ПЛЕВЕН 153

• 85 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Biserka_a, ние първите години празнувахме, после се отказах от тях. )
Малко ме смаяха с цени, ама карай....за 16лв. аз ще ям и пия на заведение. Simple Smile

# 661
Да, на нас горе- долу толкова ни излиза в Силвъра с вечеря...да не говорим ,че в Диснито тогава бях поръчала и палачинки,които забравиха да сервират на децата. Донесоха ми ги накрая и ми ги тупнаха на масата с едно извинение, че са ги забравили... Това беше последното ни празнуване там. 

# 662
Мира, ако нямаш време да се разкарваш, мога да ти дам телефона на Кирил Бъчваров.

# 663
kati_v, а, то ще трябва да отида на място така или иначе, искам все пак да го видя и да говоря с човека. )
Пък и да види Калина...тя утре става на 6г., но на сантиметри го докарва едва до 110см, а нали басейна е 140см. Надявам се не е проблем толкова голям.

# 664
Честит Рожден Ден на Калина! newsm59

Да е здрава,да среща само добри хора по пътя си и да сбъдва мечтите си с лекота!
Весел празник!

# 665
Честит празник на порасналото момиче! Hug
Мира, да ви е жива и здрава!
Весел празник!

# 666
  • София
Честит рожден ден на Калина! Да расте здрава и щастлива! Весел празник, Мира!

# 667
Момичета, какво ще кажете за тази оферта https://www.office1.bg/promo/54/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%2 … %D1%81%20VIVACLUB?
Раниците дали са добри?
Вчера обикалях магазините и навсякъде са предимно Габол или някакви китайски. Има едни Максима, не знам дали може да се доверя на тях  newsm78 Отделно Здравко иска с колелца, но на мен ми се струва, че бързо ще се счупят, а и че няма да е много удобно. Вие какво мислите? Има ли някой с опит с такава раница?

# 668
Здравеите мами Simple Smile не съм от плевен но искам да попитам някои има ли някакви впечатления от доц. д-р Петрунка Петрова, работи в Имунодиaгностиката в Плевен.  Ходих за да си да си направя едни изслeдвания а тя ми препоръча да си направя още 30-тина на обща стоиност 590лв и то само от един разговор. Благодаря ви предварително

# 669
Това ако е лабораторията срещу Балкан, търси и второ мнение. На баща ми туморния маркер го показа 6 и нещо и се шашнахме, а в друга лаборатория в София няколко дни по-късно излезе под 1.

# 670
Suzanne,  лични впечетления от нея нямам ,но съм забелязала,че като искаш едно изследване, в имунологията веднага те емват да правиш и други.,които може да са излишни ,но пък достатъчно скъпи.

# 671
Много благодаря за отговора kati_v  . Да за същата лаборатория срещу хотел Балкан става въпрос. И аз мисля да потърся второ мнение... много сранно ми се видя това отношение от доцентката да ме кара да правя толкова много изследвания. А също така се  съмнявам в достоверността на резултатите.
Biserka_a   видя ми се странно понеже досега съм ходила в толкова много лаборатории в различни градове и досега никои не е сядал да ми препоръчва и едва ли не да ми казва че задължително трябва да си направя и тези другите с немалката цена 590лв. незнам видя ми се странно, както и да е ще пробвам и на друго място. благодаря още веднъж момичета    bouquet

# 672
Suzanne_, аз съм си правила имунологични и генетични изследвания в КИРМ на Скобелев 20.
Ако искаш потърси инфо и за там. Peace

# 673
В лабораторията срещу Балкан дадох около 400 лева, когато Дани като бебе беше с нисък хемоглобин и ми препоръчаха да го изследвам него и себе си и за щитовидна жлеза, и мн. други - таласемия, хормони...отделно пари за кръвни групи. В крайна сметка и аз, и детето сме здрави, но бях толкова стресната, че парите ги дадох на момента.

Също така в поликлиниката и в Исул в София детето беше с хемоглобин 68 - 69, а в тяхната лаборатория ми дадоха стойност 57, но не съм се съмнявала за злоупотреба. Най-важното ми беше детето да е добре. Peace Все пак сега бих направила втора консултация, но тогава бях много уплашена и така.

# 674
Мун, DJ Иво е номер 1!! Няма равен този човек! Невероятен купон направи, децата не се спряха 4 часа, та и ни се включихме накрая Simple SmileМоника каза,че това е бил най- страхотния и РД!
Сърдечно ти благодаря за навременната помощ !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт