Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 781
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Повечето реклами не ми харесват и затова вече рядко ги гледам.
Най-тъпи са ми тези:
- Каменица, където дебелия шопар Калата кара приятелите си да му помогнат да свали мацето, като я опръскват с бира. Laughing И тази с откупа е мега тъпа. Laughing
- Мол - момичето е симпатично, но хич не пее добре, а и песента е тъпа.
поразнообразят, да сменят държавите малко и твърде често я въртят.

+1 тези са ми най-противни в момента, особено на Каменица.

Има и една за прах за пране, в която цялото щастливо семейство изпадат в екстаз, защото мама е изпрала.

# 91
Аз закачам моя мъж, дали няма да пусне една пералня за довечера, ама той не схваща намека.  Wink

# 92
  • sf
Моя не знае как се пуска  Joy

# 93
Не ми харесва на ИКЕА рекламата. Където дъщерята блъска шкафовете,вратите и прочие.

# 94
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз пък моля за разяснение за какво иде реч в рекламата на не помня коя бира беше - едната реклама е - двама мъже седят в един бар, с 2 чаши бира пред тях. Идва мис Еди коя си, целува единия и удря другия. Другата реклама е - отново седят двама в бара и от зад пее някаква рок група, а те гледат като телета в железница  Rolling Eyes
Гледам ги тия пусти реклами и не мога да разбера смисъла какъв е.

# 95

Aкo прочетеш предишната страница ще ти стане ясно, че и на нас не ни е ясно!  Laughing

# 96
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Aкo прочетеш предишната страница ще ти стане ясно, че и на нас не ни е ясно!  Laughing

Да, върнах и се загледах в рекламата на сиренето, та забравих да допрочета страниците  Blush Мислех, че само аз съм шемет и не разбирам какво гледам.

Така беше и със сегашната реклама на Мак Доналдс, докато не видях, че всъщност двете коли се дърпат  Mr. Green

# 97
  • Западен парк
А-а-а-а, дърпат ли се? И аз се чудех, какво му се случва та остава гладен, пък то - дърпат го!

# 98
Според мен на Каменица хич не им се получават нещата - сериозно като видя Калата и ми  идва да му шибна един Mr. Green И защо аджеба само мъжки компании тип "Кари Брадшоу и компания" показват в рекламите за бира? Вече като гледам реклама не разбирам коя е марката, толкова са еднотипни.

# 99
  • sf
Според мен на Каменица хич не им се получават нещата - сериозно като видя Калата и ми  идва да му шибна един Mr. Green
И на мен , че даже и два  Joy

# 100
  • Варна
Така беше и със сегашната реклама на Мак Доналдс, докато не видях, че всъщност двете коли се дърпат  Mr. Green
Хахах, и аз едва преди малко видях, че се дърпат и загрях за какво иде реч hahaha
За Каменица - ами то логото им от край време е "Мъжете знаят защо", което лично мен много ме дразни, въпреки, че не си падам кой знае колко по бирата. Но пък откъде накъде я изкарват мъжко питие? А на тази последната им реклама с откупа може ли някой да ме светне защо единият се е вързал с белезници за касата с бира?

# 101
За Каменица - ами то логото им от край време е "Мъжете знаят защо", което лично мен много ме дразни, въпреки, че не си падам кой знае колко по бирата. Но пък откъде накъде я изкарват мъжко питие? А на тази последната им реклама с откупа може ли някой да ме светне защо единият се е вързал с белезници за касата с бира?
Е хайде сега. И аз не харесвам тази реклама, но по други причини. Иначе аз пък се дразня на разните списания за известни личности като Блясък например, че таргетират женската аудитория, все едно само жените се интересуват от известните. Rolling Eyes

# 102
Някак  в повече ми идват блъскането и крещенето в рекламата на Икеа. Не могат да ме убедят да купя подобни мебели. Не съм наблюдавала подобно поведение в моето обкръжение. Смешни са ми рекламите за разни магични сутиени, продукти за отслабване и подобни от този сорт. Забавно ми е, как се опитват да ме убедят в полезността на нещо, което никога не бих купила.

# 103
  • София
Аааа, добре че казахте за колите, колкото пъти я гледах - толкова пъти не видях, че се дърпат  ooooh!

На ИКЕА с блъскането ми харесва много, нали това е основната идея - 25 години гаранция  Peace

# 104
Няма лошо да ни харесват или не дадени реклами. Всяка реклама си има целева група, друг въпрос е създателите и как са се справили.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт