ПЛЕВЕН 153

• 85 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Дикси, при нас ще се събират пари допълнително и ще се купуват нещата, които са нужни, затова е семпъл.
Мен никаква треска не ме тресе, всичко взех преди 1 месец, сега само несесера. Моливи и флумастери купувах преди 2 месеца, та само ще го заредя. Вчера попаднах в темата за 1 клас и бегАх - безумна ми се стори. Костюм с папионка купи ли на Митака  bowuu  Crazy

# 721
Те сигурно ги готвят все едно в Кеймбридж ще влизат....
Костюми, коли може да се наемат даже....)

# 722
Не точно, но се обсъждат дори марката гумички...
Не мога, нямам толкова мозъчен потенциал за всичко това  Crazy
Я да си ходим на плажа да поживеем още малко като туземци, пък ще го мисля в движение  Laughing

Нямам търпение да дойде петък. Ще съм на концерта на Роджър Уотърс. Настръхвам само като си помисля.

# 723
Бисерка,не сме се записали още на плуване, сега имам доста други ангажименти.Ако дойде ред другия месец,но пък нали ще започваме  балета,та ще видим ...
  Много вълнения покрай първокласниците  Simple Smile Аз си давам и тази година почивка,Мира ще кара още веднъж предучилищна, догодина ще го мислим  Whistling

# 724
А как ще обличате първолаците?

# 725
Като стана дума за обличане - има ли някой, който е планирал пазаруване в H&M. Опитах се от английския сайт, но не ми приема картата. Затова, ако някой посещава магазините, и ми купи 2-3 неща, ще съм много благодарна. Съжалете ми детенцето, че ще ходи без ботуши на китки, моля.

Днес имаме годишнина от сватбата- 19. Кога минаха.

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 15:29 от Silvipl

# 726
Mirama, кажи за Чифлика, моля. Как са цените, условията...? Не съм ходила от мноого години, но за другия месец съм се наканила, ако всичко е наред.
Ние бяхме в началото на юли с ваучер в х-л Фея - много сме доволни! Условия, храна, басейни -  smile3521
Иначе с индивидуална резервация е много скъп, както и другите хотели в комплекса. Защо не се поразровиш из сайтовете за групово пазаруване, мисля, че мярках пак някакви оферти наскоро?

Силви, преди десетина дни ходих в H&M...    Честита годишнина! Simple Smile

# 727
Силви, в събота ще ходя в H&M. Давай на лични във ФБ  Laughing

# 728
Силви, честита годишнина. )

Минавахме преди 2седмици пред НиМ, половината неща не бях хич качествени. Точно тези ботуши и грейка не видях обаче.

А за обличане, моята ще е предучилищна не 1ви клас, ама то същото. ) Нищо специално няма да купувам, заринати сме с дрехи.
Учителят ни ще е мъж и мисля само 1роза да му вземем, а не букет.

# 729
Силви, дъщеря ми има същите ,но друг десен. Не са мръднали и не пропускат.ние преди 15 септември ще ходим до НМ . Аз съм доволна от клиновете,дънките и блузките на марката. Няма раздърпване и избледняване на цветовете , а се перат на всяко обличане.
Честита годишнина  bouquet и ние днес имаме  Grinning

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 20:12 от Biserka_a

# 730
Момичета препоръчайте ми детски кардиолог в Плевен.  Rolling Eyes

# 731
Дикси, мерси.
И аз много им харесвам нещата. Досега няма нещо некачествено, а повечето дрехи са и на марката. Преди 3 седмици ги нямаше тези ботуши в Бургас, за грейката не знам, защото бързахме, но обувките ги гледах. Щом ги има в сайта вече, предполагам, че са заредили зимната колекция.
Biserka_a, а като размер как са, че досега техни обувки не съм купувала.

# 732
Silvipl, аз ги бях поръчала от сайта и си спомням,че имаше някакво разминаване в номерата. Но този модел според мен е за юо- широко краче.иначе са страшно удобни по думите на Моника. Има и кецове от НМ, те си отговаряха на номерацията, но ги купихме от София с мерене.

# 733

Много са свежи ботушките. чак на мен ми се прииска да се намъкна в едни такива. 
Дикси. благородно завиждам за Роджър Уотърс. И на мен ми се ходеше и ако бяхме в  Плевен.  щях да се замисля, ама много ми идва гимнастиката сега.  Май само с Мейдън ще останем тая година.
Честита годишнина на Силви и Бисерка!

# 734

Много са свежи ботушките. чак на мен ми се прииска да се намъкна в едни такива. 

Mдa, аз също бих се стъкмила  Crazy
Момчешко нищо интересно, поне не и да ме грабне.
Ще го обличам с някакъв панталон/дънки и риза, ай ся ще го мине и без фрак. Поръчвала съм му предните месеци от Джордж, Теско, със Силви от ларедута, Спортса и не е хептен гол  Sunglasses

Силви, Бисерка, честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт