ПЛЕВЕН 153

• 85 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ти, ще проверя. С общ санитарен изобщо не ни устройва...

# 706
Miriamа, записа ли Калина на плуване?
Di_p, и за вас се оглеждам, ама не видях Мира newsm78
За мен се оказа голям проблем слагането на плувна шапка Thinking няколко пъти ми показаха как се слага и вчера се пробвах. Резултат- кръвонасядане по ухото на Моника, поради неправилно слагане на шапката Cry а пък тя е в еуфория ,защото от вчера  вече ,,плува,, на дъска  и сто пъти ми напомни да не забравя да купя карта за другия месец.

# 707
Biserka_a, не съм, че съм все с количката, а не помня там имаше ли стъпала или не.

# 708
Мирама, има стъпала,да. Ако искаш следващия път, ще гледам бебо навън,докато говориш с треньора. Можеда се разберем за петък , ако ти е удобно.

# 709
А някой чувал ли е нещо за родителска среща на първи клас от Иван Вазов?

# 710
А някой чувал ли е нещо за родителска среща на първи клас от Иван Вазов?
Никой нищо не казва, в сайта им нищо, и това леко ме дразни  Rolling Eyes
Искам да напазарувам каквото трябва тази седмица, защото следващите две ще сме отново на караваната и ще се приберем на 15.09., но не знам какво........
Моля ако някой има списък, макар и от друго училище, да нахвърли най-важното. Или пък от "Иван Вазов" от предна година...

# 711
Дикси, мога да дам списък за първи клас ,но за у- ще ,,Хр.Ботев,,. Не знам.дали ще ти свърши работа.

# 712
Никой нищо не казва, в сайта им нищо, и това леко ме дразни  Rolling Eyes
Искам да напазарувам каквото трябва тази седмица, защото следващите две ще сме отново на караваната и ще се приберем на 15.09., но не знам какво........
Моля ако някой има списък, макар и от друго училище, да нахвърли най-важното. Или пък от "Иван Вазов" от предна година...
Утре е на Отец Паисий. Марго, ето нашия списък, който надали ще ти е полезен  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 713
Само по 3 тетрадки? Аз мислех, че са повече...
Много семпъл ми се вижда този списък. Гледах някъде един друг, не помня къде- линия, триъгълник, пластелин, моливи НВ, пластмасови пръчици, острилка, блокче за рисуване А4, бои, четки, лепило, гланцово блокче, ножичка...
За вътрешните обувки какво беше за "Иван Вазов"? Валка, четеш ли ни? Simple Smile

# 714
1.тетрадка по писане д тесни и широки редове-10 бр.
2.тетрадка по математика с широки квадратчета-10 бр.
3.черни моливи-2бр.
4.химикалки- 2бр.
5.цветни моливи, флумастери
6.линия и триъгълник-2 комплекта
7.сметало
8.пластмасови пръчици за смятане
9.Блок номер;4-2бр.
10.акварелни бои, четки
11.гланцово блокче, лепило, нижичка
12.пластелин, дъска ,ножче
13. Показалка

# 715
Благодаря ви, момичета  Wink
Не се сещам каква е тази показалка, но в книжарниците сигурно са добре осведомени  Laughing
Ще пазарувам тези два-три дни. В събота раницата, несера, дрехи... и готово  Peace

# 716
За показалката ,имам смътен спомен от едно малко нещо,заостреноотпред, с което си следиш реда. Laughing не знам ,дали него имат предвид под ,,показалка,, или някаква ,,нова технология,, Simple Smile
Нщо ми убягва тефтер за ученика. Thinking или не искат в първи клас тефтер?

# 717
Оф, къде ми трябваше да влизам в темата за първи клас...че и почти три теми наведнъж изчетох  ooooh!
Ужас, ужас.....излизам от там с 200км/ч.
Не искам да ме обзема никаква треска. Нито за пазаруване, нито предстартова...
Пфффффф.....

# 718
Къде? Къде?линк,моля Laughing

# 719
И аз чакам родителска среща за предучилищната...
Едва ли ще купувам нещо специално, или пък от там ще искат, повечето неща от изброените ги имаме. (без сметало и още няколко неща, но те пък ги искат за 1ви клас).
И на мен много ми се иска за вътре да използват някакви обувки зимата поне, че иначе ще става супер свинщина по пода.

Общи условия

Активация на акаунт