Лидл ::25::

• 63 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Joy чак сега ли я забелязахте тази разлика за млеката Simple Smile
Ние винаги си взимаме от хладилната витрина, супер си е млякото Simple Smile

Е, аз взимам от другото и си е супер, така, че не знам какво коментираме.

# 256
  • Русе
Днес като си наливах мляко в кафето, случайно ми се наби в очите капачката. Ами то това мляко е с 1 месец трайност, бе  Shocked Как е възможно?
Предполагам за млякото в кутиите говориш? Може и още как. В тетрапак-овите опаковки може да трае до 6 месеца. Докато не е отворено. После е друга бира.

Говоря за млякото в бутилка - произведено на 14.03, трае до 14.04.
Кутии с мляко вкъщи не влизат.

# 257
Говоря за млякото в бутилка. Кутии с мляко вкъщи не влизат.

Peace
От него не съм взимла, но очевидно няма и да взимам.

# 258
Темата е за Лидл, а не за хранителните ни навици.
Какво си мерите всъщност?

На мен ми е интересна мини фурната на СилвърКрест.
Имам подобна, но на друга марка. Купихме я за около 50-60лв. На около 3г е и вече е пътник, мъжо един път вече я поотремонтира...
Та... някой ако вземе, види или вече я е ползвал да каже, че да знам дали да я сложа в списъка и да я дебна, че сега нямам пари за нея.
  bouquet Признавам без бой, че не съм пробвала търсачката за мнения   bouquet

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:44 от Лазурит

# 259
  • В една слънчева къща...
Аз имам правоъгълни форми за кекс, само че купени от Билла /производителят е същия иначе/ и съм много доволна. От Лидл съм купувала няколко други - и тях съм ги хвалила назад в темите. В кръглата със закопчалка правя най-често козунак, но милото веднъж реши да си отреже няколко парчета направо от формата и я надраска ужасно по дъното. Пробвах да изпека питката за Бъдни вечер в нея и за щастие не залепна  Peace
Тампоните за грим сега са по-груби /имам от по-старите и от новите за сравнение/.
Прясно мляко - купувам в плик, кутия, бутилка - всякакво си ми харесва Simple Smile

# 260
  • В Голямото село
Взех си домашната сауна на Силвър Крест, засега съм доволна.  Peace

# 261
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще се оплача какъв лош брат имам.  Crossing Arms Вчера ми донесе един талон от Шел/Лидл и тази сутрин не ми издържа ангелът и го оползотворих за шоколади, безалкохолно, пуканки и тук-таме нещо за ядене.  ooooh!

# 262
Лазурит,не става въпрос за "хранителни" навици,
а качество и предпочитания на хранителни стоки.
Има значение какво мляко ще пие детето ми и точно
тези коментари ме ориентират и помагат в изборът.

# 263
Кондензираните млека за какво ги използвате?

# 264
И аз да помоля за мнение за фурната, доста прилична ми изглежда, но все пак има ли отзиви?   bouquet

# 265
  • Русе
Заредили са от прясното мляко в пликове  newsm44
Да се отчета с дребни покупки - Едам, прясно мляко в плик, кисело мляко Чуден, краставици на 1 лв/бр (по мои сметки кг излиза 2,60 лв., което си е изгодно), салам Стара планина.
Някой питаше за велосипедните части - имаше седалка и приспособление за окачване (Ловеч).
Фурни също имаше, но не ме интересуват и не съм ги гледала.
Да кажа за туниките, дето ги пуснаха от понеделник - не ми харесаха. Материята е една тънка, рехава, пък и снощи я видях облечена - не ми хареса как стои. Въобще не е като туника, а е по тялото(жената беше една торба кокали).

# 266
Само на мен ли тоя Едам ми е тоооолкова сладък на вкус.  newsm78 Направо като десерт мога да си го ям.  Grinning

# 267
  • Варна
Аз да похваля вчерашните ябълки. Сега ги нападнах.  Blush

Знам, че не е тук мястото, но някой беше споделил сполучлива рецепта за чийзкейк.

# 268
  • София
Да предупредя за Памперсите на промоция - отидох да купя 4-ка и забелязах, че са от 7 до 12 кг. Т.е. умалени, защото по принцип 4-ката на Памперс е до 18 кг. Добре, че случайно се загледах в пакета и не купих. Каква е тая промоция?!
А миналата седмица купих пак за 25 лв. с талон от Шел нормална 4-ка.

# 269
Да предупредя за Памперсите на промоция - отидох да купя 4-ка и забелязах, че са от 7 до 12 кг. Т.е. умалени, защото по принцип 4-ката на Памперс е до 18 кг. Добре, че случайно се загледах в пакета и не купих. Каква е тая промоция?!
А миналата седмица купих пак за 25 лв. с талон от Шел нормална 4-ка.
Отговорих и в другата тема но и тук благодаря,че писа,не съм сигурна,че щях да забележа това несъответствие в килограмите за размера.А 4+ имаше ли като размер,защото точно те му пасват идеално,ако ще трябва да купувам 5-ца по-добре да си купя тази на Тужур.

Общи условия

Активация на акаунт