Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
а аз като я гледах тази реклама си мислех, колко ли време тези трохи трябва да са седяли кротко на земята, та чак да поникнат. Wink

# 376
Не знам колко е тъпа рекламата на новия Данон, но млякото ми харесва много.Във всичките му варианти.

# 377
....пък за тъпотията със Стоичков изобщо не искам да говоря.... Sick

# 378
  • Варна
Харесва ми рекламата на бисквитки "Грани", където от трохата, пониква жито. Не съм ги пробвала тези бисквити.
Аз специално заради рекламата си купих Joy Никак не са лоши.

# 379
  • София
А новото мъжко мляко от Данон е тотално изтрещяване  Laughing Нещо недомислена ми се струва цялата история..На някой нещо му хрумнало, но дотам  Whistling
Peace
Да не говорим, че самата марка е под всякаква критика.

# 380
  • DE
Цитат
....пък за тъпотията със Стоичков изобщо не искам да говоря...
.
Тъкмо се чудех дали само на мен ми е гнусна  Sick
Когато беше само с момчетата дори имаха весели попадения, но сега с този неприятен човек, развалиха всичко.

# 381
# 382
Ето една хубава реклама:

http://vbox7.com/play:6f40610875

Не знам дали е показвана,но ми допада. Пък и харесвам Ewan McGregor

# 383
  • София
А забелязахте ли вече, че БТВ-то най-накрая са изпълнили това за увеличения звук на рекламите и като тръгне реклама, не те стряска с децибели. Това важи само за основния им канал, верно, но се надявам всички да го направят. Явно не е задължително, що ли, та другите се ослушват....

Те директно се похвалиха в ефир, че са първите  Mr. Green По принцип крайният срок беше 30 юни 2013 г., не съм обърнала внимание на другите, но май и Нова го направи, макар че "Фокс"-овете са под всякаква критика.

# 384
  • Варна
Аааа, Фокса ме дразнят мега яко. Щом е било задължително да се намали звука на рекламите нещо санкцийки няма ли да има?
Каква е тая реклама на Данон, аз уж следя рекламните блокове покрай малкия, но не съм попадала на нея.

# 385
Музиката на новата реклама на Памперс ми е много сладка  Heart Eyes Знам,че е известна детска песничка, но пусто не се сещам коя беше Sad

# 386
Божкееее, днес за първи път гледах рекламата със Стоичков!  ooooh! Е, Булката с деколтето ми се видя като луксозна на фона на тази. Кой ги измисля?  ooooh!

# 387
А новата на Always, какво ще кажете? С аромата,дето оная си натиква дупето в лицето на другата.... Tired

# 388
  • Троян
Музиката на новата реклама на Памперс ми е много сладка  Heart Eyes Знам,че е известна детска песничка, но пусто не се сещам коя беше Sad
Чунга-Чанга  http://www.youtube.com/watch?v=D86dx_azjrs   чак се учудих от къде са я изровили  Grinning но си е супер.
А за превръзките,са ми омразни,мъчат се да ми внушат че като съм в цикъл е най-прекрасния момент в живота ми  Sick

# 389
А новата на Always, какво ще кажете? С аромата,дето оная си натиква дупето в лицето на другата.... Tired

ех, тази съм я пропуснала....но пък се сещам за онази, в която една жена стои на решетка на канализацията и течението й вдига полата (като на Мерилин Монро) и един мъж си припада по нея - рекламата е на някакви дамски превръзки с аромат  Laughing  Хахах, за мен тази реклама е страшен автогол - все едно от жената идва такава смрад, че на мъжът му става лошо  ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт