Операция на щитовидната жлеза - 8

• 139 864
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Какво значение има какви ще бъдат изследванията?Не само щитовидната жлеза е ендокринна.Хубаво е да помогнем с информация,ако имаме такава,ако ли не.....
ако ли не - какво?
питам за информация - не знам и питам, какво лошо, може и на мен да ми се наложи някой ден.

# 586
  • При розите и топлата вода ......!
Всичко е твърде индивидуално и късмет.
И мен светила ме оперираха друга система,извън ендокринологията и 15 год.не мога да изляза от болници.Каквото е трябвало,са го направили,това,че моят организъм е реагирал по различен начин,не мога да ги заклеймя.
Точно така, само че аз нямах късмет и са направили не точно което трябва ,ами повече, един доцент без да знае!!! ми премахна паращитовидните жлези, и организма ми реагира ежедневно на цяла шепа лекарства. И да, заклеймявам го- за да не има и друг като моя "късмет".

# 587
Фри,едва ли полученото инфо би те ползвало,въпреки,че любопитството ти беше задоволено Peace
С многоточието имах предвид,че ако не можем да помогнем, най-добре е да замълчим.Не всеки е готов да споделя надълго и широко проблемите си,независимо,че търси помощ.
Твърде много лекарски грешки и грубо недоглеждане срещнах до тук,твърде много търгаши в бели престилки,видях как се търгува и лекарски престиж,как се изоставят пациенти,защото не могат да се изстиска нито повече пари, нито успешен резултат на лечението.Недопустимо е рутинни операции да произвеждат хора,които се борят с невъзможности поради лекарско недоглеждане и некомпетентност.Меко казано недопустимо.

# 588
Мили момичета и момчета:)
В навечерието на тези светли празници искам да благодаря на всички ви за подкрепата и милите думи тогава, когато бях най- изплашена, да се извиня, ако в страха си съм била досадно подробна и да пожелая на всички ни много, много здраве и щастлива Коледа! Успешна и слънчева Нова година! Hug Hug Hug

# 589
Гелика ,не ми се спори,но наясно ли си ,че просто ей така ти е премахнал паращитовидните,щото е некадърник и не е наясно  последиците?

# 590
Гелика ,не ми се спори,но наясно ли си ,че просто ей така ти е премахнал паращитовидните,щото е некадърник и не е наясно  последиците?
Ина, на мен също не ми се спори, най-малко с теб. Фактите обаче са безспорни. Първо в епикризата нищо не е споменато за паращитовидни жлези. После на многобройни мои въпроси към него той ме убеждаваше, че не е пипал тези жлези и че всичко ще отшуми. Да ама не, вече три години не отшумява. Когато му изпратих епикризата постоперативен хипопаратиреоидизъм от две различни клиники просто престана да ми отговаря. Е, как да го препоръчам на други пациенти. За да не ставам досадна на другите момичета, затварям тази страница. Засега!!!
Мили момичета, пожелавам ви светли и благословени празници! Нека мир, любов и благополучие споходят нашите домове, нека смирението и добротата сгреят душите ни! Бъдете благословени Hug

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 15:18 от Гелика

# 591
Гелика на теб са ти изрязали повече, на мен по-малко, искат да ни уморят, ама не им се даваме  Mr. Green няма оправия с БГ медиците....
Един голям възел още ми стои и треска ме тресе кога ще ме изненада, нямам възможност да извадя едни 1000лв за операция, а се чувствам изненадващо добре, нищо ми няма  Flutter Има ли някакъв ТМ който може да се изследва и има ли смисъл в моя случай? - възелът ми беше 26мм преди 5-6месеца, ТСХ-то последно тия дни 1.3, нищо не пия. А не ми се ще да ме дупчат за биопсия.
МЕА и в друга тема ми казаха да млъкна, защото болните сме били с крехка психика и много раними и тия дни се чудя да мълча или или да не мълча  Crazy според мен би трябвало болните да сме по-смели и по-силни ( или поне да се опитваме) за да оздравеем, а и да опазим здравите около нас. Също и да сме им полезни колкото може, но аз обикновено греша, така че шси трая  Joy
весели празници много здраве, щастие любов и подаръци   bouquet   bouquet  Hug Hug

# 592
Весели празници, момичета, и повече хубави новини в темата, здраве и ремисии за оперираните!
Бъдете щастливи!  Hug

# 593
Гелика,стократно да ти се връща пожеланото Hug

# 594
Почти се подготвих за довечера, остава ми само питката, та малко ви нагледах.
Фри, хич не го мисли тоя 26 мм. гадняр. По някое време се срещни с Пандев та той да го мисли hahaha За какво ти е сега този ТМ? Не се вкарвай във филми де. Wink А за уморяване и дума да не става. Черни галагани се не губят. Ние с теб сме стари пушки, ама още гъъъъъъъъърмииииииииим #2gunfire
МЕА, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug!

Нека Бъдни вечер бъде светла, топла, спокойна, уютна и вълшебна за всички ви! newsm51

# 595
  • при моите деца .....
Весела Коледа, момичета!
Моето пожелание е за ЗДРАВЕ!
Всичко друго е незначително, ако то ни липсва!

# 596
Благодаря,Боби!
Бъди здрава!

# 597
  • при моите деца .....
Благодаря,Боби!
Бъди здрава!
ДАНО!
Здраве и за всички наши близки и роднини!
 Praynig

# 598
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Записвам се първа за Новата година Simple Smile
Честита Нова година мили момичета, много здраве да ни донесе, дай боже само хубави новини да имаме, лесно и безпроблемно да минават операциите, а на оперираните всички проблеми и притеснения да са зад гърба им!  Hug Heart Eyes
Аз събирам кураж, тези дни мисля да се обадя на проф. Пандев за да може да ми назначи дата за операция. Преди празниците бях пратила e-mail, но не получих отговор. Притеснено ми е, но какво да се прави, няма отърване от операцията.
Фри, Пандев ми беше казал да си пусна ТМ Калцитонин, за да прецени дали операцията е спешна.

# 599
Честита нова година! Бъдете живи и здрави, всичко друго ще дойде само! Simple Smile
П.С. : Това, че не пиша, не означава, че не ви чета. Благодаря Ви, че ми писахте и ме подкрепяхте, в моментите на паника преди и след операцията, златни сте!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт