Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
харесва ми идеята, въпреки че и аз пия супер рядко кола Simple Smile

# 211
Неприятни са ми всички реклами на дамски превръзки,тампони,разни лекарства за хемороиди и прочие. Когато си седнал да вечеряш не е много приятно да си представяш подобни неща,а именно тогава най-често ги пускат.

# 212
Неприятни са ми всички реклами на дамски превръзки,тампони,разни лекарства за хемороиди и прочие. Когато си седнал да вечеряш не е много приятно да си представяш подобни неща,а именно тогава най-често ги пускат.

И на разхлабителниии и газове  Sick

# 213

Дуфалаааааааак  Joy Joy Joy

# 214

Дуфалаааааааак  Joy Joy Joy
+ Активия, която се грижи за чревната флора... Mr. Green

# 215
Axe Anarchy provoque le chaos

Тази тук е интересна. Wink

А тази ми е най-гнусната. Sick

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 19:21 от ГАЛИ_ГЕ

# 216
# 217
# 218
# 219
Разтресе къщата направо  Joy
https://www.youtube.com/watch?v=Sn09MfFJs0s

# 220
# 221
Оф, тия реклами на Каменица, тъкмо си помисля, че са ударили тавана на идиотизма и те отново ме изненадват, тази дето се върти сега с концерта на Джон Бон Джоуви - На баладите правите така, на другото онака и пазите бирата иии....единствения момент който ме кефи е оня как се пльосва на земята и се залепя за пода... ooooh! Ужас, от идиотските им реклами ме избива на агресия... ooooh!

Laughing Laughing Laughing Тази реклама е сладурска, особено накрая ...  Heart Eyes

# 222
Ха-ха същински Гарфийлд!  Joy Сладур!

Ето една приятна реклама с един бивш агент 007, която от скоро тръгна по тукашните телевизии.

http://www.youtube.com/watch?v=zzQD7DYNklQ

# 223
# 224
Преди малко видях реклама на  Кафетин форте  и ми хареса .
Българските реклами са толкова тъпи . Тази  на базата на принципната блудкавост ми се стори симпатична ...

Общи условия

Активация на акаунт