Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще вземете ли компютри в болницата?
Как мога да разбера дали бебето ми хълца?
Как се регистрира дете в общината и Социално подпомагане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще вземете ли компютри в болницата?
Мненията относно носенето на компютри в болница варират. Някои майки смятат, че това е добра идея, особено ако има интернет за убиване на времето. Други се колебаят поради опасения за сигурността на устройствата си. Препоръчително е да се консултирате с болницата и да вземете предвид личните си предпочитания.
-
Как мога да разбера дали бебето ми хълца?
-
Как се регистрира дете в общината и Социално подпомагане?
-
Как се извършва цезарово сечение по време на раждане?
-
Как да кандидатствам за място в детска ясла?
Аз напоследък не съм много активна тук, във ФБ групата май повече.

, че утре ще освещаваме апартамента и трябва да блести.

не се бях замисляла
Толкова се надявах да ми се размине, но то с един куп болни хора около мен няма как. Сега ще се тъпча с лимони и парацетамол и дано скоро ми мине.
.Раждането мина много бързо,падна ми тапата вечерта след което ми изтекоха водите.Родих със спинална упойка,а бебките ми са геройчета,до вчера бяха на антибиотик,от днес са много добре,двигателна активност,дишане,всичко е наред.Сега остава само да наддават а аз ще се цедя и ще ходя да нося кърма защото от вчера ги захранихме.