Лидл ::25::

• 63 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
За силиконовите форми аз винаги ги слагам в тава с малко вода.
Извинявам се за спама, но това с каква цел се прави? Защо във вода?

# 661
Незнам  Embarassed
Така ми казаха в магазина в Германия преди 10 години когато си купих първите формички.
Слагам един пръст вода.

# 662
Фурмите май ги гледах до плодовете и зеленчуците, където има и други сушени плодове, понеже ММ ги купува, но съм почти сигурна, че като ги купувахме заедно бяха там, в едни малки кафеви кутиики с фолио отгоре, 1,99лв
Също много ми харесва и сушената червена боровинка, понеже знам, че е много полезна и взехме веднъж, прилича на стафиди ... но с по-различен вкус и цвят ...

Ще ги потърся непременно. Много обичам фурми. И добре, че чета тази тема. Толкова неща научавам, че има, но като вървя със списъка и търся само нещата от него и изобщо не гледам за друго.

И това за първи път го чувам, но ще го пробвам. Може пък да има някакво значение  newsm78

# 663
  • някъде там
От известно време ми прави впечатление лошия подбор на зеленчуците - снощи си купих моркови в плик, които се оказаха доста потъмнели и развалени на места, но това от непрозрачния плик, в който са опаковани няма как да се види. Картофи, български 3кг. в мрежа - също с петна и доста развалени, то изрязвах, изрязвах. Така миналата седмица не случих и на тиквички - за една нощ в хладилника бяха се вмирисали и на места омекнали до каша. Преди ми правеше впечатление, че намаляват плодове и зеленчуци, когато тръгват да се поразвалят, а сега доста често се оказва, че читавите, които са и доста скъпи зимата и пролетта, не стават за нищо.

Незнам преди обсъждан ли е чая, който се продава в Лидл, аз наскоро го открих, производство в Полша, кутии с пакетчета. Много ни хареса липата, шипка, мента, давам и на децата от липа и от шипка.

Друго нещо, което не бяхме пък пробвали - руло, сладко с крем от ягоди - много ни хареса.

От сушените плодове съм купувала само стафиди - е по-хубави стафиди не ми се бе случвало да намеря до сега  Simple Smile

Много харесвам зърнестото прясно сирене Cottage Cheese  Grinning

От българското масло на Чуден не съм доволна, вмирисва се бързо. Предпочитам немското.

Печените бадеми обаче ги развалиха, откакто им смениха опаковката, развалиха качеството, има доста развалени, дигнаха и цената и то на няколко пъти. То всъщност това с дигането на цените в Лидл напоследък им прави доста лоша реклама и ако преди предпочитах да накупя всичко от там, за да не се разкарвам до друг магазин, то напоследък започнаха да ме губят като клиент за някои продукти. Mr. Green

Май доста негативно се поизказах днес, ама това е от развалените картофи и моркови, които готвих днес  newsm62

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:09 от Draco

# 664
За скаридите някой пита по нагоре. Взимах за Никулден същите. Идеални са за предястие..само ги вадиш от кутията и след половин час за готови за ядене. При мен се харесаха.
Аз питах,благодаря.  bouquet
Аз исках да взема червени боровинки от техните най-вече заради малкото,много ги обича но от тук разбрах,че имат добавена захар иначе поне в нашия клон сушените плодове стоят до намалените зеленчуци и плодове. Peace

# 665
Крушите не са лоши, но не са като предишните. Онези бяха мекички, сочни и много сладки. Тези явно са по зеленкави, но пак са сладички.

# 666
  • Stuck in a moment
От картофите и морковите аз пък съм доволна и даже успях да си намеря български, понеже слагат мрежи от 3 кг. български и немски заедно, а аз държа на български.

Искам да ви питам за една зърнена закуска - флейкс от пълнозърнеста пшеница 20% и ориз, цената е някъде към 5 лв. Има и със стърготини шоколад и череши. Пробвали ли сте ги тези флейксове, доволни ли сте и как си ги правите?

# 667
Аз вчера си купих розови доматки и бяха все едно откъснати от градината на баба  Simple Smile Останах изумена...  Shocked

# 668
  • софия
Аз вчера си купих розови доматки и бяха все едно откъснати от градината на баба  Simple Smile Останах изумена...  Shocked
Миналата седмица купих от тях, но не бях изумена. Като за сезона са по-добри от другите. Peace
От друга страна, купих и круши и от тях мис каприз не е във възторг, а когато нещо е вкусно тя е маркер. Определено всяко нещо е въпрос на вкус и трябва да се опита.

# 669
Аз искам да попитам, дали не са променили мястото на какаото Кастело. Вчера търсих и не можах да го намеря. Не намерих и бисквитите с ябълков пълнеж, които са от Великденската промоция. Абе на последък ми прави впечатление, че зареждането им яко куца.

# 670
Птица с пружина, на стелажите с великденски промоции са, до шоколадовите яйца.

# 671
  • В една слънчева къща...
И аз искам да се оплача от морковите, последните 2 пъти бяха много зле - повече не купувам - не стига, че им увеличиха цената, ами вътре са пълна скръб /а не можеш да го разбереш през плика/  Crossing Arms

# 672
Птица с пружина, на стелажите с великденски промоции са, до шоколадовите яйца.

Гледах там, даже си взех някои неща, но точно бисквитите ги нямаше, може пък да са свършили  newsm78

# 673
  • МАРС
Някакви отзиви за тези яйчица, гледах ги умно вчера, но се зачудих какъв ли вкус имат.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23388.htm

# 674
Питането ми е за пъстървата

1.Добра ли е цената /по принцип  колко върви/
2.Добра ли е самата риба?
3. В камера ли да я съхранявам до събота, когато ще ми трябва?
4. Някакви идеи за приготвяне?

Мерси  bouquet

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 10:55 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт