Лидл ::25::

• 63 766
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
божее втора поредна брошура не мога да си харесам нищо newsm78 едвам направих днес 30-те лева, та да си използвам талона от Шел. но си взех най-сетне торбички за фризер, много им ги харесвам, големи и доста плътни Peace

торбичките за фризер са тия дето са на руло ли?

# 316
  • Варна
не, в синя кутия са, същата марка като хартията за печене - Aromata
вътре са 75 броя по 3 литра. има и телчета за връзване

# 317
  • Stuck in a moment
Не че е болка за умиране, но картофите им в мрежичка не са хубави - имат черни петна в тях.
Пиша, за да не се окаже, че сте мъкнали до вкъщи 3 кг. некачествени картофи.

Преди време си бях взимала български картофи в мрежа и бяха ок, дори последните пъти търсех от тях. За съжаление бяха заредили само немски и египетски картофи. Египетските са малко водняви, но купих от тях.
Яд ме е, защото бг производителите изнемогват, неотдавна гледах репортаж - картофите седят по складовете, затова винаги гледам бг картофи да купувам.

От новата брошура виждам, че бозата ще е намалена, значи понеделник съм за боза в Лидъл  Joy

# 318

Ама в кутията са на руло.

# 319
  • София
А впечатления от фолиото за печене имате ли?

# 320
  • Варна

Ама в кутията са на руло.
помислих, че ме пита за другите торбички, които продават в лидл и са на руло, без опаковка...затова уточних, че тези са в кутия

# 321
  • Русе
Яд ме е, защото бг производителите изнемогват, неотдавна гледах репортаж - картофите седят по складовете, затова винаги гледам бг картофи да купувам.
Български картофи - на пазара, аз от там си ги купувам на 70 ст/кг.

От новата брошура виждам, че бозата ще е намалена, значи понеделник съм за боза в Лидъл  Joy
Бозата е от четвъртък. Wink

# 322
  • София-Лагера
На мен оня ден защо не са ми дали талон на Шел?
Какви са тези талони?

# 323
  • Варна
Талон на стойност 5лв. получаваш от бензиностанции Шел, когато заредиш 15л гориво.  Peace

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 19:33 от Petkova

# 324
Талон на стойност 5лв. получаваш от бензиностанции Шел, когато заредиш 15лв гориво.  Peace

15 л или 15 лв?

# 325
Хари, много ми хареса  - Лидълки !
Приемам го,като редовно обръщение.
Лидълки,честита пролет !

Белла, ако трябва да обличам всички от темата като кръстница, направо ще се разоря!:Д

# 326
  • Варна
Талон на стойност 5лв. получаваш от бензиностанции Шел, когато заредиш 15лв гориво.  Peace

15 л или 15 лв?
Литра, извинявам се.  Embarassed  Редактирах се.

# 327
  • Варна
Може ли да споделите мнение за касеролите за 19,90лв.? Доволни ли сте?

Миналият петък имаше в Карфур касерола с капак + дълбок, голям тиган, пак с капак, за 8,99  Peace Извинявам се за спама, но нямаше как да не споделя ...

В Карфур тенджерите, които пускат на промоция, са все едни от тънък метал, тенекиени направо, така че да не се подлъгваме.

# 328
  • Пловдив
А впечатления от фолиото за печене имате ли?

Аз съм взимала,доволна съм  Peace
Ще взема и аз на Шел да ходя да зареждам  Crazy

# 329
  • Русе
И аз в момента ползвам фолиото на ЛИДЛ. 20 метра е и не се къса лесно от ноктите ми, когато го слагам на тавите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт