Звездни компромати-167

• 58 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Проблемът според мен не е в дебелината, а в тези ъгли в основата, нарисуваните. Последните 1-2 месеца много такива вежди виждам по снимки...мода някаква.
И на мен не ми харесва. Или си отглеждаш хубави плътни вежди, или не. Какъв е смисълът да си рисуваш, след като от километри личи newsm78?

Въобще не знаех, че Гуинет е била бременна, още по-малко за проблеми Sad

# 256
  • София
На мен точно на тези снимки Пенелопе ми харесва. Прекрасна бременна жена, при това не в първа младост.
Тя е от онзи тип жени, които не мога да определя дали са красиви или грозни. Но й признавам, че има чар в изобилие. И я харесвам като актриса.

# 257
А дамата с нея дали и е майка? newsm78

# 258
# 259
  • До морето
A това "омбре" на обратно ли е  Mr. Green

Утре Зейнеб ще гостува на Гала и щяла да разкаже за Денсинг старс. Ангажиментът и вече бил приключил и можела спокойно да разкрие някои неща

# 260
# 261
# 262
  • в Кошера

Девойката се възползва от модната вълнА и оставя косата си да израсте на спокойствие, спасявайки се от изрусеното.  Mr. Green Нищо, че ефекта е 2/3, вместо 1/3.  Whistling

# 263
# 264
  • Berlin
Тя не беше ли бременна и от Андрей или е било някакъв слух?  newsm78 По-добре, че се разделиха може би.

# 265
Ммм, няма такива противни мутри като на Петко и Валери.  Sick

# 266
  • Ямбол
Tom Hardy искам и мене да ме гушка така   Crazy
Vanessa Williams днес става на 50г да са и честити Simple Smile.
Natalie Portman за Dior

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 15:56 от Aetera

# 267

Девойката се възползва от модната вълнА и оставя косата си да израсте на спокойствие, спасявайки се от изрусеното.  Mr. Green Нищо, че ефекта е 2/3, вместо 1/3.  Whistling

на Риана не беше ли същото, гледам и Сиара е била такаThinking Точно такова омбре ми е много гадно Sick

# 268
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Tom Hardy искам и мене да ме гушка така   Crazy
Кой не иска Whistling Blush

# 269
  • Once there was a Hushpuppy...

Ееее, много смееее....Джой няма ли да се прежалиш да ме пуснеш, а Rolling Eyes преди теб на опашката Joy Ще ти дам каквото искаш Laughing

Ванеса Уилямс е много хубава!

Общи условия

Активация на акаунт