АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
jos тук и свещички не слагат. Казват,че организма се изчиствал сам а и от котракциите преди това пак ще си походиш до тоалетната. Не знам,но аз по пирнцип се притеснявам да не изпусна нещо пък те ми се смеят,че и така да стане не е нещо странно.  Thinking
За присъствието на таткото-моят мъж е казал,че ще е там,но съм му казала няколко пъти,че винаги може да се промени решението и да излезе,ако не издържа. Тук е нормално,не се коментира и той казва,че щом всички могат значи и той може. Но ще я видим тази работа. Иначе е присъствал с мен на всичките ми прегледи ,на всичките ми процедури покрай инвитрото. Беше с мен и на пункцията,която непридвидено се оказа един голям кошмар и продължи 3 пъти по-дълго. Тогава се държа супер и ми даваше много кураж,после каза че много се гордее с мен,защото видя с очите си през какво минах за това бебе. До сега не се е отвратил,колкото и пъти да ме е виждал на магарето.  Mr. Green
Аз снощи ходих с багажа до болницата,че съм с ментруални болки от два дни и снощи като пишках имах малко кръв. Предполага се,че може да ми е падбала тапата,но родова дейност няма още. Казах,че се надявам малкия да почака поне две седмици,но докторката каза,че се съмнява. Та днес си мисля какво да свърша и как да го свърша,че да не тръгна да раждам.... Rolling Eyes

# 286
Здравейте, момичета,
извинявам се ако повтарям тема, която вече сте обсъждали, но исках да попитам има ли някоя мама от София, която ще ражда във Втора градска или вече е раждала там. Това е моят избор и се чудех какво е отношението на персонала към родилките.

А между другото колко сте качили до сега - аз съм в 34 г.с. и съм с 10 кг отгоре засега, а не ми се мисли до края какво ще стане. Да си призная тежат ми много, но поне все още мога да спя по цяла нощ, което не е малко, като чета другите мами какви проблеми имат със съня.  А бебето (момченце) е сравнително голямо - в началото на миналата седмица беше 2800  Shocked. Как вървят вашите бебета  в тези седмици?

Съжалявам за дългия пост, но имам толкова много въпроси, а няма с кой да ги дискутирам, освен с вас. За съжаление моите приятелки са без деца и такива теми не са им интересни Sad.

# 287
Добро утро и от мен аз преди 10-на минути се излюпих от леглото ама така като гледам то си е за добър ден  Laughing Аз след малко ще се обадя да видя какви са резултатите от изследванията дано всичко да е добре  yes Вие как сте така като чета повечето рано рано са се вдигнали.Аз обикновенно сутрин си доспивам,защото през нощта поне 3-4 ставам да пишкам и после няма спане..

Момичета вие какви помпи за кърмата си взехте и от къде?Гледах една в джъмбо която беше 39 лв уж електрическа,но като гледам другите са по 80-90 и нагоре та нещо не ми вдъхва доверие. newsm12 newsm78

какво ще кажете за тази http://www.novobebe.com/Philips_AVENT_Comfort-pompa-za-izcejdane … a-karma-5100.html

Тази,която си я гледала едва ли ще ти свърши работа.Аз съм си взела точно като тази от линка на AVENT и миналата седмица я пробвах да видя за какво става въпрос.Много е добра.ММ вика:"Леле какъв вакуум,с това няма начин да не ти тръгне кармата!"Така,че те съветвам да си я вземеш.
Аз също си доспивам сутрин,след като не мога да заспя до 3ч,а после ставам през 40мин до тоалетната.Но да почиваме сега,че после ще ни се иска,ама нямааааа. #Crazy

# 288
Здравейте и от мен коремчета как сте,
Прекрасно време е навън- жалко че не мога да изляза Sad Сутринта станах рано,рано изпратих ММ на работа и после пак си легнах, гледах малко ТВ и съм заспала, та така до 11и30 Simple Smile Поне това успях да свърша днес да си подремна подобаващо.

# 289
zonichka и аз определено много я харесах тази на авент и тия дни направо ще отскоча да си я взема.Ти от къде я купи?Преди малко видях,че в момента в айко е намалена на 50,което е супер  newsm53 а за спането си права колкото можем сега да се излежаваме,че после няма почивка  baby

# 290
  • София
Здравейте и от мен,

Бях на запис - всичко е ОК. Контракции имам, но са по добре от предният път. Аг-то пак е на мнение, че ще родя до 29.03 само "малко" ме притеснява това, че точно тогава пък излиза доктора в отпуска....и направо ще откача. В четвъртък съм на ехография при него и ще обсъдя нещата с него защото не искам да платя и после да не дойде.

# 291
Здравейте, момичета,
извинявам се ако повтарям тема, която вече сте обсъждали, но исках да попитам има ли някоя мама от София, която ще ражда във Втора градска или вече е раждала там. Това е моят избор и се чудех какво е отношението на персонала към родилките.

А между другото колко сте качили до сега - аз съм в 34 г.с. и съм с 10 кг отгоре засега, а не ми се мисли до края какво ще стане. Да си призная тежат ми много, но поне все още мога да спя по цяла нощ, което не е малко, като чета другите мами какви проблеми имат със съня.  А бебето (момченце) е сравнително голямо - в началото на миналата седмица беше 2800  Shocked. Как вървят вашите бебета  в тези седмици?

Съжалявам за дългия пост, но имам толкова много въпроси, а няма с кой да ги дискутирам, освен с вас. За съжаление моите приятелки са без деца и такива теми не са им интересни Sad.

Аз съм качила 8 кила до тук. Твоя бебок върви наистина доста напред с килограмите Simple Smile май ще го родиш отгледан...моя в началото на миналата седмица беше 2200. Първото момченце колко килограма го роди?

# 292
zonichka и аз определено много я харесах тази на авент и тия дни направо ще отскоча да си я взема.Ти от къде я купи?Преди малко видях,че в момента в айко е намалена на 50,което е супер  newsm53 а за спането си права колкото можем сега да се излежаваме,че после няма почивка  baby

Сестра ми ми я купи от някаква жена,която е дистрибутор на AVENT.И тя я беше взела някъде за около 50лж.Щом са на промоция,направо отивай и я взимай.Аз съм много доволна от тази марка и всичко,което сме купили е на Philiphs.Малко е по-скъпичко,но за сметка на това е по-качествено.Много сио харесвам и бебефона,направо нямам търпение да дойде време да си го извадя....
И на мен ми се иска да изляза,даже сутринта като станах се облякох и бях решила да се разходя и да използвам разходката,за да купя памперси,но като си подадох нос на прозореца,бързо,бързо се отказах!Такъв силен и студен вятър духа....нищо,че е слънчево.Набързо се проблеках и се паркирах пред компа.А и утре съм на лекар,така,4е ще имам една дъъълга разходка.... Grinning

# 293
ееее супер и ти си я взела на добра цена  newsm53 newsm53 В събота ММ ми е почивка и направо отиваме да си я купя.Промоцията е до 31 и се надявам да не я изпусна,че навсякъде е по 89,а там 49 Аз бебефон още не съм търсила,но ще трябва да се ориентирам вече.А за Рhiliphs и аз много харесвам тази марка и сешоара и епилатора са ми такива и съм адски доволна.
И на мен ми се излиза,но отвън е ужасно освен,че духа много силно и заваля  smile3516дано да се оправя вече това време,че ми омразна

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 15:03 от Jojeto

# 294
prada,
не може да не правят клизма, т.к. с пълно дебело черво няма как да родиш нормално.
я пак питай!

иначе - сложи си свещичка глицерин като усетиш пристягането откъм кръста.

колко ти е била шийката на прегледа?
сега защо пиеш магнезий? имаш ли подготвителни контракции?

това с кръвното е нормал на прегледа да се вдигне понякога, ако се държи високо няколко дни вече може да не е нормално.

jos, като сантиметри доктора не ми каза колко се е скъсила, само каза, че е на половината и за да не започне раждане трябва да вляза в болница.
Магнерота трябва да го пия докато вляза в 9-тия месец, пак по преценка на док. Подготвителни контракции имам, въперки магнезия, дори снощи пак ми бяха болезнени (все едно преди цикъл). За това главно лежа, че не ми се влиза в болницата пак.

Момичета, честно да ви кажа от толкова много информация при мен се получи дезинформация. Навсякъде пише различно - някъде чета че в 9-тия месец се влиза от 35-та седмица, някъде го дават от 36-та. Освен това, в някои сайтове ме показва 35-та, в други 36-та седмица.... вече тотално му изпуснах края.
Дано бебчо кротко постои още няколко седмици и да не бърза да излиза  Simple Smile

# 295
Ами,ние се спряхме на ето този:http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10710&cat=35
Ходихме навсякъде,питахме,пробвахме и навсякуде ни казваха едно и също,че това е най-добрият вариант на който можем да се спрем.Зависи разбира се и от нуждите,с които се съобразяваш.При нас и двете баби са в къща с голям двор и затова ми трябва бебефон с по-голям диапазон.Този е с най-голямия-330м.Има и много други екстри и най-вече-обратна връзка,което и важно.Много е сладък.

# 296
Здравейте и от мен,

Бях на запис - всичко е ОК. Контракции имам, но са по добре от предният път. Аг-то пак е на мнение, че ще родя до 29.03 само "малко" ме притеснява това, че точно тогава пък излиза доктора в отпуска....и направо ще откача. В четвъртък съм на ехография при него и ще обсъдя нещата с него защото не искам да платя и после да не дойде.
АлЕкС , браво, че всичко е наред с тоновете и контракциите Simple Smile понеже, помня, че ще раждаш в Токуда , това което пишеш малко ме учуди - ти ще плащаш нещо предварително относно раждането, така ли ? понеже и аз ще разждам в токуда, но не знам да се плаща нещо предварително, може би трябва да питам   Rolling Eyes

# 297
ееее наистина е много сладък Simple SmileSimple SmileSimple Smile Избрали сте го екстра щом ви трябва за къща така си стоиш спокойно на двора и можеш да реагираш веднага щом чуеш някакъв шум  smile3503аз съм в апартамент та може и с  по малък обхват.

# 298
ееее наистина е много сладък Simple SmileSimple SmileSimple Smile Избрали сте го екстра щом ви трябва за къща така си стоиш спокойно на двора и можеш да реагираш веднага щом чуеш някакъв шум  smile3503аз съм в апартамент та може и с  по малък обхват.
точно така,но искам да ти кажа,че сестра ми също има такъв с голям обхват и 2 години си ходи спокойно на море-all incluziv.Сядат си долу в ресторанта,пият си,хапват си,а малката си спи в стаята.Бебефона е до нея и чува всеки шум на детето.Така,че според мен е разумна инвестиция....
А как се стъмни навън....от към Витоша е мрак,сякаш идва буря....само да си седиш на топло и да си гушкаш бебето.....ноооооо,още малко останааааааааааааааа

# 299
Определено е супер инвестиция  newsm10 А тва за морето е перфектна идея бебчето си спи,а мама си се препича спокойно на шезлонга  smile3521звучи ми доста примамливо Simple SmileОще малко остава и ще си ги гушкаме малките бебоци и аз нямам търпение вече.

охх сега звънях за изследванията и имам малко бактерии в урината заради гадното бяло течение и сега трябва да купя ПОЛИЖИНАКС Sad

Общи условия

Активация на акаунт