~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 811
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,момичета!
Пак съм аз, в момента се чувствам много зле, моят приятел е в Бусманци от един месец, аз и майка ми попълнихме декларация, че ще му осигурим дом и прехрана, за да може да излезне.
Днес получих отказ на молбата, пише`че ще бъде депортиран обратно в Алжир,
Не знам какво да правя, не успяхме да се оженим,защото го прибраха.
Може ли да се оженим в Бусманци?

# 631
Добро утро момичета! Hug
Любс мерси за кафенцето и най-вече за сладичкото,закуската е пропускам. Mr. Green
Какво правите къде се загубихте всички тези  дни Whistling
Икси благодаря за поздравчетата изплакнахме очи с хубави мъже! Crazy
Биби да нацелувамш Иването по  хубавите бузки! Heart Eyes
Естествено целувки  и прегръдки за всички ангелчета Hug Heart Eyes,много им се радвам,немога да им се нагледам на снимките!
Мари,Ели кога тръгвате към БГ,стегнахте ли багажа? Wink
Хубав ден на всички  bouquet
Елате да се почерпите  с кафенце ,много е хубаво

# 632
Добро утро и от мен

Ббблаг , това е много неприятно. Аз не съм на ясно, дано някое от момичетата знае, но имам визитка на имиграционен адвокат ако искаш ще ти дам телефона пиши ми на лично съобщение ако се интересуваш.

На всички ви желая хубав и успешен ден.

# 633
bbbalg, според мен няма да можете да се ожените докато той е пред депортиране. Да сключите брак са ви нужни доста документи, които явно той няма. Аз, ако съм на твоето място, макар, че знам е трудно, ще изчакам да се върне той в Алжир и после да си направите всичко за брака. Свържи се с адвоката, който Флоу ти предлага и дано имате хаппи енд  Peace

Арте, по твоите великденски аватари и подписи, да си мисля ли, че се приготвяш за Великден  Hug

# 634
  • по пътеката
привет!

мисля като любс, направо ми е написала мнението ми!
няма как да стане без документи, ббб, да се  ожените,дори да е фри 4овекът! искат се акт за раждане, преведен на бг и заверен във тяхното външно с апостил в бг посолство, отделно декларации ,4е не е женен,ако е бил ,решението на развода с вси4ки отговорности след него ,преведени ,заверени и тн. ! карнето фамилното си го поискай да ти го снима, искай копие на ли4на карта, паспорт вси4ки страници , поискай фамилни снимки и пове4е инфо кой , кой е! особено като стигне в алжир доста неща може да  си провериш,4е да не охкаш после! малко ме съмнява да му дадат виза за бг после да се ожените в бг, така,4е провери си дали изобщо може да му дадат, ако не  са му сложили 4ерен пе4ат в паспорта! доста сложно става тогава! 5 г мисля беше да не може да влиза на бг територия ,ама адвокатът може там да каже и да открие нещо за изход!
 аз съм нещо в притеснения тук, 4е имаме проблеми по границата и в районите около нея, тоест  нашите, военни и жандармерия дадоха жертви заради мини ,сложени от терористите,които преследват, а моят онзи ден бе на здрависване с алжирските  грани4ари, по 4укарите отвесни пътеки с колата и си го мисля, ако не са пожарите ще са  бракониери, ако не са те терористи, ако ли не ще са трафиканти , брех, не ги изтребиха ,ами ги навъдиха в пъти тези гадове! #2gunfire #Cussing out

# 635
  • София
здравейте момичета
аз много набързичко да се отчета, доечера пътуваме за софия. Полета ни е утре в 7 сутринта и в 9.45 кацаме, но трябва да тръгнеме към 1 довечера. багажа е стегнат, слеед малко слизам да посрещам  многобройнта родата да ни изпрати... пък ми е едно напрегнато,никакво.. хем ми се ходи хем не ми се напуска от тук. ейй луда работа. пък се притесявам и детенце как ще седи без тати.. офф дано всичко е наред:)
живи и здрви да пристигнем и пуснем нет ще пиша веднага:)
целувам ви всички

# 636
Елидна, познато чувство, и на мен преди голямо пътуване ми е често напрегнато, но тревогите обикновено се оказват безпочвени. Сигурна съм, че ще имате едно страхотно лято в България.
Лек път и очакваме включване от бъгларска земя  Hug

Любс, качамак съм яла сигурно само веднъж досега.  Whistling Много тежичък ми се струва, за това нямам никаъв опит в правенето и яденето му. Но пък е хубава идея за нещо типично българско. Ще поръчам за половинката другия месец като се приберем. Току виж му харесало.  Thinking

bbbalg, за съжаление не мога да помогна по казуса ти. Но се опасявам, че момичетата са прави и няма как да сключите брак сега.  Sad

Флауър, сега всеки път като видя старбъкско кафе се сещам за чаровните усмивки на теб и твоя съпруг и денят ми става по-усмихнат.  Heart Eyes

Бибито, ти колко пъти купи сандали и рокли? newsm78 Аз мислех, че преди се похвали, че сте купили, а вторник пак си писала, че отиваш да търсиш.

Фокси, и на мен ще ми е интересно да разкажеш впечатления от Доха. Аз да кажа няколко идеи за подрпавките: много обичам да поръся хумуса със сумак, сетих се, защото днес вечеряме именно хумус.
Заатърът го смесваме съз зехтин и топим с хляб. Към сместта може да се добави и сиренце или по-гъсто кисело мляко. Седемте подправки добавям като готвя месо.

Лека вечер и поздрави на всички  Hug

# 637
Уффф,най-накрая имам ток и съответно нет ooooh!
Любси,много апетитно изглежда тоя качамак,обаче аз да си призная не съм яла никога или е било в първите седем години от които нямам спомен Crazy Аз ще ти направя лахме мадуа пък ти ще ме черпиш един качамак Mr. Green
Айче,купувам на части затова,само че така съм писала че явно само аз си разбирам Rolling Eyes Бях уредила мен и Ясмина,после търсих за другите две.Първо не мога да намеря каквото ми трябва наведнъж и второ нямам финансовата възможност да избруля толкова пари в един ден.Готови сме вече,остана може би само някой аксесоар.
Ели,приятно пътуване и прекрасна ваканция ви пожелавам,дано да се видим там Hug
Марси,всички опасности да го подминават твоя мъж! Praynig
Лека вечер на всички  bouquet

# 638
  • Там, където ме обичат
Момичета, купих си арабско парфюмно масло, което се казва Khaleej. Знаете ли какво означава на български?

# 639
Бибсито, не знам за качамака, ама лахмето ще си го търся като завещано   Laughing поръчахте ли на месаря вече  Mr. Green

Учудвам се, на коментите за качамака newsm78 ние поне веднъж в месеца си го хапваме  chef Айичка, задължително трябва да го пробва, ама да ти го направят по домашно, с повечко сиренце  Hug

Ели, весела ваканция и от мен  Hug Ти сефтоса сезона  Mr. Green

Марси, Praynig

Фокси, писали сме заедно - Кхалиж е залив, Персийския залив или така наречения Гълф  Wink от където аз пиша  Mr. Green

# 640
Ели пожелавам ти лек път i весело изкарване в БГ Peace,тати със сигорност ще ви липсва,но пък skype помага в тези ситуации.

bbbalg Много сложна ситуация,другия вариант е да отидеш  ти там и после след като заверите брака,да кандидатства за виза ,което също не е лесно,а иначе най-добре се посъветвай с адвокат за вашата ситуация.

Любс изобщо не се глася за празници Sad,няма как да го празнувам тук самичка ,затова ще си остана с картинките да  си ги гледкам!
Марси дано всичко е наред с мъжа ти и да не се претесняваш! Hug
Лека вечер!  bouquet

# 641
  • Там, където ме обичат

Фокси, писали сме заедно - Кхалиж е залив, Персийския залив или така наречения Гълф  Wink от където аз пиша  Mr. Green

Aaa, значи съм попаднала на спец.  Mr. Green
Мноого ми хареса това масло. Взех си едно малко шишенце, май е 10 мл. Приказен аромат. Малко мъжки и много секси.  Heart Eyes Пожелавам си като го свърша, пак да скокна към залива.
Уф, че ми хареса там. Добре си живеете, не знам дали ви одумват, но трябва да ви завиждат.  Hug

# 642
Здравейте момичета.
Липсвах по чрезвичайни причини незнам какво доживях наводнение в пустинята ужас от  седмица сме много зле а от два дни къщата ни е наводнена и излизанията са почети невъзможни голям зор видях. Вали по 10 пъти на ден а след всеки дъжд отводняват .
Fosysilver  радваме се че си останала доволна ако е за нещо малко което ти е иска аз мога да ти го донеса след 2 месеца само кажи ия парфюм ия подправки ,без майтап ако някои иска малки неща от тук за бг насреща съм.
Ели лек път и весели дни в бг .
Марсита не мога много да разбера какво става при вас полюбопитствах от моя мъж ама пак не схванах дано да се размине бързо.
Бибито ти по полека да не предизвикаш яд и завист в главните герой на сватбата.
Лубс и азобичам много качамак и сирена каша и трахана но имам забрана да ги сервирам че моя мъж му приличали на повърнато ама аз пак си ги правя има много хубав качамак в карфур и преди 2 седмици беше промо ,че сега имам за 100 пъти Mr. Green
Ббблаг за съжаление моите срещи с имиграционните в бг завършиха 5 на 0 за тях .  Ако сте сигурни че искате да сте заедно ще стане самоче търпение и време.
Айчка аз и салата каквато и да е зелена или домати пак си я поръсват , а вчера ме почерпи една женица хумос със реколта много ми хареса .
А и междудругото днес боядисах яицата и зглупих оставих ги на барплота равносметката 30 броя на сол децата ги докопали и хайде футбол . Жалко няма да се хвана пак . По план утре заминаваме на палатки ама с тоя дъжд малко ме е страх . Че сме 4 възрастни .бебе 3 месеца и 4 деца до 5 години ,ще видим какви ще ги забъркаме.
Чао  Hug Embarassed Hug Hug Hug

# 643
  • In a surreal moment!

Прибавям и един секси ритъм от едно страхотно момче!  Flutter  Горещ, горещ  Mr. Green

# 644
Здравейте момичета
Икси   bouquet благодаря за кафенцето !
Алисамер Hug наводненията явно са повсеместно разпространени кои естествени кои изкуствени  Crazy. Безавариино летуване  Hug.
 Портокали били споделила  мнението ти за'' метода Монтесори '' и приложението му с арабския език Peace.Може и на лични за да не оспамваме и ангажираме другите с това.
 Арти , боядисай две яйца , метни един козунак  Crazy и ето ти от весел -по весел Великден. Днес по м/у другото ще има интересен филм по Нешънъл Джеографик, за християнството как оцелява  Peace.
 Айче, пазарува Бибич ,щот те много жени много чудо и не е лесно с това женско царство   Party
Качамака с масълце и сиренце верно тежичък , но из Берковския балкан има много крайпътни заведения които го сервират превъзходен.Може в следващата дестинация на там да заведеш момчето , я за горски ягодки а  Crazy що малина има там не е истина стига да е в периода  Peace
ЕлиHug не си единствена .Трудно ми е тръгването за Бг, а прибирането ми към Алжир понякога е така чакано и  мечтано. Даже последно ако не пътувахме насам, натам нямаше да издържа два месеца.
Любс,питах аз какво е от по -предният ти пост ама нц някой да ми отговори  Laughing
Марси, няма майко изтребване на паплачта гадна, даже покриха тук случая с двете отвлечени и убити деца Thinking.Искаха смърт, но не знам да ли е осъществена такава   Peace
Да попитам  какво ви е мнението за т.н модерни детски градини ?Доста са популярни из Скандинавските страни  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт