Лидл ::25::

• 63 765
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • В една слънчева къща...
Здравейте,

Много моля, ако някой види компютър за велосипед, да каже. Благодаря предварително Simple Smile

Има в Петрич Simple Smile

# 301
Да споделя новата брошура:

http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=382JKx

На сайта я няма още, получих я по мейла.

# 302
  • Шумен
Здравейте, много ме блазни минифурната Силверкрест.Отдавна се каня да си купя минифурна но все ме спира цената Sad .Какво мислите за тази,дали ще пече добре?

# 303
Здравейте, много ме блазни минифурната Силверкрест.Отдавна се каня да си купя минифурна но все ме спира цената Sad .Какво мислите за тази,дали че пече добре?

Вземи, пробвай.... ако не си доволна, върни... това в Лидл поне е лесно.

Аз от моята (Бифинет) съм доволна. Ползваме я за претопляне най-вече, защото не ползваме микровълнова.
Пекла съм и сладки и соленки в нея, също пилешки филенца... и зеленчуци в торба....
За запечени сандвичи е перфектна (партигрила от моето детство си намери достоен заместник).

# 304
Да споделя новата брошура:

http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=382JKx

На сайта я няма още, получих я по мейла.

Тооолкова много ти благодаря, моля те и занапред да пускаш брошурите, ако не ти представлява трудност, понеже с новият дизайн на страницата, от телефона не ми се отваря брошурата, а из други страници не винаги се вижда добре   bouquet newsm51 smile3525

# 305
И аз съм абонирана и ми я пускат на имейла.Харесах си градинските приспособления за висящи цветя но как да ги купя като още не са ми поникнали дори цветенцата от семенцата които сях....а станали,а не,за сефте се пробвам. Crazy

# 306
Искам да попитам преди били ли са пускани пъзелите под формата на кубчета, колко са едри те?Питам, защото ако реша да го купя, не искам да е от най-дребните кубчета, понеже после трудно ги намирам, понеже моето дете ги разпилява навсякъде.

# 307
Може ли да споделите мнение за касеролите за 19,90лв.? Доволни ли сте?

# 308
Може ли да споделите мнение за касеролите за 19,90лв.? Доволни ли сте?

Миналият петък имаше в Карфур касерола с капак + дълбок, голям тиган, пак с капак, за 8,99  Peace Извинявам се за спама, но нямаше как да не споделя ...

# 309
Касеролите много ги похвалиха, те отдавна се въртят в Лидл,  аз ги оглеждах, доста са тежки, капак поне на едната би могъл да се приспособи от тези обикновените касеролки.

Има нов продукт - Цацики, четох, четох съдържанието - много е ОК, обаче произведено в Германия. Е няма пък да си купя дзадзики, непроизведено в Гърция Crossing Arms

# 310
Не че е болка за умиране, но картофите им в мрежичка не са хубави - имат черни петна в тях.
Пиша, за да не се окаже, че сте мъкнали до вкъщи 3 кг некачествени картофи.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 20:58 от krasimilo

# 311
Не че е болка за умиране, но картофите им в мрежичка не са хубави - имат черни петна в тях.
Пиша, за да не се окаже, че сте мъкнали до вкъщи 3 кг. некачествени картофи.

Мерси. Гадно е това с картофите. Няма как да видиш вътре какви са. И после изрязваш и хвърляш и то нищо не остава.

# 312
До софийските лидълки: Момичета, трябва ми информация къде има фъстъчено масло.Благодаря предварително на отзовалите се!:)

# 313
  • Варна
божее втора поредна брошура не мога да си харесам нищо newsm78 едвам направих днес 30-те лева, та да си използвам талона от Шел. но си взех най-сетне торбички за фризер, много им ги харесвам, големи и доста плътни Peace

# 314
Хари, много ми хареса  - Лидълки !
Приемам го,като редовно обръщение.
Лидълки,честита пролет !

Общи условия

Активация на акаунт