ние две години поред празнувахме в ,,Шапката,,. Има детско меню за Рд ,а има и вариант със свободна консумация. И двата пъти бяхме се спрели на,,кой ,каквото пие,, Grinningсамо тортата бяхме поръчали предварително и я бяха доставили. Аниматорки та беше Ася Цврънчева( дано не бъркам името).игри, преобличане и детски песнички...плюс символичен подарък за рожденичката.
Това се сещам .

# 602
Маркизата мисля, че днес трябва да работи - познавам едната сервитьорка и наистина бяха почивка цялото заведение.
В Шапката съм питала за РД - има някакво меню - 10 лв. с пица, сок, банан, пуканки - това се сещам. За аниматор като за вас и аз мога да препоръчам Ася, но на нашия РД миналата година бяха много деца и много момчета и не бях много доволна, за момиченца повече ми допада и да са по-малко децата.

# 603
  • Плевен
Тук не е за хора. В планината е прекрасно. Във Велинград е страхотно по това време. Вчера се върнахме от там - райско кътче! Отделно, че е прохладно и топли басейни на корем Simple Smile

# 604
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темичката ви.
Мерси  bowuu

# 605
За нищо. Пак заповядай.

# 606
Момичета, днес ходих да записвам Моника на плуване  в сградата зад полицията. Има двама треньори- жена и мъж, като жената в момента е в отпуска. Имате ли впечетления от тях и евентуална насока да ми дадете към кого да се ориентирам.

# 607
Biserka_a, сега бяхме с приятели на морето, на които дъщеря им от 1г. е при жената там. Доволни са.
Аз също мисля да записвам Калина сега наесен.

Имам и въпрос за ЦРД в Градската. Има ли там рисуване, какви са учителите и т.н.? Ако някои има впечатления.

И 2ри въпрос, интересува ме детския клуб, който направиха в сградата до пиците на Аладин. Ходили ли сте там на РД, как ви се е сторил?
Проверявах вчера там да направим РД на Калина евентуално, имат 2зали за по-малки и по-големи деца, отвън също има място за родители-пушачи.
Куверта е 10лв. Хич не ми се правеше в клуб, но май тази година ще е така. Или ако се сещате за нещо по-добро.

# 608
Мирама, Моника това лято посети грънчарското и рисуването в ЦРД. Специално рисуването го водеше мъж, не му запомних името. От едно ходене не мога да изкажа впечетление, но Моника каза, че е задал тема и ги е оставил сами да рисуват, допускам, че през учебната година се работи по - сериозно ,а май има и жена ,която води друга група по рисуване. Иначе ходихме една седмица в школа ,,Колорит,,,но  Моника се отказа.

# 609
Biserka_a, Калина много обича да рисува и искам да се понаучи, поне на това мисля ще ходи с желание. А в тази школа Колорит каква е ситуацията? Само на рисуване ли ги учат?

Също ако имате познат учител по пиано, или може да препоръчате някои, давайте. )
Изобщо тази година мисля да я понатоваря малко, че иначе само щуротии. )

# 610
В ,,Колорит,,, освен изобразително изкуство има и приложно изкуство. Декорации на бутилки, вазички и т.н. На час е 18 лв. аз може би имах големи очаквания- искаше ми се да се запознаят с художниците, със стиловете в рисуването. Не се получи. моника си рисува в къщи с моите професионални бои, на платно и очакваше явно нещо различно. Там се поддържа един стил на рисуване, с който се вземат награди. Единия час бяха рисували портрети. Като влязох ,погледнах рисунките и на другите дечица - всички бяха еднотипни. Моето виждане за изкуство е друго. Може да погледнеш сайта на школата,ще разбереш ,какво имам предвид. Иначе взимат много награди,но моята цел беше друга. Другото ,което не ми допадна е ,че  още с влизането госпожата започна да обяснява,че това е една от 10 те най- добри школи в СВЕТА и колко много награди са взели. .. Предпочитам да изграждам сама мнението си, независимо за какво ,а не да ми се натрапва нещо и да се рекламира по този начин. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него Peace

# 611
Да ми препоръчате  добър ревматолог в Плевен?Чувала съм за д-р Стефанова и доц.Яблански.Става въпрос за майка ми,която е с остеопороза.

# 612
Biserka_a, ясно, няма да ми допадне. )
Аз исках детето просто да е в група с няколко други деца и да рисува за удоволствие, но все пак насочвано по някакъв начин. Да се покажат различни стилове, техники на рисуване и други подобни. Не държа изобщо на награди.

# 613
Момичета, днес ходих да записвам Моника на плуване  в сградата зад полицията. Има двама треньори- жена и мъж, като жената в момента е в отпуска. Имате ли впечетления от тях и евентуална насока да ми дадете към кого да се ориентирам.
За жената не знам, но в този басейн водим нашите деца на плуване и мъжа ни е спасител. Мога да дам по-скоро лични впечатления - положителни са. Човека е сериозен и отговорен, разбира си от работата.
Много съм се замислила да записвам моя хубостник там, че благодарение на спорта изкарахме две зими без разболяване.

# 614
  • плевен
Да ми препоръчате  добър ревматолог в Плевен?Чувала съм за д-р Стефанова и доц.Яблански.Става въпрос за майка ми,която е с остеопороза.

Здравейте.Аз съм доволна от Стефанова.Бях обиколила какви ли не лекари за отекли крака,всеки викаше нищо ти няма,а само тя успя да ги "оправи" с комбинация от лекарства Peace

Общи условия

Активация на акаунт