Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Троян
Много ме дразни новата на сладолед Магнум ,яд ме е че са ползвали песента на Емил Димитров  ooooh!

# 346
Рекламите на мин. вода Банкя са страхотни! А и музиката направо те пренася в друго измерение.

# 347
Много ме дразни новата на сладолед Магнум ,яд ме е че са ползвали песента на Емил Димитров  ooooh!
И мен,точно песента ме накара да погледна какво рекламират и  Confused

# 348
Много ме кефи новата на хладилници Beco

# 349
  • Ню Йорк
Има една реклама в която двама си седят на бара и си пият бира. Влиза една и на единия му залепя целувка а на другия шамар. Какво се рекламира не ми става ясно  newsm78

# 350
  • Троян
Има една реклама в която двама си седят на бара и си пият бира. Влиза една и на единия му залепя целувка а на другия шамар. Какво се рекламира не ми става ясно  newsm78
Бира Laughing

# 351
  • Ню Йорк
Бира Laughing

Това ясно ама след като и двамата пият бира защо единия яде шамари.

# 352
То, да бяха само шамарите... Тук разсъждавахме по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709142.msg24752509#msg24752509
Аз лично вече не се тормозя  Laughing

# 353
  • Троян
Според мен,това е целта,всеки да се чуди за какво е тази реклама,така почва дискусия с приятели и познати,и привлича внимание към рекламата,каквато е целта на всяка реклама.Да я гледат повече хора и все някой от тях ще си купи продукта  Mr. Green

# 354
  • Юпитер- Сатурн
Аз, не мога да разбера новата рекламата на един от мобилните оператори. Тази с детектива.

# 355
Много е готина рекламата на Педигри за кучешките протези. Laughing С онези широко усмихнати кучета. Винаги ми оправя настроението тази реклама. Simple Smile

# 356
ох тази на FI bank  има и продължение за 6 и 1/2, което е също толкова малоумно, че и повече от началната реклама

за Педигри - съгласна, за пръв път като я гледах много се смях на първото ухилено куче Laughing

# 357
Рекламата на кренвирши Леки.О, Господи  ooooh!

# 358
  • Ню Йорк
Коя е тази в рекламата на ДЗП.

# 359
Тази ли?

Толкова е тъпа, че чак ми е смешна  Laughing

ПП Сега видях, че питаш за мацката. Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт