Лидл ::25::

• 63 791
  • 751
  •   2
Отговори
# 390
Добре, че казахте за кус куса. Много го обичам от дете, но до сега не бях виждала да продават тук. Бях си донесла от чужбина, но докато му дойде реда, в шкафа се завъдиха молци и всичко замина в боклука.

Аз днес се отчетох. Има ананаси на 1.99лв но са взе още зелени, така че ако купувате, не ги яжте веднага. Авокадо също е намалено, но и то трябва време да омекне. Айсберг и той намален. Вчера си купих ненамален и замина в салатата. Закуските с пица от витрината нещо не ме грабнаха. Снощи минахме за Едем, но нямаше, днес също нямаше, но етикетът с редовна цена си беше там.

Исках да питам и от кой пушен кашкавал купувате и харесвате, понеже снощи разбрах, че са два вида. Аз бях купила от този със смешна форма, който си е баш пушена моцарела. Не е лош - изядох си го. И наистина не е натрапчиво пушен.

# 391
момичета, може да е коментирано, но има ли в Лидл от холандските карамелени вафли. От немския съм купувала, но тук не съм виждала.

# 392
Не знам дали са холандски, но има едни кръгли меки вафли с карамелен пълнеж, мисля, че са по една в пакет. Не са хрупкави като нашите, а меки и дъвчащи. Май бяха 35 стотинки. Има ги на касите и където са другите вафли. Същите са като тези, но са по една в жълта опаковка.

# 393
Не знам дали са холандски, но има едни кръгли меки вафли с карамелен пълнеж, мисля, че са по една в пакет. Не са хрупкави като нашите, а меки и дъвчащи. Май бяха 35 стотинки. Има ги на касите и където са другите вафли.

благодаря, Гес, аз затова съм ги пропуснала, защото в Германия са по 10 в пакет и е по-голям, около 500 грама за 1 евро са там. Ще пробвам и тези

# 394
  • Sofia
Днес търсих тези препарати за кола, но нямаше:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-85C66EF7-98F6FB04/lidl_bg/hs … l/index_23241.htm
(оранжева и зелена капачка, иначе от другите имаше)
Някой може ли да каже дали е виждал в някой от магазините Лидл в София?

Купих и това устройство - USB за запалка, стори ми се добра идея да си зареждам тел в колата, докато шофирам, зарядното на тел ми има USB накрайник, надявам се, че може да се зарежда така.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-85C66EF7-98F6FB04/lidl_bg/hs … l/index_23248.htm

Може ли някой да ми каже другото показано устройство (контакт-USB) за какво служи и какво общо има с автомобил?

# 395
  • София

Пропускам състезанието - маркирай бързо, но като накрая започна да се пресяга и направо да ми мята в количката консервите за кучето и сапуните избеснях Close Също и при молбата ми, ако има от тънките торбички при нея да ми даде, че да прибера "течащото" пилешко филе - така ме изгледа и супер троснато заяви - да сте си взели от зеленчука, аз нямам тук такива неща Crossing Arms

Довечера ще пека лазаня, купих две за вечеря. Ще я видим Peace

# 396
  • софия
Довечера ще пека лазаня, купих две за вечеря. Ще я видим Peace
Хубава е, но някои са споделяли, че не им харесва. Вкъщи е подобаващо уважавана.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:03 от zvanche

# 397
Днес търсих тези препарати за кола, но нямаше:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-85C66EF7-98F6FB04/lidl_bg/hs … l/index_23241.htm
(оранжева и зелена капачка, иначе от другите имаше)
Някой може ли да каже дали е виждал в някой от магазините Лидл в София?

Купих и това устройство - USB за запалка, стори ми се добра идея да си зареждам тел в колата, докато шофирам, зарядното на тел ми има USB накрайник, надявам се, че може да се зарежда така.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-85C66EF7-98F6FB04/lidl_bg/hs … l/index_23248.htm

Може ли някой да ми каже другото показано устройство (контакт-USB) за какво служи и какво общо има с автомобил?

Ако нямаш такова зарядно като твоето, може да имаш само кабел, тогава може да ползваш USB  кабела и в контакта.
Аз имам такова зарядно за кола, хубаво е и е спасение понякога. Зарежда много по-бавно от колкото нормалното, но ако се налага е супер.

# 398
В Пловдив има спецална брошура с намаления, но на мен нищо не ми хвана окото.

# 399
Все пак един акумулатор е 12V а в нас контакта е 220V. Нормално е да зарежда доста по бавно.

И аз ги загледах днес адапторите, но в интерес на истината не ми е нужен. Имам хладилна чанта за автомобил само, но тя си има свой адаптор за запалката.

# 400
  • Sofia
Моята чуденка е дали може да зареждам лаптопа в колата.
Освен запалката в колата ми има и някакви типове контакти, но никога не съм ги ползвала. Някой може ли да даде съвет по въпроса? С това зарядно запалка-USB може ли да си зареждам лаптопа?

# 401
  • Пловдив
Някой може ли да сподели тази брошура за Пловдив? Rolling Eyes

# 402
Освен запалката в колата ми има и някакви типове контакти, но никога не съм ги ползвала. Някой може ли да даде съвет по въпроса? С това зарядно запалка-USB може ли да си зареждам лаптопа?

Можеш да зареждаш всичко. Но по - добре си вземи направо контакт за запалка. Незнам така ли се казва.
От друга страна пък акумулатора се изтощава доста бързо и гледай да не я закъсаш някъде. Зареждай неща само когато автомобила се движи, за да смогва да се зарежда и той. И не прекалявай с консуматорите му.

# 403
Тя не е само за Пловдив, май има и в другите градове такава.Доколкото си спомням имаше намалени някакви пуловери дамски и по-голямата част бяха някакви машини или някакви подобни аксесоари, в момента нямам брошура пред себе си.Т.е. нямаше никакви дрехи , освен пуловерите, само в тях се загледах, нищо друго не ме заинтригумва

# 404

Можеш да зареждаш всичко. Но по - добре си вземи направо контакт за запалка. Незнам така ли се казва.
От друга страна пък акумулатора се изтощава доста бързо и гледай да не я закъсаш някъде. Зареждай неща само когато автомобила се движи, за да смогва да се зарежда и той. И не прекалявай с консуматорите му.

Аз имам такава джаджа и я взехме точно заради лаптопа(има място и за щепсел и за USB, нямам си и идея как точно се води, взехме го от техномаркет или технополис). Не съм особено доволна, ту зарежда, ту спира. И да само в движение, то като изгасиш колата то само си изгася. Сега гледам са пуснали специални зарядни за лаптопи може и да са по кадърни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт