Лидл ::25::

• 63 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Moringa,записах си аз-круши,грозде,корнфлейкс с ягоди,фурми. Laughing
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23365.htm Тези скариди някой да ги е купувал?Хубави ли са?

# 646
Аз съм малко скептична към замразените скариди. Купувам си пресни (до колко е възможно) от Метро само. И пак не са особено пресни, като знам какви ги ядох във Франция  Whistling а и цената им там беше по ниска. Тука не стига, че им е кофти качеството, ами и цената им е  newsm50

# 647
# 648
Вчера успях да взема последната кутия със силиконови формички за мъфини. Миналият път не можах да си взема - бяха свършили. Но тези бяха на друга фирма и в друга кутия и оттам може би идва разликата в цената.
Взех и от шоколадовия крем с кафе и от бонбонките с вишни, които Звънче е показала, наистина са много хубави. Взех и от бонбоните Моцарт и бисквитите с ябълков пълнеж. 

Тези фурми къде стоят в магазина?

# 649
Ох, малко тъп въпрос. Силиконовите форми за мъфини/ единичните, като хартиените/, трябва ли да се поставят в метална форма или спокойно ще издържат тестото без да  се обезформят?

# 650
Аз досега не съм ползвала такива, но ми изглеждат доста стабилни. Надявам се някой с опит да се включи. Досега пекох в хартиени капсули, но там определено се губи формата. С тези не мисля, че ще е така. Като направя първия си опит ще споделя.

# 651
  • София
Ох, малко тъп въпрос. Силиконовите форми за мъфини/ единичните, като хартиените/, трябва ли да се поставят в метална форма или спокойно ще издържат тестото без да  се обезформят?

Няма нужда, перфектно  стават, не се разкривяват изобщо.

# 652
  • Варна
а аз вчера си взех силиконова подложка, но ми се вижда доста тънка. и нещо не лепне за плота, струва ми се, че докато точа пак ще се пързаля  newsm78 ще я пробвам като минат постите

# 653
а аз вчера си взех силиконова подложка, но ми се вижда доста тънка. и нещо не лепне за плота, струва ми се, че докато точа пак ще се пързаля  newsm78 ще я пробвам като минат постите
Като те чета и се радвам ,че не си взех. Ще чакам за отзиви.
Angel_Dust  мерси ,ще си взема. Не че нямам 3 форми ,силиконови, за мъфини. Но пусто искам такива отделни. Blush

# 654
Фурмите май ги гледах до плодовете и зеленчуците, където има и други сушени плодове, понеже ММ ги купува, но съм почти сигурна, че като ги купувахме заедно бяха там, в едни малки кафеви кутиики с фолио отгоре, 1,99лв
Също много ми харесва и сушената червена боровинка, понеже знам, че е много полезна и взехме веднъж, прилича на стафиди ... но с по-различен вкус и цвят ...

# 655
Фурмите май ги гледах до плодовете и зеленчуците, където има и други сушени плодове, понеже ММ ги купува, но съм почти сигурна, че като ги купувахме заедно бяха там, в едни малки кафеви кутиики с фолио отгоре, 1,99лв
Също много ми харесва и сушената червена боровинка, понеже знам, че е много полезна и взехме веднъж, прилича на стафиди ... но с по-различен вкус и цвят ...
Червената боровинка ми е фаворит в сутрешната закуска с овесените ядки. Mr. Green

# 656
Иначе от миналата седмица взехме и двата комплекта с конци за машина, още не съм ги пробвала, но ми пълнят душата така прилежно наредени в кутиите и толкова много цветове  Crazy и куки/игли за плетене, не че много мога, но оревах за такива с пластмасови дръжки, че стандартните много са ми неудобни  Rolling Eyes
Пробвахме и рибените пръчици с филе и да, разлика с другите има значима, много ни харесаха, може би занапред ще взимаме по една кутия от двата вида ... Mr. Green

# 657
Само да кажа, че крушите, които сега са на промоция са различни. Не са като тези жълтите дето коментирахме по напред. Взех си да пробвам, но още не съм, така че отзиви по късно.

# 658
За скаридите някой пита по нагоре. Взимах за Никулден същите. Идеални са за предястие..само ги вадиш от кутията и след половин час за готови за ядене. При мен се харесаха.
За силиконовите форми аз винаги ги слагам в тава с малко вода.

# 659
  • София
Защо пък с вода?

Общи условия

Активация на акаунт