Звездни компромати-167

• 58 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Once there was a Hushpuppy...
Раева може да не най-добре облечената и гримирана жена, но пък запазиха семейството си чисто с Наско от всякакви клюки. Как веднъж за 20 и май повече години от както са женени не се раздуха някакъв скандал от сорта на "еди коя си смени леглото на досегашния футболист с колегата му" или "еди кой си спа с приятелката на колегата си". Достойно семейство са, не се излагат по жълтите издания като много други "звездни двойки" hahaha

# 316
Не е вярно. Имаше скандал с някаква преди време, не помня вече кога беше.  Peace

# 317
  • Once there was a Hushpuppy...
Шантал, значи аз не знам....но, хубаво е да се сети някои и да сложи нещо от жълтурите да прочетем Peace

# 318
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм чувала слухове за физическо насилие, но от жълтата преса, така че не знам дали да вярвам.

# 319
 Страшен скандал имаше около Сираков, много се шумя Naughty

# 320
  • Sofia
Имаше нещо преди 5-6год.,но май не беше истина

# 321
  • София
Това с чантата на Плевнелиева е голяма простотия, чудят се каква глупост да напишат Confused

# 322
Ау, ако някой намери достоверно инфо за изневяра на Наско да пише:), че отдавна имам 6-то чувство, че той не е мъж за една жена, ама знае ли човек. А моето 6-то никога досега не ме е подвеждало Mr. Green
п.п. Женени са от 30 години Heart Eyes И много им се радвам за което.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 23:10 от smiled_

# 323
Aко някой намери достоверно инфо за изневяра на Наско да пише:)...

Някоя от темата да си признае ли?  Laughing

# 324
На мен Раева винаги ми е била неприятна. Поведението и по-скоро. Иначе аз си спомням едно нейно интервю в Горещо, където разказваше за младините им. Наско имал много обожателки (вероятно и авантюри - не го каза директно, но...) Много скандали имали, тя дори му изхвърляла багажа от не знам кой си етаж, крещяла. Доста бурни отношения. Сега вече били улегнали.  Laughing
Според мен и там е имало истории, както при всеки футболист. Манталитет вероятно. По онова време е било по-трудно медиите да знаят всичко.

# 325
  • До морето
Илияна Раева винаги ми е била кичозна и лееееко неприятна, но откакто прочетох "От Ротердам до Амстердам" просто не мога да кажа нищо лошо за нея! Влюбена съм и в нея, и във всички златни момичета форевър!!!

# 326
Aко някой намери достоверно инфо за изневяра на Наско да пише:), че отдавна имам 6-то чувство, че той не е мъж за една жена, ама знае ли човек.

че то да не би да има такива въобще и по принцип? Grinning

кво толкова се потрисате за чантата на Плевнелиева, ами това си е жълто издание, а около нея всички е обвито в тайна, що да не се изплюе нещо за гардероба й примерно...

иначе, дайте да прочетем нещо жълтичко, ама после ах какви гадни жълтури, да се държим по-адекватно в темата, моля Joy

# 327
На мен Илияна ми е много симпатична. Интелигентна жена, успяла, приятно е да я слушаш. Когато говори, има какво да каже. Тежи си на мястото. Мъжа й никога ме съм го гледала по ТВ. Единственото, което помня от него, е лято 94.

# 328
# 329
Попаднах на тези снимки в Хайлайф и се чудя

това наистина ли се харесва на мъжете

или пък това ?

Девойката отзад много облечена ми се струва Wink

Извинете,че не са снимки на някой звезди..освен, ако не са някои, които не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт