Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 947
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
И аз доскоро се поливах Simple Smile. Като всички новаци все ми се иска да ми правят комплименти и понеже често ми се случва да не усещам парфюма върху себе си минути след като съм се напръскала, подновявах стабилно Simple Smile.
"Звездният" ми миг беше, когато преди няколко седмици отидох на работа буквално окъпана в Будоар. Мисля, че ако този ден на входа на офиса имаше парфюмен дрегер, щяха да ме тикнат в изтрезвителя за 48 часа Simple Smile.Предполагам, че повечето новаци минават по този път, но оттогава не съм посягала към Будоар през деня, макар че страшно го харесвам. Вече започвам да узрявам за идеята, че парфюмът е мое лично удоволствие и няма нужда да го споделям с целия етаж Simple Smile. Но пък, от друга страна, ми е приятно, когато покрай мен мине дама, около която се носи парфюмно облаче...
А от Инсоленс никога няма да се откажа, пък нека съм нахална, безочлива и т.н. Simple Smile. Има няколко парфюма, които ще повторя и потретя, единият е Инсоленс ЕДТ.

# 526
  • София
Парфюмите, които обичам и аз спирам да ги усещам. И все ми се струва, че не съм си пръснала достатъчно.
Преди доста време консултант в парфюмерия беше казала, че "парфюмът, който ти пасва и се харесва от другите как седи върху теб, го усещаш през цялото време". Мислила съм върху логиката на твърдението, експериментирала съм с него и накрая мога да кажа, че не съм съгласна. При мен е обратното: аромат/ или нотка/, който не ми допада и ми е чужд, го усещам постоянно.

# 527
  • София
Ооо, Ели сега се върнах да прочета ти май се завръщаш парфюмно в час Hug  bouquet

Ми то не може само любоФФФ, трябва си и парфюм  Laughing
Даже и се сдобих с няколко минита и една вкусна джинджифилова биксвитка на Джо Малоун (  bouquet за те си знаят кои) - под предлог, че ще се хареса на половинката  Mr. Green

Така че бройте ме завърнала се на фронта  Hug

Ти пък  Thinking Не разбра ли, че тук всички сме профани, в еволюционното си развитие някъде между зелената еуглена и кръглия червей. Езици сме знаели, пък лингвисти сме били, Гугъл сме ползвали, че чак сме били ползвали чужди езици - пълни глупости!!
Разбрах, ама ти като ми го каза бавно и спокойно  Hug
Важно е да кажем и, че insult също като insolence има само положителна как се казваше ... конотация и денотация и дори деноминация  hahaha
И изобщо видиш ли дума с in.... значи чакай движение в положителна посока: Венера в Луна, нов парфюм, входящи работи разни...

Хубаво е като има постъпателно движение навътре  Laughing В смисъл на парфюми в гардеробчето, де, да не вземе сега някой да си помисли нещо  Whistling Joy Joy

А това на сайта на Герлен се нарича "маркетинг". Мислех си, че е напълно излишно да се казва, че всяка компания ще представя продуктите си в положителна светлина. То и Макдоналдс се опитват да ни убеждават колко ще сме хепи като им ядем боклуците, ама..  Явно съм грешала, не е излишно!! Но пък е хубаво, че трудът на хората в маркетинга и рекламата на Герлен (в частност) не е бил напразен - ето, хората се хващат, купуват, че дори и безрезервно се доверяват на квалификацията и познанията им в областта на лингвистиката  bowuu

# 528
Може ли някой да ми опишете разликата между Bottega Veneta  и Bottega Veneta Eau Legere, както и дали може да се пробват някъде   Flutter 

# 529
Абсолютно се заливам с любим парфюм. Въпреки, че го сменям всеки ден, спирам да ги усещам.

"И облак от парфюм "  е казала Коко за елегантната визия и аз стриктно спазвам повелята особено в тази част.

Горките хора около теб. И недай си боже някой да има непоносимост точно към твоя аромат.....

Наскоро попаднах на едно чуждо мнение......:

"Няма нищо по-завладяващо от елегантна жена, зад която остава лек аромат на стилен парфюм. Така твърдят мъжете. А ние нямаме нищо против да се съобразим с тях, нали.

И няма нищо по-отблъскващо от натрапчива миризма, била тя и на стилен парфюм, от която обонянието страда поне половин час. "

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 14:27 от Анонимен

# 530
  • Там, където ме обичат
Уфф, значи и аз да сподея - и при мен е така.
Скрит текст:
Като се пръскам с някой от Елексир Шарнел-ите, толкова се харесват на другите в джим-а, че и те започват да ползват същите. А как разбират какво точно ползвам, мистерия.
А за рекламата, в която наскоро се снимах - виж подписа ми.  Wink
И за да не е спам, Ковачева, много благодаря за предложението  bouquet
ама няма да дойда. Искам да се самоизненадам с мостри на аромати, които не познавам, но е крайно време да поправя пропуска. Затова ми беше питането - класическата или екстремната Отмъстителка. Повечето препоръчват класическата. Мерси на всички.

И да не забравя, в Сити Център има 20-30% намаление на някои парфюми, Галиано, Императрицата, Ван Клеф и др.

Кой толкова упорито пишеше за Ориен на Ван Клеф, а?
Не че не знам, ама да не го порицавам пред всички в подбудителство.
Или да го глобим с една тава сладки?
Страхотен аромат, и сладък и не толкова.
Като жена, която знае как да те приласкае-тихо, нежно и деликатно.
Не мога да кажа обаче нищо за трайността.
Скрит текст:
/след разходката в парфюмерията, трябваше да скокна до джима за тренировка, знаете как е/

# 531
  • София
Ara_bella, Insolence за френско говорящите има значение на "нахалство" и "наглост
И за англоговорящите конотациите са изцяло негативни ... ама на някои им харесва да си играят на "Дързост и красота" Laughing  Peace ... а изпреварили са ме, ама нищо де, и аз да си кажа  Mr. Green

Deziderata, сефте се оказвам за някого парфюмен подстрекател и ми е радостно на душата  Flutter

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:15 от Mini Rebel

# 532
  • София
Аз така лекичко да попитам! Ние скоро няма ли да си направим една по-мащабна парфюмна среща!  Flutter Blush

# 533
  • на североизток от Рая
  newsm68

Най-после е в ръцете ми.  Crazy

Прекрасен и по-голям от очакванията ми. Ех...Желах го повече от година.

Скрит текст:

Скрит текст:
       Щастието има аромат!

# 534
Честито, Нелка!  bouquet Да му се радваш от сърце! Grinning

# 535
  • на североизток от Рая
Честито, Нелка!  bouquet Да му се радваш от сърце! Grinning

Heart Eyes

Имам и Сеншъс, на когото другото име е `Бижу`, а на Сеншъс ноар ще е `Scintillia`.

Две прекрасни виновници, благодарение на които съм щастлива!  Heart Eyes Heart Eyes

А и други подаръчета си имам в кутийката. То не  е за описване.  Crazy
 Ще ме четете често, докато опозная новите неща. А това, което получих като аромати, само съм чела тук в темата. Парфюми, които не съм помирисвала.

Шишенца, спринцовки...Парфюманките са творчески натури, жени с въображение и усет към красивото и  естетиката.

А кой парфюм как се превеждал, пфу, носът ми не иска да знае.  Whistling

# 536
  • София
Честита ти сбъдната мечта, Нели! Много е хубаво  Peace
С нетърпение чакам впечатленията ти от новите ти запознанства.

# 537
  • София
Честито, Нели!  Simple Smile

Кажете къде имаше магазини на L'Occitane - не съм им фен, но сега искам да пробвам Черешата и Черешовия цвят, нещо съм се бъгнала на черешова вълна Crazy
И в този дух, Azzaro Visit на някой мирише ли му на череша, росна роза и стабилна дървесна база, или от едно пръсване нищо не съм разбрала?

# 538
  • София
Локситан има
- на ъгъла на Витошка и Партиарха (по диагонал на НДК)
- в мол Сердика
- на ул. Шишман зад църквата Св. Седмочисленици

# 539
Честита парфюмна радост, Нели  Hug
Много се радвам всеки път, когато някой получи желан и обичан аромат, радвам се заедно с него  Hug

Mini Rebel – в София удобни централни са магазинът им на Витошка (до входа на метростанцията) и този до СупаСтар.  Peace
П.С. писали сме заедно с Атти  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт