ПЛЕВЕН 153

• 85 766
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Мун, DJ Иво е номер 1!! Няма равен този човек! Невероятен купон направи, децата не се спряха 4 часа, та и ни се включихме накрая Simple SmileМоника каза,че това е бил най- страхотния и РД!
Сърдечно ти благодаря за навременната помощ !  bouquet

Ще даваш координати след някой месец. В Силвър бяхте, нали не се бъркам? Много го тача това заведение - страхотна кухня и обслужване на народни цени. Моя син става на 11 и идеята за детска дискотека+купон и почерпка за възрастните там ми се струва супер.

# 676
Биси, много се радвам! Grinning Hug
Да е жива и здрава Моника, все така щастлива и жизнерадостна! Heart Eyes

Аз го гледах как забавлява народа на басейна в Гривица и споделих наскоро с една приятелка, че децата искрено му се радваха.

# 677
Ще даваш координати след някой месец. В Силвър бяхте, нали не се бъркам? Много го тача това заведение - страхотна кухня и обслужване на народни цени. Моя син става на 11 и идеята за детска дискотека+купон и почерпка за възрастните там ми се струва супер.
Къде е това нещо Силвър?

# 678
Мун, благодаря за милите пожелания! Hug
Кати, в Силвър бяхме, да! Вкусна е храната, има място за танци и игри и обслужването беше на ниво!
Атракция, Силвър е близо до Механотехникума. Явно не е много известно,защото накои от гостите го намериха със закъснение, вече се бях притеснила сериозно,дали ще го открият Laughing вътре имаше още един Рд на един младеж,  но беше много весело.

# 679
Да и аз ви препоръчвам този  DJ, беше ни на сватбата dj и беше невероятен, аз си го познавам де, но наистина забавлява малки и големи  Simple Smile

# 680
 Biserka_a , да ти е жива и здрава Моника   bouquet 
 Това заведение "Силвър", детски клуб ли е или някакво квартално заведение? Доста време има до рождения ден на Мира,но вече събирам идеи.Омръзнаха ми детските клубове.

# 681
Biserka_a , да ти е жива и здрава Моника   bouquet 
 Това заведение "Силвър", детски клуб ли е или някакво квартално заведение? Доста време има до рождения ден на Мира,но вече събирам идеи.Омръзнаха ми детските клубове.
И на мен. И ако не е нахално, може ли да помоля за някоя снимка.

# 682
Di, не е детски клуб. Писнаха ни детските клубове. Има кухня и лятна градина. За децата разрешиха да поръчаме пица, внесохме детско шампанско. Аз бях занесла балони, салфетки детски, чашки и чинии тематични. Но ни изненадаха приятно там- имаше свирки, бяха сложили хубави покривки з атържеството ,абе постараха се хората. Споменах ,че го правихме  там ,защото познавам собствениците и знам,че неприятни изненади няма да има. Лятната градина е удобна за детско парти, вкусна е храната, цените са добри и обслужването е качествено Peace благодаря, за пожеланията! Hug

Silvipl,  снимките утре сматям да ги прехвърля и ще кача някоя, но няма да добиеш представа за обстановката от моите ,,професионални,, снимки Laughingпо- скоро ще ви представа моника официално Laughing

Ние в момента сме на басейна на Гривица, защото Моника много се е запалила по плувАнето  и е решила да прави показно на баща си Laughing аз съм на кафенце и се боря с едни оси,които налитат на мляко с нес , но не си давам кафето ,неееееее!!

# 683
Снощи ходих до Метро да видя за раници, но нищо не ми хареса. кажете ми в коя книжарничка има по-голям избор, моля Ви , че нещо не мога да обикалям.  ooooh!

# 684
Виж в Наркоопа на 1-я етаж   Peace

# 685

Намъквам се в темичката за да попитам - може ли да ми препоръчате добър офталмолог, който да работи със ЗК? Не съм от Плевен, но имам идване този петък и ще се опитам да съчетая нещата.

# 686
Biserka_a, благодаря за подробната информация  Simple Smile ,но явно няма да стане за нас  Confused  На Мира рождения ден е в началото на април и обикновено по това време мали дъжд,ще ни трябва нещо затворено  Tired Но има време,тогава ще мисля.
 ReName , за възрастен или за дете търсиш офталмолог и за преглед или за операция? За възрастен - д-р Минков от Окулус, операциите от катаракта ги правят добре офталмолозите във Военна болница,за деца - Кривошийска и Статева във Втора база,също и Цонев идва от София и прави прегледи на деца,но определени дни от седмицата.

# 687
Забравих да спомена - за възрастен, за преглед и установяване на диоптри, но искам да чуя мнение и на специалист от Плевен, затова се интересувам   bouquet  bouquet

# 688
Тина, благодаря ти! Направо бях изключила за наркопа. казаха ми и в книжарничката до автогарата в уличката пред анастасията, че имало доста раничи.
В метро имаше една много хубава, не запомних за жалост на коя фирма, но цената й беше 105лв.
Да попитам миналите по тоя път вече, учебниците за първи клас по-голям формат ли са -колкото блокче А 4ли newsm78

# 689
  • Плевен
Ева, учебниците са най-различни формати. Ако питаш за обвивки - определено няма да станат. Аз взех учебниците и отидох в книжарницата на пл. Македония. Там ми намериха веднага обвивки и ми дадоха съвет как да направя корекция, ако е малко по-голяма обвивката. Много са шантави размерите на учебниците -  един с един не са еднакви ...

Общи условия

Активация на акаунт