Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Като стана въпрос за олио "Плиска" не мога да се въздържа - старо, но златно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Ахахах, помня го товааа! Даже беше на същото място, където сега е поставена рекламата с бебето. hahaha hahaha hahaha

# 406
  • Варна
Ама това истинска реклама ли е, мислех, че е колаж ooooh!

# 407
  • DE
Рекамата на лопедиум  Sick Вечеряш или обядваш и ти пускат реклама за разтройство  smile3511 Много ми е гнусна

само че не е на български.

# 408
Като стана въпрос за олио "Плиска" не мога да се въздържа - старо, но златно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Ахахах, помня го товааа! Даже беше на същото място, където сега е поставена рекламата с бебето. hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha  Е, нямам думи.....може би се опитват да позиционират това олио в групата на бабите, харесващи Веселин Маринов!!!

# 409
Една от най-приятните реклами,поне за мен,е на Девин. Всеки път я гледам с удоволствие,и песничката е много весела. Зарежда с добро настроение. Simple Smile

Но пък рекламата на дъвки Five ми е много безмислена. Сменям канала когато я засека.

# 410
А рекламата на Dove за мъже, дето е анимирана и на един му пада ръката е..мега тъпа (според мен)....

# 411
  • Троян
А рекламата на Dove за мъже, дето е анимирана и на един му пада ръката е..мега тъпа (според мен)....
Тъкмо за нея щях да пиша,снощи я загледах и ми стана много странно,как като ти се възпали кожата от потта,ще ти окапе ръката  Mr. Green

# 412
А някой може ли да ми каже какво казва онзи с плитките в новата реклама на Фрутели? Явно е много забавно, защото Графа се спука от смях. Та да не изпусна някой лаф и аз де Laughing

# 413
А някой може ли да ми каже какво казва онзи с плитките в новата реклама на Фрутели? Явно е много забавно, защото Графа се спука от смях. Та да не изпусна някой лаф и аз де Laughing

"Ей, това е микс, брате!" - нали пие от двете кутии едновременно....

# 414

"Ей, това е микс, брате!" - нали пие от двете кутии едновременно....

Благодаря ти! Още доста щях да си блъскам главата, за да го разбера.

# 415
Харесвам рекламата на плочките Фиоре,все не можех да я изгледам до край,скоро я видях и ми хареса

# 416
Рекламата на Якобс разтворимо ми е много симпатична. Младо семейство се нанася в нов дом и докато разопаковат кашоните си правят кафе. Съседите им усещат аромата и им отиват нагости, носейки букет цветя и портокали ( или някакви други плодове ). Домакините ги посрещат усмихнати и след това мъжът вижда окъсаните цветя и обруленото дърво в градината им. И след това всички пият Якобс и се смеят. И музиката е сладка.

# 417
Рекламата на Якобс разтворимо ми е много симпатична. Младо семейство се нанася в нов дом и докато разопаковат кашоните си правят кафе. Съседите им усещат аромата и им отиват нагости, носейки букет цветя и портокали ( или някакви други плодове ). Домакините ги посрещат усмихнати и след това мъжът вижда окъсаните цветя и обруленото дърво в градината им. И след това всички пият Якобс и се смеят. И музиката е сладка.

+1
и аз вчера я видях и ми допадна

# 418
Противна ми е тази с Лопедиум.

Харесвам на Леки с щастливия финал.

# 419
http://vbox7.com/play:f74c9303 , Това ми е една от любимите реклами. На Спрайт е, малко старичка, ама златна дет' се вика Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт