Лидл ::25::

• 63 285
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Забърсах и аз днес от радиостанциите. Да видим кога ще можем да ги тестваме.
И марципанови яйца  Grinning Синът ми от кога пита за марципан. Жалко, че пускат само по празници.

# 691
В Метро съм доволна от пресните риби, замразени не. Напатих се.
А пъстървата / и не само/ на Панчаревското езеро  я продават жива за 8,50 кг. Направете си една разходка през събота или неделя и си купете. Laughing
Сори за спама.

Вакумни пликови дали пускат в Лидл и дали са добри?

# 692
И моят мъж като ходеше по командировки редовно ме снабдяваше с прясна пъстърва, но сега няма командировки и няма и рибка. Иначе спор няма, че така е най - добре. Знаеш, че рибката е серсем  Mr. Green прясна, а и винаги е по - евтина.

# 693
  • София
Има ли любителки-шивачки, които ползват тази шевна машина: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9659CE6D-04AA7AEF/lidl_bg/hs … l/index_23284.htm
Трябват ми отзиви, моля  ooooh!

# 694
  • Варна
предния път си купих от лидълската пъстърва, беше много вкусна. две риби бяха около 700-800 грама, доста тарелки прегледах, там някъде се въртеше грамажа. тия щом са 500 явно наистина ще са по-дребни
а от метро веднъж съм купувала пъстърва, въобще не ми хареса. затова купувам само от пикадили, винаги прясна и вкусна, но изчистената мисля че отива и към 12 лева

# 695
хахахахах..чак пък трудно, ние редовно оставяме в лидл 100-150 лв.
Тази пастърва в каква опаковка е? Къде се намира...заинтригувахте ме Simple Smile
Рибата е в хладилника при месото -/ освобождават една част/,във вакумирана опаковка,
трайността и 3/4 дни,съхранявана в хладилник. Заслужава си.

# 696
  • София
Мерси Simple Smile белла Simple Smile
Да питам някой ако е взимал от  яйцата с нуга - хубави ли са?
И има ли нещо от великденстике  сладкиши, което да напомня на вкус  марципана с нуга от  коледните?

# 697
  • София
Моля,който си е  купил Фитнес борда да каже доволен ли е  или е боклук?

# 698
На мен карамеления крем не ми хареса, както и фурмите  Confused

# 699
  • о`майна лунна нощ е
Днес използвах времето и направих тестдрайв на гумените ботуши, които си купих от Лидл на една от последните им разпродажби. Експериментът е успешен. Преплувах суха половината град и се надявам да ми служат вярно още много дъждовни дни.
Рапорт - даден.

# 700
  • София
Момичета, споделете марка зехтин в Лидл, която си струва за салати? Иначе готвя с олио, но за салатите предпочитам зехтин, а нещо не мога да случа добра марка напоследък, бързо гранясва...

# 701
# 702
# 703
Яйцата с нуга са страхотни, повече ми харесаха лешниковите. Мин.година купих само от едните, после съжалих, че не взех и от двата вида. Сега се поправих обаче  Blush Нареждам се утре за пъстърва и кроасани. Във кварталния магазин за риба има почистена за около 9 и нещо, така че не е кой знае каква евтиния в Лидл. Но, помня че я похвалихте, затова утре мисля да купя. Не ми харесаха едни вафлени яйца пак с пълнеж бяха, мин.година купувах...еййй стояха сума време, накрая ги хвърлих. Но вкусове всякакви, аз например харесах карамеления шоколад, но повече този с ядките.
За сладоледените бонбони някой нещо...или за изсушените плодчета в шоколад?

# 704
  • някъде там
  да и аз съм много доволна от този, а за готвене също си купувам от Лидл друга стъклена бутилка 1l казва се OLIO DI OLIVA, хареса ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт