Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 781
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Ето още няколко реклами, които вървят по тукашните телевизии:

http://www.youtube.com/watch?v=Jk0PG7BzrY8
http://www.youtube.com/watch?v=6z4hmNq5S6g
http://www.youtube.com/watch?v=Ti2Lm4hb2ZY

Тази последната няма нищо общо с:"Ред Бул дава крила-а-а-а."

# 61
# 62

Благодаря! Много се смях!
На мен този месец ми е любима рекламата на Нокиа на Хенди! Много свежа и ме кефи, че иронизира тази масовка-простотия с цифровизацията!

# 63
Рекламата на новия МОЛ .................. бляк. Голяма простотия е според мен. Някак си ноизпипана ми стои. http://www.vbox7.com/play:2723acaa11

# 64
  • sf
Влязох специално да кажа,че новата на \каменица с откупа ми е отвратителна  Sick а тоя Калата направо не мога да го дишам, толкова ми е гнусен  #Crazy  направо ме отказаха от тая бира

# 65
  • Западен парк
От два дни гледам една реклама на бира, мисля че "Загорка", в която една мацка влиза, връчва букет в ръцете на едно момче, целува другото, лепва шамар на първото и си прибира букета. И това на фона на музика от петдесетте години. Та се чудя - защо шамаросва пича и дали наистина бира рекламират или съм в заблуда...?

А! Току що я видях в друг вариант - пак двамата, седят, пият бира и посягат едновременно към купичка с фъстъци (вярно, че я има тази купичка и в първата), а зад тях романтична балада от осемдесетте, май. И тук ми убягва смисъла, но поне съм сигурна, че е "Загорка".

# 66
  • sf
И ние много се чудихме вкъщи на тая реклама, не схванах замисъла  newsm78  по едно време реших,че ядките в купичката са ключа , а щерката предположи,че бирата е с вкус на фъстъци  Joy

# 67
А! Току що я видях в друг вариант - пак двамата, седят, пият бира и посягат едновременно към купичка с фъстъци (вярно, че я има тази купичка и в първата), а зад тях романтична балада от осемдесетте, май. И тук ми убягва смисъла, но поне съм сигурна, че е "Загорка".

Трябва да е поредица от случки, явно.
Загорка - Време е за нещо специално!
А песента е на Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You и текстът е
Скрит текст:
I could hardly believe it
When I heard the news today
I had to come and get it straight from you
They said you were leavin'
Someone's swept your heart away
From the look upon your face,
I see it's true
So tell me all about it
Tell me about the plans you're makin'
Then tell me one thing more before I go

Tell me how am supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin 'for is gone

I didn't come here for cryin'
Didn't come here to breakdown
It's just a dream of mine is coming to an end
And how can I blame you
When I build my world around
The hope that one day we'd be so much
More than friends
And I don't wanna know the price I'm
Gonna pay for dreaming
When even now it's more than I can take
Вторият клип не съм го разшифровала още, но на лентата пише BEAUTY QUEEN  newsm78

# 68
Хахахаха на мен ми прилича на двама неосъзнати влюбени гейове. Загорка ще ги накара да споделят чувствата си!  Joy

# 69
  • Варна
Влязох да пиша точно за рекламите на Загорка - и на мен дълбокият смисъл ми се губи newsm78

# 70
Бих искала някой да ми обясни рекламата на Загорка, защото когато я гледам се комплексирам, че не и хващам замисъла....

# 71
  • Варна
Май всички сме малоумни Joy Моля, да влезе сценаристът и да обясни hahaha

# 72
Хахахаха на мен ми прилича на двама неосъзнати влюбени гейове. Загорка ще ги накара да споделят чувствата си!  Joy
Хахахаха..точно! hahaha

# 73
  • София
О, и на мен на това ми навява. Осебно след като посегнат към фъстъците заедно и си дръпнат ръцете, онзи без братата почва да хвърля едни погледи на другия, та какви други асоциации да си направя.

# 74
обеснение   - в тази статия като, че ли се опитват да ни осветлят за дълбокия замисъл на рекламата на Загорка , аз пак оставам с някои въпросителни ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт