Лидл ::25::

• 63 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Понеже преди немного време писаха други потребители и аз, че на хот лайна лъжат да добавя. По съвет на управителпна лидл написа  на страницата им във фейсбук за лъжите. Ха ха. Днес отговориха, че матраците са били запазени за клиенти, сега клиентите са се отказари от тях и затова са налични!!!!!!!

НА НЯКОГО ОТ ВАС ЛИДЛ НЕЩО ДА Е ЗАПАЗВАЛ НЯКОГА?  ИЗКЛЮЧИТАЛНА НАГЛОСТ!  И ДЕБЕЛООЧИЕ!

А преди няколко дни потребителка от тук сподели, че в магазина й имало поне 5 матрака!  Сигурно всичките пет са били запазени и съответно всичките петима клиенти са се оттазали? ! ?

Лидл лъжат като цигани!  Лъжите им са съшити с бели конци!  Крайно недостойно и нагло!  Потресена съм как може така да се лъже!  Отврат Sick

# 631
alra, не се ли изморяваш да плюеш и недоволстваш? Аман от хейтъри
Много се харесаха у дома имитцията на киндер пингуи Peace

# 632
Току що привърших една кутийка от маслените бисквитки в метална кутия и се сетих, че трябва да се насоча към Лидл за да подновя дозата. За тези масленки наистина убивам човек.  Blush

# 633
alra, не се ли изморяваш да плюеш и недоволстваш? Аман от хейтъри

Коя си ти, че да ме коментираш? Ти като обичаш да те лъжат и да се подиграват с теб си е твой проблем.  Щом си позволяваш да ме коментираш ще ти кажа, че ми е дошло до гуша от безлични същества!

# 634
Гери аз вече мина ли през магазина и винаги си тръгвам с бисквити на Sondey Biscuit Rings
Скрит текст:

Има три вида - обикновенни, с някакво шоколадово мазало по тях и маслени. Аз вземам от обикновенните най - евтините 2,49 и са разкошни. Е, не могат да се сравняват с маслените, но и тези бият леко на бутер. Маслените са над 4лв  Tired та ми идват соленки.
Ако пък детето е с мен, то бисквитите да винаги понамалели докато се приберем. Една вечер мъжа ми ме бъзика защо в шкафа имало три отворени кутии бисквити  Whistling

# 635
Аз съгреших и взех едно бурканче Тофи и едно бурканче с вкус на кафе  от тези http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-05D8A75B-94E5C394/lidl_bg/hs … l/index_23364.htm

Сега като ги гледам май отидох за това с парченца лешници... ама нищо де, и това с кафето ще се оползотвори Wink Минах този път транзит, че то толкова изкушения Wink

# 636

Отново ли в хладилниците трябва да се търси, че като минах да търся онзи ден новото пробиотично мляко само табела стоеше - та може същото да е сполетяло и пингвинчетата?  Laughing Rolling Eyes

# 637

Отново ли в хладилниците трябва да се търси, че като минах да търся онзи ден новото пробиотично мляко само табела стоеше - та може същото да е сполетяло и пингвинчетата?  Laughing Rolling Eyes
Да, в хладилниците. Аз ги" открих "преди 2 седмици.  Laughing Не знам кога са коментирани тук и от кога се продват в магазина.

# 638
Агнеска, тея малко мазни ми идват, но пък с шоколадчето стават. Аз като си взема една кутийка от маслените и я ям бая време, освен ако не дойде на гости сестра ми Бисквитеното чудовище и не ги изяде.  Wink

# 639

Да, в хладилниците. Аз ги" открих "преди 2 седмици.  Laughing Не знам кога са коментирани тук и от кога се продват в магазина.
Пише, че са нов продукт. В Бургас бяха до бозата. Аз взех от жълтите, но слеващия път ще опитаме и кафевите
Има ли отзиви за крушите?

# 640
Круши взех на 50% намалени, понеже дори и петънце не видях по тях. Опаковани бяха по 3бр. Е по следко нещо не съм яла. Чак синът ми ми се скара, че съм му взела четвъртинка круша от чинията и си я искаше обратно. Залужават си.

# 641
  • 1st floor
Inka, би ли казала как правиш цвеклото с блендера? Аз имам тгози на Силвър Крест, но има само един нож, няма др. приставки. Този, който струваше 25,99лв.
имам същият!!! Добре се справя с цвеклото, само не трябва да се препълва купата....Става дребно , но бързо и на мен си ми харесва...

# 642
Круши взех на 50% намалени, понеже дори и петънце не видях по тях. Опаковани бяха по 3бр. Е по следко нещо не съм яла. Чак синът ми ми се скара, че съм му взела четвъртинка круша от чинията и си я искаше обратно. Залужават си.

От кои точно круши, че вчера видях жълти и зелени?Жълтите бяха на промоция, но ми се видяха супер безлични, а са 3лв/кг.

# 643
Жълтите круши са страхотни, особено и направени на шейк  Crazy
А гроздето им, не знам каква му е цената, но беше фантастично вкусно и сочно.
Отново се заредихме с фурми, може даже да пробвам да си засея костилки, нали те били плод на  финиковата палма  Mr. Green
ММ ми беше взел и зърнена закуска, много подобна на Нестле, забравих как се казва, не в кутия, а като плик, с шоколадови ала бала и ягоди - като ягодите ме изненадаха най-много - бяха много и нарязяни на едро, леко киселееха, но беше вкусно. Една опаковка само за мен ми стигна за 3 закусвания ...
(това са все неща от миналата седмица, но така и не остана време да споделя)

# 644
  • София
Inka, би ли казала как правиш цвеклото с блендера? Аз имам тгози на Силвър Крест, но има само един нож, няма др. приставки. Този, който струваше 25,99лв.
Ами то и моя е с 1 нож,но е от 35лв,защото има и други приставки-пасатор и са сосове.Режеш цвеклото на парчета с големина около 2-3см,пускаш ги в чопъра,овкусяваш и готово.
Съжалявам,че не намерих снимка на моя чопър,даже някой и клипче беше пускал в някоя предишна лидълска тема.

Общи условия

Активация на акаунт