Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Тази с резачките Хускварна и Йети много ми харесва.

# 526
  • Троян
Тази с резачките Хускварна и Йети много ми харесва.
Peace
Но онази на Макдокалдс много ме дразни с момчето и момичето дето гледа малко....

# 527
Харесва ми рекламата на "Своге" с двете съседки,които похапват шоколад и шпионират мъжете отсреща. Накрая се присъединява и една баба. Laughing

Забавна е и рекламата мисля,че беше на Виваком с маминото синче. Не мога да я намеря..не тази с "Жорка,спиш ли мама"? Grinning

# 528
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми е забавна тази на Виваком Peace

# 529
  • София
Харесва ми рекламата на "Своге" с двете съседки,които похапват шоколад и шпионират мъжете отсреща. Накрая се присъединява и една баба. Laughing

Две съседки?  ooooh! А аз през цялото време си мислих, че са майка и дъщеря и ми беше много неприятно да я гледам   Whistling

# 530
  • Троян
И аз мислех че са майка и дъщеря и бабата накрая,цялото семейство  Crazy

# 531
Аз разбрах,че са съседки. Но може и майка и дъщеря да са. Grinning Не ми приличаха на такива,или пак нещо не съм разбрала... ooooh!

# 532
http://www.manager.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8 … D0%B0%D0%BB%D0%B8

А последната на Макдоналдс нещо не я схващам. Ако може някой да ме просвети ще съм много благодарна.

# 533
Аз пък не мога да разбера на рекламата на една котешка храна Гурме, защо докато жената се чуди мъжки глас зад кадър казва "Какво да избера?". Предполагам, че са мислите на котката, но не я дават нея, ами жената. Някакво едно такова тъпо ми се струва.

# 534
Много ми е никаква рекламата на чио чипс....Музиката на песничката, а и текста са ми много грозни....Особено като започне момичето и като му дадат физиономията Sick.....

# 535
  • Троян
Много ми е никаква рекламата на чио чипс....Музиката на песничката, а и текста са ми много грозни....Особено като започне момичето и като му дадат физиономията Sick.....
Отвратителна е  Sick

# 536
Аз пък не мога да разбера на рекламата на една котешка храна Гурме, защо докато жената се чуди мъжки глас зад кадър казва "Какво да избера?". Предполагам, че са мислите на котката, но не я дават нея, ами жената. Някакво едно такова тъпо ми се струва.
Това е гласа на котарака.
Какъв е бял и пухкав, и на мен ми се приисква да го имам вкъщи.

Много ми харесва на Виваком с мама. "Имате ли някакви планове за вечерта?"  Laughing
Народопсихология.   33uu

# 537
То е ясно, че е гласът на котарака, но в крайна сметка решението не е негово Laughing

# 538
Здравейте Simple Smile!
   За мен няма(ше) по-противна реклама от онази...май беше на "Парадонтит"- паста за зъби, където ти хвърлят една кървава плюнка и ти показват разхлопани зъби... а единият дори липсва- гадна история, особено като ти я пуснат в 19:30 - 20 часа, тъкмо като си на масата за вечеря.
   А съседките, които откриха "Диамант" в скрина на новонанеслата се съседка и за да отклонят вниманието и поднесоха кексче. Не мислите ли че идеята е взаимствана от "Отчаяни съпруги"- съседки, тайни, ровичкане в чуждото лично пространство, клюкарстване и...кошница кексчета  newsm38  hahaha.
От мен една готина реклама на Coca-Cola:)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ExRg8m38rug

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 00:14 от Little-Big Girl

# 539
Това с "Какво е Кърлинг?" на Каменица всеки път го чувам като "Какво е Калинка?" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт